Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι σ μ ό ς [ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΥΠΟΥ! ] στό Τέξας!

 


(Η ιστορία εν συντομία: 

Ώστιν, Τέξας (ΗΠΑ) - Οι γείτονες σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο νοτιοανατολικό Ώστιν διαμαρτύρονται μετά την επιβολή υποχρεωτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας χωρίς καμμία περαιτέρω εξήγηση.

Οι κάτοικοι του 'Array Apartments' είπαν ότι δεν ενημερώθηκαν καθόλου σχετικά. 


Τώρα αναρωτιούνται αν η κίνηση αυτή είναι καν νόμιμη. Η απαγόρευση κυκλοφορίας διαρκεί από τις 22:00 μ.μ. έως και 05:00 π.μ. κάθε βράδυ για τους ανθρώπους που κατοικούν στο συγκρότημα κατοικιών. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

"Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τις προμήθειές σας πριν τις 22:00 μ.μ.".)

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ολοκληρωτισμός στο Τέξας

Το συγκρότημα διαμερισμάτων στο Ώστιν (Τέξας) αναλαμβάνει

καθήκοντα φασιστικού αστυνομικού κράτους για τους κατοίκους,

αλλά μην ανησυχείτε, λέει ο δικηγόρος. Αυτό πρέπει να γίνει από

την πόλη, και μόνο η πόλη έχει την εξουσία να το κάνει. 

https://sagehana.substack.com/p/totalitarianism-in-texas

 

Ω, δείτε!

Η DISRUPT Management (https://disruptmgt.com/communities/) έχει την τεχνολογία στο DNA της.

(φωτογραφίες)

Κωδικός προσφοράς: Εν αναμονή έγκρισης

Θεέ μου, πιστεύετε ότι πολλά από αυτά εξομαλύνθηκαν με τα lockdown; Θυμάστε την λεγόμενη έκτακτη ανάγκη λόγω COVID του 2020-και εσαεί.

Η συγχώνευση κορπορατισμού και κράτους είναι φασισμός.

Αυτή ήταν η λέσχη για τις εντολές  εμβολίου στρατιωτικών αντιμέτρων κορωνοϊού.

Νοιώθετε τον φασισμό ήδη να έρπεται, ακόμη και στην Κόκκινη Πολιτεία του Τέξας που αγαπά την ελευθερία με τις εισερχόμενες έξυπνες πόλεις (https://sagehana.substack.com/p/wef-pioneer-smart-city-dallas-tx);

Από KVUE (https://www.kvue.com/article/news/local/apartment-complex-enacts-10pm-5am-curfew-residents-wonder-if-its-legal/269-faa6730a-ac98-4c05-a074-3f6d11a8be72):

Οι γείτονες σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο νοτιοανατολικό 'Ωστιν διαμαρτύρονται μετά την υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ με πολύ λίγες εξηγήσεις.

Οι κάτοικοι του 'Array Apartments' (https://www.arrayaustin.com/) δήλωσαν ότι δεν ενημερώθηκαν για τυχόν προβλήματα. Τώρα αναρωτιούνται αν η κίνηση είναι ακόμη νόμιμη.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας διαρκεί από τις 22:00 μ.μ. έως τις 05:00 π.μ. κάθε βράδυ για τους ανθρώπους που ζουν στο συγκρότημα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου, οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις προμήθειές σας πριν από τις 22:00 μ.μ. Ακούγεται σαν να βρίσκομαι σε κάποια περιοχή τυφώνων όπου έχουν στρατιωτικό νόμο», δήλωσε η Kristie Broadaway, κάτοικος του Array.

Η Broadaway είναι ενοικιάστρια στο 'Array Apartments' τα τελευταία οκτώ χρόνια με ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα.

Όταν έλαβε αυτή την ειδοποίηση, σοκαρίστηκε και μπερδεύτηκε.

