Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Υπόθεση ΑΛΗΘΙΝΟΥ Τ Ρ Ο Μ Ο Υ ! – Ένα νέο παθογόνο, πρόκειται νά ....«ανακαλυφθεί»! – Θά ονομασθεί «ιός του Κιέβου».....

 


Μια άλλη περιπλάνηση από τήν δική σας πραγματικά.

Ας θέσουμε το σκηνικό εξετάζοντας τη θνησιμότητα, κατά τη διάρκεια των τριών ετών της πανδημίας.

Εδώ είναι ο «λογαριασμός του χασάπη» των θανάτων στις ΗΠΑ, ο οποίος πρέπει να συμφιλιωθεί ως θέμα εθνικής ασφάλειας, αλλά αγνοείται από όλους όσους υποτίθεται ότι μας ...προστατεύουν.


Ενάμισι εκατομμύριο Αμερικανοί νεκροί και μόνο ένα μεγάλο χασμουρητό από όλους εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας και στα MSM. Ένας φόρος τόσο σοβαρός που έχει μειώσει το μέσο προσδόκιμο ζωής κατά περίπου δύο χρόνια.

Οι επιπλέον θάνατοι στις ΗΠΑ πέρα και πάνω από την περίοδο πριν από το C19 του 2015-2019 ανέρχονται σε +565.000 για κάθε ημερολογιακό έτος 2020, 2021 και 2022 - απεικονίζεται γραφικά εδώ:

Θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2022, Πόσοι θάνατοι σε Ηνωμένες Πολιτείες 2022 | Dead or Kicking

(πίνακας)

Το ποσοστό θνησιμότητας των ΗΠΑ είναι η κόκκινη γραμμή, το μπλε είναι οι συνολικοί θάνατοι των ΗΠΑ - πράσινο είναι ο πληθυσμός των ΗΠΑ.

Ακολουθούν τα δεδομένα σε μορφή πίνακα.

(100) Η γιγαντιαία ένεση στο δωμάτιο - Εκτιμήσεις των νεκρών (substack.com) (https://peterhalligan.substack.com/p/the-giant-injection-in-the-room-estimates)

565.000 επιπλέον θάνατοι ετησίως κατά την περίοδο 2020-2022 σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2018 και του 2019.

Σημειώστε ότι η τελευταία εκτίμηση θνησιμότητας του CDC για το ημερολογιακό έτος 2022 είναι 3,273,705 με 244,986 θανάτους C19.

Προσωρινά δεδομένα θνησιμότητας — Ηνωμένες Πολιτείες, 2022 | MMWR (cdc.gov) (https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/72/wr/mm7218a3.htm#T1_down)

Έτσι, υπάρχει ένα «λάθος» κάπου μεταξύ αυτών των δύο πηγών περίπου 116.000 θανάτων

Σημειώστε την αναθεώρηση προς τα κάτω των 22.000 θανάτων C19 το 2022.

Εδώ είναι η απόδοση των αιτιών των επιπλέον θανάτων - μια γνώμη, όχι γεγονότα.

Από εδώ:

Κύριες αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ - πριν και μετά το C19 και την κυκλοφορία των ενέσεων - παρασκηνιακές ασυναρτησίες στα αναδυόμενα δεδομένα του CDC (substack.com) (https://peterhalligan.substack.com/p/leading-causes-of-death-in-the-us)

«Πρόχειροι υπολογισμοί που εφαρμόζουν συντελεστή υποαναφοράς 40 ή μέτρηση ενός θανάτου ανά χίλιες δόσεις, οδηγούν σε 670.000 θανάτους από ενέσεις C19 mRNA το 2021 και το 2022 - 507 εκατομμύρια δόσεις χορηγήθηκαν στις ΗΠΑ το 2021, 166 εκατομμύρια το 2022.

Από τους 546.000 επιπλέον θανάτους το 2020, σε σύγκριση με το 2019, υποθέτω ότι μόνο 50.000 το πολύ οφείλονταν στο ίδιο το C19. Οι άλλοι σχεδόν μισό εκατομμύριο θάνατοι ήταν από παρεμβάσεις, μη θεραπείες και φόβο.

Κατά τη διάρκεια του 2021, η συντριπτική πλειοψηφία των 616.000 επιπλέον θανάτων περισσότερο από το 2019 μπορεί να εξηγηθεί από τις ενέσεις C19 mRNA - χρησιμοποιώντας τη μέτρηση ενός θανάτου ανά χίλιες δόσεις και 507 εκατομμύρια δόσεις, μπορεί να προκύψει μισό εκατομμύριο θάνατοι.

