Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

«Ετοιμάζεται παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ μέσω του 'Π.Ο.Υ.'» / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


“Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι μια θυγατρική του ΟΗΕ, που είναι οργανισμός εξυπηρέτησης των πολυεθνικών. Οι χορηγοί του είναι το ΄Ιδρυμα Ροκφλέλλερ και ο Γκέιτς, οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Κίνα,” ανέφερε νωριτερα ο Τραπεζικός στην εκπομπή «Κόντρα στο σύστημα» με το Γρηγόρη Σερέτη. 

“Οι πραγματικοι εξουσιαστές όμως είναι στην αφάνεια, δεν τους ξέρει κανένας,  η δύναμή τους, είναι η ανωνυμία τους”.


Ο Τραπεζικός εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο εξελέγη εκλεκτός του ΠΟΥ,  περιφερειακός υπουργός υγείας στην Αιθιοποία, ο οποίος μείωσε μέσω εμβολίων, κατά 2.000.000 ανθρώπους τη φυλή Αμχάρα, τη μεγαλύτερη φυλή στη χώρα.

“Η Διεθνής αμνηστία τον έχει κατηγορήσει για γενοκτονία. Έχουμε έναν κατα συρροή δολοφόνο που αυτή τη στιγμή είναι γενικός διευθυντής του ΠΟΥ και θα μπορει να ελέγχει όλα τα κράτη”  συμπλήρωσε.

Ο Τραπεζικός έκανε λόγο και για τα σχέδια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που το σύνθημά του είναι ένα : “Μια υγεία”

“Στη 76η  παγκόσμια συνέλευση που έγινε στις 21 Μαίου στη Γενεύη, έγιναν τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας, οι οποίες εδώ δεν έχουν ανακοινωθεί. Τροποποιήσεις τέτοιες, ώστε ο ΠΟΥ, να μεταβληθεί σε παγκόσμιο δικτάτορα” .
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση αναλυτικά στο ηχητικό:

focusfm.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!