«Ανέτρεξα και δεν υπάρχει τίποτα στη μίσθωση μου που να λέει ότι μπορούν να το κάνουν», είπε η Broadaway.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας οφείλεται σε ανησυχίες για την ασφάλεια και πιθανές ανησυχίες για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Η KVUE επικοινώνησε με το γραφείο χρηματοδοτικής μίσθωσης ζητώντας σχόλια, αλλά δεν της δόθηκε καμμία εξήγηση. Η KVUE προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον διαχειριστή ακινήτων, αλλά η γραμμή δεν ήταν ενεργή.

Ο Bill Gammon, δικηγόρος με εμπειρία στο δίκαιο των ακινήτων στο Ώστιν, πιστεύει ότι αυτή η κίνηση δεν είναι νόμιμη.

«Αυτό πρέπει να γίνει από την πόλη και η πόλη πρέπει να έχει την εξουσία να το κάνει. Το συγκρότημα διαμερισμάτων δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτό είναι γελοίο», δήλωσε ο Gammon.

Σύμφωνα με τον Gammon, η απάντηση είναι απλή για τους κατοίκους.

«Θα έλεγα στους ανθρώπους να το αγνοήσουν», είπε ο Gammon.

Η Broadaway είπε ότι ο νέος κανόνας είναι περιοριστικός, σημειώνοντας ότι την κάνει να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Και χωρίς καταληκτική ημερομηνία στην ειδοποίηση, οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν αποφάσεις σχετικά με τη διαμονή στο συγκρότημα.

«Αν δεν μπορώ να βγω έξω ή να έχω φίλους μετά τις 22:00, μπορεί να ψάξω κάπου αλλού να μείνω», είπε η Broadaway.

Αυτό πρέπει να γίνει από την πόλη, και μόνο η πόλη πρέπει να έχει την εξουσία να το κάνει.

Το πιάσατε αυτό;

Η πόλη του Ώστιν μπορεί να σας θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό. Ξεχάστε την εταιρεία "DISRUPT Management" και την υπερβολή τους.

Αφήστε την πόλη του Ώστιν να χρησιμοποιήσει τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσει τις ελευθερίες σας. 😅 Γελάω γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Και αυτό συμβαίνει που; Στο Τέξας!

Θυμάστε εκείνα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Αυστραλίας;

Φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι ενδέχεται να έχουν εκτεθεί σε έναν επικίνδυνο ιό αλλά είναι ακόμη και χωρίς συμπτώματα; Εμπρός! Πάρτε τους! Ώρα για ...διακοπούλες!

Δεν ξέρω πώς να συντάξω πλέον αυτήν την υποστοίβα.

Ό, τι κάνω αισθάνεται ανεπαρκές, Black Pill, τελείως άσκοπο, και εγώ βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός για την παρουσίασή του.

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να βρω τέτοιες ιστορίες και να τις εντοπίσω, οι οποίες οδηγούν σε ένα αιχμαλωτισμένο πολιτικό παράδειγμα και αιχμαλωτισμένες εταιρικές οντότητες.

Και πολύ θα ήθελα να μην σας πω ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός συνεπούς λογικού μοτίβου κλιμάκωσης... ενός φαινομένους συμπίεσης και αποσυμπίεσης... Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί σας θα σώσουν την κατάσταση.

Τέλος πάντων, εδώ είναι η ομάδα DISRUPT. Μοιάζουν κάπως με παρουσιαστές ειδήσεων!

Μοιάζουν με ωραίους ανθρώπους.

Καλοί επαγγελματίες που διευθύνουν μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων με την τεχνολογία στο DNA της.

Αναρωτιέμαι ποιος έκανε το κάλεσμα να κλειδωθούν οι κρατούμενοι, λάθος, με συγχωρείτε!... εννοούσα, οι κάτοικοι.

https://ko-fi.com/sagehanaproductions64182

https://www.buymeacoffee.com/sagehanaJ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://sagehana.substack.com/p/totalitarianism-in-texas


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!