Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Βόρειος Κορέα: ΙΣΟΒΙΑ σέ ....ΝΗΠΙΟ (!!!!!!!!!!) όταν οι γονείς του, πιάσθηκαν μέ τήν Βίβλο!!!

 

Toddler Jailed for Life in North Korea after Parents Caught with ....Bible!!!!!!!

ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ  Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α;
ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ;
Η ΚΑΤΟΧΗ ΜΙΑΣ ΒΙΒΛΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!
ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ!

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ & ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΒΡΕΦΟΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ!!!!!!


Ένα δίχρονο παιδί και ολόκληρη η οικογένεια του μικρού παιδιού καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη στη Βόρεια Κορέα, όταν οι γονείς συνελήφθησαν με μια ...Βίβλο στην κατοχή τους!

Οι γονείς του μικρού παιδιού καταδικάστηκαν σε θάνατο!



Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, το δίχρονο βρέφος και άλλα μέλη της οικογένειας στάλθηκαν σε εξαντλητικά στρατόπεδα φυλάκισης.

Η βάναυση τιμωρία έρχεται καθώς το ακροαριστερό ολοκληρωτικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας συνεχίζει να «εκτελεί», να «βασανίζει» και να φυλακίζει θρησκευόμενους πιστούς.

Σύμφωνα με μια νέα Διεθνή Έκθεση Θρησκευτικής Ελευθερίας (https://www.state.gov/reports/2022-report-on-international-religious-freedom/north-korea/) από το Στέητ Ντηπάρτμεντ, περίπου 70.000 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είναι σήμερα ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

Τα ευρήματα υπογράμμισαν τα βάναυσα τιμωρητικά μέτρα που συνήθως επιβάλλονται από τον Ανώτατο Ηγέτη Kim Jung Un.

Όποιος συλλαμβάνεται με ένα αντίγραφο της Βίβλου στη Βόρεια Κορέα αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή, ενώ οι οικογένειές τους - συμπεριλαμβανομένων των παιδιών - καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη.


«Το δικαίωμα στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας [στη ΛΔΚ] εξακολουθεί επίσης να στερείται, χωρίς εναλλακτικά συστήματα πεποιθήσεων ανεκτά από τις αρχές», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Antonio Guterres Γκουτέρες τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Guterres έγραψε, πως η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα δεν έχει αλλάξει από μια έκθεση του 2014 για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία διαπίστωσε ότι οι αρχές «αρνήθηκαν σχεδόν εντελώς τα δικαιώματα στην ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας» και διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση συχνά παραβίαζε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συνιστούσαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.



Η έκθεση του 2022 διαπίστωσε, ότι η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας συνέχισε να «εκτελεί, να βασανίζει, να συλλαμβάνει και να κακοποιεί σωματικά ανθρώπους για τις θρησκευτικές τους δραστηριότητες».

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί COVID-19 της εποχής της πανδημίας μείωσαν επίσης τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες.

Η έλλειψη πληροφοριών ώθησε το Στέητ Ντηπάρτμεντ να συνεργαστεί με μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον ΟΗΕ για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης.

Ενώ ένας μικρός αριθμός επίσημα εγγεγραμμένων θρησκευτικών ιδρυμάτων υπάρχουν στη Βόρεια Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών, λειτουργούν υπό αυστηρό κρατικό έλεγχο και λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ως βιτρίνες για ξένους τουρίστες, λένε αξιωματούχοι.

Τον Οκτώβριο του 2021, η ΜΚΟ Korea Future δημοσίευσε μια έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς τις παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας μετά από συνεντεύξεις με 244 θύματα.


Από τα θύματα που παραχώρησαν συνέντευξη, 150 προσχώρησαν στον Σαμανισμό, 91 στον Χριστιανισμό, ένα στον Τσεοντοϊσμό και ένα σε άλλες πεποιθήσεις.

