Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ο κόσμος ως υπαίθρια ΦΥΛΑΚΗ !

 


Ο 'Π.Ο.Υ.' θέλει ένα παγκόσμιο πιστοποιητικό υγείας και μόνιμους εμβολιασμούς. 

Πού είναι η αντίσταση;

MIŁOSZ MATUSCHEK

10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

(Σχήμα: Πανδημική δικτατορία: ένα παγκόσμιο ψυχολογικό πείραμα (Γράφημα: από το διαδίκτυο)


Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι ζούμε σε εποχές που δεν μεσολαβούν περισσότεροι από έξι μήνες μεταξύ μιας θεωρίας συνωμοσίας και της πραγματικότητας. 

Αυτό που είναι καινούργιο είναι ότι οι δυστοπικές δομές μπορούν τώρα να δημιουργηθούν σε πραγματικό χρόνο, ορατές σε όλους, και όμως προσποιούνται ότι όλα αυτά είναι ακόμα πολύ μακριά ή ίσως όχι τόσο άσχημα, ενδεχομένως ακόμη και «χωρίς εναλλακτική λύση». 

Στις αρχές Ιουνίου, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι θέλει τώρα να εισαγάγει το διαβατήριο υγείας που εισήγαγε η ΕΕ παγκοσμίως. 

Με αυτόν τον μηχανισμό, όλα τα παγκόσμια ταξείδια μπορούν να σταματήσουν στην επόμενη πανδημία και να μετατραπούν σε ένα σύστημα προνομίων για εμβολιασμένα άτομα. Συγκεκριμένα, η δήλωση (https://www.who.int/news/item/05-06-2023-the-european-commission-and-who-launch-landmark-digital-health-initiative-to-strengthen-global-health-security) του ΠΟΥ αναφέρει :

«Τον Ιούνιο του 2023, ο ΠΟΥ θα αναλάβει το ψηφιακό σύστημα πιστοποίησης COVID-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο σύστημα που θα συμβάλει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε όλο τον κόσμο από τρέχουσες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών. Αυτό είναι το πρώτο δομικό στοιχείο του Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ (GDHCN; Global Digital Health Certification Network), το οποίο θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για καλύτερη υγεία για όλους».

Ταυτόχρονα, ο ΠΟΥ επιδιώκει περισσότερη εξουσία με ένα νέο σύμφωνο πανδημίας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΟΥ θα πρέπει να είναι σε θέση να κηρύσσει πανδημίες στο μέλλον, παγκοσμίως

Σύμφωνα με το σχέδιο της πρωτοβουλίας Gates CEPI, τα κατάλληλα εμβόλια θα πρέπει να είναι έτοιμα σε 100 ημέρες (https://www.n-tv.de/panorama/Neue-Impfstoffe-in-nur-100-Tagen-article22413546.html) στο μέλλον. 

Επιπλέον, θέλουν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικότερα την παραπληροφόρηση.

Ο αγώνας κατά της «παραπληροφόρησης» στην τελευταία πανδημία ήταν τέτοιος που οι απλοί υπάλληλοι του Twitter μπορούσαν να φιμώσουν κριτικούς επιστήμονες και γιατρούς από ελίτ πανεπιστήμια

Είναι επίσης γνωστό πώς μοιάζει η δημόσια πίεση για συμμόρφωση μέσω της υποκίνησης μίσους.

(φωτό: Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη συμμορφούμενων βοηθών (Εικόνα: Netzfund))

Στην ουσία, πρόκειται πάντα για το ίδιο μοτίβο: τα μέτρα ελέγχου προετοιμάζονται πρώτα με όρους σχεδιασμού, η υποδομή προαναπτύσσεται και στη συνέχεια αναπτύσσεται όταν κηρύσσεται κρίση, φυσικά μόνο προσωρινά και εκτός τρέχουσας έκτακτης ανάγκης. 

Όταν όλοι το συνηθίσουν, το όλο θέμα θα παγιωθεί και θα νομιμοποιηθεί, τώρα μόνιμα και παγκοσμίως. Οι πρωτοβουλίες για λύσεις ταυτότητας βρίσκονται στα συρτάρια μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, όπως η Microsoft ή το Ίδρυμα Rockefeller, εδώ και χρόνια (βλ. επίσης τα άρθρα του Norbert Häring https://norberthaering.de/news/who-eu-covid-certificate/).

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια κατάληψη της εξουσίας. Η ΕΕ σε ρόλο αναβολέα και πεδίο πειραματισμού για τον κόσμο. 

Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι η υιοθέτηση του «συμφώνου πανδημίας» του ΠΟΥ και στη συνέχεια μέτρα σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα μπορούν να επιβληθούν από μια δημοκρατικά παράνομη γραφειοκρατία στον τομέα της υγείας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σκεφτείτε τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας που βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση, σκεφτείτε ένα πιστοποιητικό CO2 για να το συνοδεύσετε, σκεφτείτε ένα σύστημα πόντων που ανταμείβει την κοινωνικά επιθυμητή συμπεριφορά και τιμωρεί την κοινωνικά επιβλαβή συμπεριφορά. 

Σκεφτείτε ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης και ταυτοποίησης, καθώς και μια ενοποίηση προσωπικών δεδομένων σε πρωτοφανή κλίμακα: διαβατήριο, κατάσταση εμβολιασμού, ροές πληρωμών, προφίλ κοινωνικών μέσων, τα πάντα. 

Εδώ αναδύεται αυτό που ονομάζεται «ολοκληρωτισμός με το κλειδί στο χέρι»: κρατικοί και οιονεί κρατικοί φορείς, με την υποστήριξη ιδρυμάτων, δεξαμενών σκέψης και φιλανθρωκαπιταλιστών, οικοδομούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του πληθυσμού που χρειάζεται μόνο να «ακονιστεί» ανάλογα με τις ανάγκες. 

Μόλις η ανθρωπότητα παγιδευτεί, ο δρόμος πίσω στην ελευθερία θα είναι μια ατελείωτη οδύσσεια.

Δεν χρειάζονται πολλά για μια de facto παγκόσμια κυριαρχία. «Κυρίαρχος είναι αυτός που αποφασίζει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Αυτή η καταδίκη του ναζιστή δικηγόρου Carl Schmitt είναι επίσης ο μοχλός της τρέχουσας κατάληψης της εξουσίας. 

Ο στόχος είναι πάντα ο απόλυτος έλεγχος. Το θέμα της επιλογής είναι η προστασία της υγείας. Τα μέσα είναι η κινδυνολογία, ο αποκλεισμός και ο διχασμός. Το αποτέλεσμα θα είναι μια ψευδο-κοινωνική δικτατορία.

Ο κόσμος πρέπει τώρα να αντισταθεί στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό της υγείας. Είναι ένα ιστορικό καθήκον, ένα ηράκλειο έργο, ένα μαραθώνιο έργο.

 Αυτή είναι μια νέα μορφή κατάληψης της εξουσίας, που ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πριν.

 Στο μέλλον, η ελευθερία του κόσμου θα είναι θέμα αυθαιρεσίας του Π.Ο.Υ.

 Τότε είναι 'de facto' η τελική αρχή που αποφασίζει για θέματα υγείας, το κρατικό επίπεδο είναι μόνο εκτελεστική εξουσία. 

Αυτή η κατάληψη της εξουσίας πρέπει να αποτύχει λόγω της αντίστασης του πληθυσμού.

Διαφορετικά, η δικτατορία της πανδημίας θα περάσει σε συνεχή βρόχο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/die-welt-als-freiluftgefangnis?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!