Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Τό (μισάνθρωπο εντελώς!) καθεστώς Μπάϊντεν, σχεδιάζει νά ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ τά έθνη των Ινδιάνων 'Ναβάχο', ανακαλώντας τά δικαιώματά τους νά μισθώνουν γή, οδηγώντας τους στήν φτώχεια!...

 


(Natural News) 

Η Αμερική βομβαρδιζόταν με ψεύτικες ειδήσεις ότι όλα τα χρόνια που ο Τραμπ ήταν στην εξουσία ήταν ένας «λευκός ρατσιστής», που μισεί όλους τους έγχρωμους ανθρώπους και απλά δεν είναι αλήθεια. 

Τώρα βλέπουμε το πραγματικό τους πρόσωπο να αποκαλύπτεται με τον νέο ψεύτικο πρόεδρο, τον νυσταγμένο Τζο Μπάϊντεν, και το ελιτίστικο καθεστώς του



καθώς οι έγχρωμοι άνθρωποι εξαφανίζονται συστηματικά από προσώπου γης (εκτός αν είναι ομοφυλόφιλοι). Λες και τα τοξικά τρυπήματα του Covid και ο πληθωρισμός του Μπάιντεν (ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού) δεν ήταν αρκετά για να αρρωστήσουν και να χρεοκοπήσουν μειονότητες σε όλη την Αμερική, τώρα το καθεστώς Μπάιντεν θέλει να χρεοκοπήσει και να λιμοκτονήσει τα έθνη των Ινδιάνων Ναβάχο (https://100percentfedup.com/biden-administration-tramples-navajo-nations-sovereignty-revokes-oil-and-gas-leases-could-cost-the-tribe-millions-in-revenue-video/) περιορίζοντάς τα από τη μίσθωση της γης τους σε εταιρείες φυσικού αερίου και πετρελαίου, όλα στο όνομα ενός άλλου σχεδίου μεγαλο-απάτης που ονομάζεται «κλιματική αλλαγή» γνωστό και ως «Πράσινη Νέα Συμφωνία» (https://naturalnews.com/2019-04-02-dont-fall-for-the-pipe-dream-idealism-of-the-green-new-deal.html).

 

Οι κομμουνιστές του Μπάιντεν πανηγυρίζουν την Ημέρα της

Κρίσεως για τους Αμερικανούς ιθαγενείς, καθώς ανακαλούν το

δικαίωμα της ινδιάνικης φυλής να μισθώνει τη γη της σε εταιρείες

πετρελαίου και φυσικού αερίου

Οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας της λευκής φυλής στην Ουάσιγκτον θέλουν να εξαλείψουν όλους τους ιθαγενείς Αμερικανούς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους, και έχουν ένα δόλιο «πράσινο» σχέδιο για να επιτύχουν ακριβώς αυτό. 

Τα μέλη του έθνους των Ναβάχο έχουν ξεσηκωθεί προσπαθώντας να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους να μισθώνουν τη γη τους σε εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το οικονομικό τους μέλλον, να ταΐζουν τα παιδιά τους και να παρέχουν θέσεις εργασίας στους ανθρώπους τους.

Το καθεστώς Μπάιντεν, υπό την ηγεσία ενός παράφρονα, ξεμωραμένου, γέρου πλούσιου λευκού, θέλει να τερματίσει τον τρόπο ζωής των Ναβάχο, να παραλύσει την οικονομία τους και να ερημώσει το είδος τους. Ονομάζεται Λευκή Υπεροχή και οι μειονότητες αυτής της χώρας πρέπει να ξυπνήσουν και να πάρουν μυρωδιά το σατανικό σχέδιο που προετοιμάζεται στην Ουάσιγκτον κάθε μέρα.