Για το 2022, από τους 418.000 επιπλέον θανάτους, οι 166.000 μπορούν να εξηγηθούν χρησιμοποιώντας τη μέτρηση ένας θάνατος ανά χίλιες δόσεις - οι άλλοι 252.000; Ο αριθμός των θανάτων πιθανότατα θα αυξηθεί κατά άλλους 100.000 περίπου, γεγονός που οδηγεί σε ακόμη περισσότερους επιπλέον θανάτους για να εξηγηθεί».

Εντάξει, τώρα ας στραφούμε στη συχνότητα εμφάνισης της γρίπης το 2020 και το 2021.

Από εδώ: The Flu-Cooties Versus The Covid-Cooties | AmeriKa τρελαθεί (wordpress.com) (https://magaville.wordpress.com/2021/07/20/the-flu-cooties-versus-the-covid-cooties/)

(πίνακας)

Πλήρης απουσία γρίπης το 2020 και το 2021.

Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Πολύ απλό πραγματικά. Η δοκιμή RT-PCR βαθμονομήθηκε για να ελέγξει για γρίπη και να την ονομάσει C19.

Για να το θέσουμε ωμά, κάθε ετήσια περίπτωση γρίπης ήταν πλέον περίπτωση C19. Αυτό ήταν εσκεμμένο και ήταν γνωστό στην αρχή της διάθεσης των δοκιμών RT-PCR.

Από εδώ: Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από τη γρίπη; - Ο κόσμος μας σε δεδομένα (https://ourworldindata.org/influenza-deaths) Περίπου 400.000 άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από τη γρίπη.

Από εδώ και αλλού (ένας αλγόριθμος συνδυάζει πηγές για να δώσει μια απάντηση!):

«Το CDC εκτιμά ότι η γρίπη έχει προκαλέσει 12.000 έως 52.000 θανάτους κάθε χρόνο μεταξύ 2010 και 2020, με τη χειρότερη εποχή να είναι το 2017-2018, όταν πέθαναν 61.000 άνθρωποι».

Αλλά.. Ο ΠΟΥ είπε ότι όποιος πέθανε με γρίπη (C19), έπρεπε να οριστεί ως θάνατος γρίπης (C19). Το CDC ενέκρινε με ανυπομονησία και χαρά αυτή τη «διάγνωση» με πλήρη γνώση ότι η δοκιμή RT-PCR θα χαρακτήριζε εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς ως ετοιμοθάνατους από τη γρίπη και ότι δεκάδες εκατομμύρια θα διαγνωστούν ως μολυσμένοι από ιό γρίπης.

Πώς παρασύρθηκαν όλοι από αυτήν την προμελετημένη απάτη;

Εδώ είναι το αρχικό έγγραφο των Corban-Drosten

Εurosurveillance | Ανίχνευση νέου κορωνοϊού 2019 (2019-nCoV) με RT-PCR σε πραγματικό χρόνο (https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045_

Ο οποίος έχει αυτόν τον πίνακα που περιγράφει λεπτομερώς τα απομονωμένα στελέχη που χρησιμοποιούνται για τη βαθμονόμηση του C19 με αυτήν την "εισαγωγή" στην εισαγωγή:

«Στην παρούσα περίπτωση του 2019-nCoV, απομονώματα ιών ή δείγματα από μολυσμένους ασθενείς δεν έχουν μέχρι στιγμής καταστεί διαθέσιμα στη διεθνή κοινότητα δημόσιας υγείας. Αναφέρουμε εδώ τη δημιουργία και την επικύρωση μιας διαγνωστικής ροής εργασίας για τον έλεγχο του 2019-nCoV και ειδική επιβεβαίωση, σχεδιασμένη απουσία διαθέσιμων απομονωμένων στελεχών ιού ή αρχικών δειγμάτων ασθενών».

Απουσία απομονωμένων ιών.

(πίνακας)

Αρκετή γρίπη σε αυτόν τον πίνακα ! μετράνε 12 NA για απομονωμένα στελέχη, 5 από τα οποία είναι γρίπη και 11 για NA.

Μεταβείτε στο 15:00 αυτού του βίντεο και παρακολουθήστε για λίγα λεπτά πώς πραγματοποιήθηκε η βαθμονόμηση για τη γρίπη (C19) και πώς ακόμη και ένα δείγμα με μηδενική μόλυνση παράγει θετικό αποτέλεσμα, μόνο από τη σούπα νυχτερίδας που χρησιμοποιήθηκε για τη δοκιμή.