Τα θύματα κυμαίνονταν σε ηλικία από μόλις δύο ετών (!!!!!!!!!!!) έως άνω των 80 ετών και οι γυναίκες και τα κορίτσια αποτελούσαν πάνω από το 70% των καταγεγραμμένων θυμάτων.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας, κατηγόρησε άτομα για συμμετοχή σε θρησκευτικές πρακτικές, διεξαγωγή θρησκευτικών δραστηριοτήτων στην Κίνα, κατοχή θρησκευτικών αντικειμένων, επαφή με θρησκευτικά πρόσωπα και ανταλλαγή θρησκευτικών πεποιθήσεων.


Ως αποτέλεσμα, άνθρωποι συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση, καταναγκαστική εργασία και βασανίστηκαν.

Πολλοί στερήθηκαν επίσης μια δίκαιη δίκη και υποβλήθηκαν σε σεξουαλική βία και δημόσια εκτέλεση.

Ένας αποστάτης είπε στο 'Korea Future' ότι οι αρχές χτύπησαν Χριστιανούς και σαμάνους οπαδούς υπό κράτηση, τους έδωσαν μολυσμένα τρόφιμα και τους εκτέλεσαν χωρίς δίκη.

Ένας άλλος είπε ότι το 2002, αξιωματούχοι αρνήθηκαν σε έναν Χριστιανό άνδρα το φαγητό, με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα σε τρεις ημέρες.

Ένας κρατούμενος που απελευθερώθηκε το 2020 δήλωσε στο Radio Free Asia (RFA) ότι οι αρχές υπέβαλαν τους Χριστιανούς στην πιο σκληρή μεταχείριση και ότι οι αρχές κάποτε τους ανάγκασαν να στέκονται όρθιοι για 40 συνεχόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να χάσουν την ικανότητα να κάθονται.

Οι Χριστιανοί θεωρούνται ότι βρίσκονται στο χαμηλότερο σκαλί της βορειοκορεατικής κοινωνίας και είναι συνεχώς «ευάλωτοι και σε κίνδυνο», σύμφωνα με την έκθεση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/toddler-north-korea-child-family-jailed-life-parents-caught-bible/

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά, δέν υπάρχουν λόγια, δέν βρίσκει κανείς εκφράσεις καί διατυπώσεις, ώστε νά αποτυπώσει τήν ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ του στυγνού κομμουνιστικού καθεστώτος αυτής της χώρας!
    Τιμώρησαν ένα νήπιο μόλις 2 ετών μέ ισόβια δεσμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επειδή οι γονείς του είχαν τήν Βίβλο στό σπίτι!!!!
    Καί τούς εξετέλεσαν!
    Η "μπάλλα" πήρε καί συγγενικά πρόσωπα που οδηγήθηκαν επίσης στά ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ & ΚΑΤΕΡΓΑ του Κίμ, που ενώ ο λαός του πεινάει, αυτός διαρκώς ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ από τό ελβετικό τυρί Έμμενταλ που παραγγέλνει σέ ποσότητες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το λέει η νέα Βαβυλώνα η μητέρα του ψεύδους εγώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις.
    Όταν στο Ελλαδισταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές ακόμα και το Πάσχα οι ρωσικές εκκλησίες στην "κακή" βόρεια Κορέα ήταν ανοιχτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στό βαθμό που είμαστε σέ θέση νά γνωρίζουμε, αφού είναι δυσκολότατη η ευρύτερη πληροφόρηση, λειτουργεί στήν πρωτεύουσα μόνο μία Εκκλησία Ορθόδοξη, όπου εξυπηρετούνται πιστοί από τό προσωπικό της ρωσικής πρεσβείας καί ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !
      Άν τυχόν διαθέτετε περισσότερα στοιχεία, σας παρακαλούμε νά μας τά γνωρίσετε.

      Διαγραφή
  3. Απορω γιατί οι λάτρεις της σιωνιστικής πνευματικής ψώρας (κομμουνισμός κατά τον Καζαντζάκη) δεν πηγαίνουν να ζήσουν τα ονειρά τους στην χώρα-παράδεισο του Κιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!