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να κοστίσει στη φυλή Ναβάχο εκατομμύρια δολλάρια σε έσοδα, οι Λευκοί Ρατσιστές στην Ουάσιγκτον πανηγυρίζουν την ανάκληση των ινδικών τελετουργιών γης στα νοτιοδυτικά, συμπεριλαμβανομένου του Νέου Μεξικού, της Γιούτα, της Αριζόνα και του Κολοράντο. Το έθνος Νάβαχο, επίσης γνωστό ως 'Navajoland', είναι ένας καταυλισμός που καταλαμβάνει περίπου 17,5 εκατομμύρια στρέμματα και είναι η μεγαλύτερη έκταση γης που κατέχει οποιαδήποτε αυτόχθονη φυλή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το καθεστώς της λευκής υπεροχής του Μπάιντεν αναγκάστηκε να ακυρώσει το πάρτυ ανακοίνωσης όταν μέλη της φυλής Ναβάχο εμπόδισαν την πρόσβασή τους στους εορτασμούς, όπου επρόκειτο να τιμηθεί η «Πράσινη Νέα Συμφωνία» για την προσπάθειά τους να χρεοκοπήσουν και να λιμοκτονήσουν οι ιθαγενείς Αμερικανοί. Η φυλή έχει προστατευμένα εδάφη, αλλά οι κομμουνιστές στην Ουάσιγκτον δεν νοιάζονται διόλου και σχεδιάζουν να καταπατήσουν αυτά τα δικαιώματα και να συντρίψουν τις κοινότητές τους το συντομότερο δυνατό.

Ο εκπρόσωπος του Μπάιντεν ΔΕΝ διαβουλεύτηκε καν με τους ηγέτες του έθνους των Ναβάχο πριν εκδώσει μια βάναυση 20ετή απαγόρευση μίσθωσης της γης τους για συγκομιδή πετρελαίου και φυσικού αερίου. 

Το καθεστώς Μπάιντεν πανηγυρίζει την «νίκη» της συντριβής του λαού των Ναβάχο μέσω ψεύτικων πρωτοβουλιών για την «κλιματική αλλαγή» και το σχέδιο διάλυσης των υποδομών των Ηνωμένων Πολιτειών, ως μέρος του μεγαλύτερου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού. Το καθεστώς Μπάιντεν λειτουργεί με ελάχιστη έως καθόλου εποπτεία του Κογκρέσου και η χώρα υφίσταται καταστροφικές συνέπειες λόγω αυτής της τυραννικής δικτατορίας.

Το καθεστώς Μπάιντεν θα συνεχίσει να καταστρέφει όλους τους λαούς και τις οργανώσεις που αντιτίθενται στο αφήγημά τους ότι οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την «κλιματική αλλαγή». Όλα έχουν πραγματικά να κάνουν με την εγκαθίδρυση του κομμουνισμού στην Αμερική, έτσι ώστε κανείς να μην έχει συνταγματικά δικαιώματα, καμμία μικρή, ή μεσαία επιχείρηση να μην μπορεί να επιβιώσει, και όλοι να βασίζονται στην αδίστακτη, κακή κυβέρνηση για ελεημοσύνη για να «επιβιώσουν», παρ' όλο που αυτό είναι επίσης μια χαμένη υπόθεση.

Μην έχετε καμμία αμφιβολία, το καθεστώς Μπάϊντεν μισεί όλους τους έγχρωμους, καθώς αναγκάζει εκατομμύρια μειονότητες και τα παιδιά τους, να εμβολιαστούν με το εμβόλιο θρόμβων για τον Covid, τους στερεί πόρους και διογκώνει μεθοδικά το κόστος των τροφίμων και των προμηθειών. 

Είναι όλα μέρος του σχεδίου να αντικατασταθούν όλοι οι συντηρητικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι με παράνομους μετανάστες για να κρατήσουν το μονοκομματικό κόμμα 'Demoncrat' στην εξουσία για πάντα.

Κρατήστε τις ειδήσεις αλήθειας σας υπό έλεγχο προσθέτοντας το Preparedness.news στη λίστα των αγαπημένων σας και συντονιζόμενοι καθημερινά για ενημερώσεις σχετικά με πραγματικές ειδήσεις που αφορούν την επιβίωση και την ευημερία μέσω της αμείλικτης επίθεσης του κομμουνιστικού καθεστώτος Μπάιντεν / Ομπάμα στην Ουάσιγκτον.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Λογοκριμένα.νέα

100PercentFedUp.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-19-biden-regime-plans-to-bankrupt-navajo-nations.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!