Pharma κατεβάσει Spike πρωτεΐνη συνταγή από την κινεζική κυβέρνηση;! Ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ! (bitchute.com) (https://www.bitchute.com/video/c8HpB0rQKHaX/)

Ακολουθεί μια αντίκρουση της μεθοδολογίας που δημοσιεύθηκε λίγους μήνες αργότερα. Σημειώστε ότι το έγγραφο Corban-Drosten αξιολογήθηκε από ομοτίμους και δημοσιεύθηκε σε λίγες ημέρες - είναι αδύνατο να αξιολογηθεί οποιαδήποτε εργασία σε δύο ημέρες.

(PDF) Η εξωτερική αξιολόγηση από ομοτίμους της δοκιμής RTPCR για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 αποκαλύπτει 10 σημαντικές επιστημονικές αδυναμίες σε μοριακό και μεθοδολογικό επίπεδο: συνέπειες για ψευδώς θετικά αποτελέσματα (researchgate.net) (https://www.researchgate.net/publication/346483715_External_peer_review_of_the_RTPCR_test_to_detect_SARS-CoV-2_reveals_10_major_scientific_flaws_at_the_molecular_and_methodological_level_consequences_for_false_positive_results)

Και εδώ είναι ένα κομμάτι επιτυχίας για τον Drosten (ένας φίλος του Fauci παρεμπιπτόντως).

Ο Christian Drosten και η απάτη πίσω από τις δοκιμές PCR COVID 19 | Principia Επιστημονικό Διεθνές (principia-scientific.com) (https://principia-scientific.com/christian-drosten-the-fraud-behind-covid-19-pcr-testing/)

Αν είστε ακόμα μαζί μου, εδώ είναι 'όλα τα λεφτά'.

Αυτή ήταν μια εγκληματική απάτη που διαπράχθηκε από τον ΠΟΥ, τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές υγείας, το WEF και τους συκοφάντες πολιτικούς του και τον στρατό των ΗΠΑ με στόχο αυτό που μπορεί να είναι μόνο η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, ξεκινώντας από τις χώρες του πρώτου και του δεύτερου κόσμου, χρησιμοποιώντας γνωστά τοξικά συστατικά, συστήματα παράδοσης και αναπόδεικτες μεθόδους παρασκευής.

Απλά δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα οποιαδήποτε έντιμη ρυθμιστική αρχή να εγκρίνει ένα πρωτόκολλο με αποτυχημένο ιστορικό δοκιμών σε ζώα σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, πόσο μάλλον να το δει να αποτυγχάνει σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και να αναφέρει μετά την έγκριση εντός 3 μηνών.

Ούτε είναι πιθανό οποιαδήποτε ρυθμιστική αρχή υγείας να αρνηθεί και να θέσει εκτός νόμου τα πρωτόκολλα θεραπείας που έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν (όπως τα πρωτόκολλα IVM και HCQ). Δεν υπάρχει πιθανός τρόπος.

Η ανάπτυξη των ενέσεων C19 mRNA (και των ενέσεων ιικού φορέα στην Ινδία και τη Ρωσσία) ήταν μαζική δολοφονία, παγκόσμια γενοκτονία.

Και τώρα τι;

Έχουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία των εφήβων διεθνούς ενδιαφέροντος που προκλήθηκε από αξιωματούχους δημόσιας υγείας που απέτυχαν να την αποτρέψουν.

Οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας είναι πλέον εγκληματίες - οι οποίοι έχουν διαπράξει φόνο και επίθεση μέσω των εμβολίων.

Θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα εγκλήματά τους για να ξεφύγουν από τη θηλιά και τις μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης.

Πώς;

Απλό.

Δημιουργώντας μια ασθένεια από το πουθενά της οποίας τα συμπτώματα μοιάζουν περισσότερο με C19 mRNA και βλάβη ένεσης ιικού φορέα.

Θα ισχυριστούν ότι οι ενέσεις ανέβαλαν μόνο την επιδημία C19 και ότι όλα τα συμπτώματα της ένεσης είναι πραγματικά συμπτώματα C19 και έχουμε ένα νέο επικίνδυνο και εξελιγμένο παθογόνο.

Θα δοθεί το όνομα της πόλης όπου ανακαλύπτεται ο παθογόνος παράγοντας.

Το στοίχημά μου για αυτή την πόλη είναι το "Κίεβο".

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

https://peterhalligan.substack.com/p/horror-hypothesis-a-new-pathogen?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!