Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΚΡΙΜΑ....Η Ελβετία ψηφίζει γιά νά διατηρήσει τούς νόμους Covid καί τό 'πάσο' εμβολίων! - Ψήφισε επίσης τόν νόμο γιά τήν προστασία του κλίματος.... ( Δέν πήραν τά μαθήματά τους άρα γε; )



Συχνά, η αφήγηση που προβάλλεται υποδηλώνει ότι οι περιορισμοί και οι εντολές που σχετίζονται με τον Covid-19 επιβλήθηκαν στους πολίτες από τις κυβερνήσεις τους. 

Αυτή η άποψη θα μπορούσε φαινομενικά να υπονοεί ότι αν είχαν αφεθεί στη διακριτική ευχέρεια των μαζών, αυτά τα lockdown, τα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί μπορεί να μην είχαν δει ποτέ το φως της ημέρας.


Ωστόσο, ένα έθνος στέκεται ως απόδειξη ενάντια σε αυτή τη θεωρία - μια χώρα ελέγχου που μας επιτρέπει να εξετάσουμε πιο προσεκτικά το δημόσιο αίσθημα - η Ελβετία.

Η Ελβετία διακρίθηκε ως ένα από τα λίγα έθνη παγκοσμίως που εμπιστεύτηκε στους πολίτες της την εξουσία να ψηφίζουν μέτρα σχετικά με τον Covid-19. Το πρώτο δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2021. Ήταν μια εποχή που μόνο περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού εμβολιάστηκε, ωστόσο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν σημαντική πλειοψηφική υποστήριξη για τους νόμους Covid με ένα εκπληκτικό 60,2% να τους ευνοεί.

Λίγο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2021, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο δημοψήφισμα της Ελβετίας. Αυτή η ψηφοφορία ήταν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, καθώς περιελάμβανε μια σειρά ουσιαστικών μέτρων, όπως αυστηρότερους περιορισμούς, ολοκληρωμένη ιχνηλάτηση επαφών και έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού. Παρά τη διχαστική φύση αυτών των πολιτικών, ένας ακόμη μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων τις ενέκρινε, με πλειοψηφία 62%, η οποία είναι επίσης η τέταρτη υψηλότερη προσέλευση ψηφοφόρων στην ελβετική ιστορία, που ανέρχεται στο 65,7%.

Σίγουρα, το 2023, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό; Κανείς δεν μιλάει πια για τον Covid. Με την παγκόσμια αφήγηση να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό από τον Covid, θα συνέχιζε ο ελβετικός λαός να υποστηρίζει αυτούς τους νόμους;

Ναι θα το έκαναν και όχι, το 2023 [Κυριακή 18 Ιουνίου] το αποτέλεσμα δεν είναι διαφορετικό. Χθες, διεξήχθη ένα σπάνιο τρίτο δημοψήφισμα (https://t.co/Eka5bzeyWQ). Στα τέλη του 2022, το ελβετικό κοινοβούλιο αποφάσισε να παρατείνει ορισμένες πτυχές των νόμων Covid, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εμβολιασμού, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο λόγος που δόθηκε ήταν ότι μπορεί να εμφανιστεί μια επικίνδυνη νέα παραλλαγή Covid και οι αρχές θα πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα. Λόγω της παράτασης, οι αντίπαλοι των πολιτικών συγκέντρωσαν αρκετές υπογραφές για να αναγκάσουν ένα νέο δημοψήφισμα.

Παρά τη συνεχιζόμενη διαμάχη, μια σημαντική πλειοψηφία 61,9% ψήφισε υπέρ αυτών των νόμων.

Το 59% των ψηφοφόρων συμφώνησε επίσης να περάσει έναν νόμο για την κλιματική αλλαγή, ο οποίος στοχεύει στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050. Οι αντίπαλοι δήλωσαν ότι το σχέδιο θα αυξήσει τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και θα αποδειχθεί πολύ δαπανηρό για τους καταναλωτές [κάτι που ήδη ανακοινώθηκε], αλλά οι αρχές σχεδιάζουν να δώσουν κίνητρα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις να είναι πιο φιλικά προς το κλίμα.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν ποτέ και οι περιορισμοί Covid και τα πάσο εμβολίων θα μπορούσαν να επιστρέψουν αύριο εάν προκύψει ένας νέος πανικός υγείας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

cat

Jun 19Liked by NE - nakedemperor.substack.com

Πω-πω πόσο αμείλικτα έχουν εκπέσει χώρες όπως η Ελβετία. Οι νέοι παντού έχουν αποδείξει ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

 

LIKE (48)

REPLY

1 reply

 

Suzanne O'Keeffe

Writes Winning the Frequency Wars

Jun 19Liked by NE - nakedemperor.substack.com

 

Ή αυτά τα δημοψηφίσματα είναι "νοθευμένα/στημμένα". Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη.

 

 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

 

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023) - «Δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να μένει εξαπατημένη »

 

Το (ελβετικό) κίνημα 'MASS-VOLL!' και οι φίλοι του Συντάγματος αποτυγχάνουν ενώπιον του κυρίαρχου. Μια σαφής πλειοψηφία ενέκρινε τον νόμο για τον Covid-19 για ΤΡΙΤΗ (!!!!!!!) φορά την Κυριακή - και έτσι εξέφρασε για άλλη μια φορά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

 

https://transition-news.org/leider-hat-sich-eine-mehrheit-der-leute-nach-wie-vor-tauschen-lassen

 

Δημοσιεύτηκε στις Ιούνιος 19, 2023 από RL.

 

Για τρίτη φορά, οι αντίπαλοι του νόμου Covid-19 απέτυχαν ενώπιον του κυρίαρχου. Το 61,9% (https://www.admin.ch/gov/de/start/dokumentation/abstimmungen/20230618/covid-19-gesetz.htmlψήφισε υπέρ του νόμου. Αυτό επιτρέπει στην κυβέρνηση να συνεχίσει να εφαρμόζει δραστικά μέτρα μέχρι το 2024 - συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών, για παράδειγμα.

 

Από την άλλη, το MASS-VOLL! και οι Φίλοι του Συντάγματος διεξήγαγαν δημοψήφισμα τον περασμένο Δεκέμβριο. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 50.000 υπογραφές. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα, όπως αποδείχθηκε.

 

«Αυτά είναι καλά νέα», δήλωσε χθες ο ομοσπονδιακός σύμβουλος Alain Berset (https://www.srf.ch/news/abstimmungen-18-juni-2023/covid-19-gesetz/nationale-abstimmungen-covid-19-gesetz-angenommen-61-9-prozent-des-stimmvolks-ist-dafuer) μετά την ψηφοφορία για τον νόμο Covid-19.

 

"Η πανδημία τελείωσε, αλλά ο ιός εξακολουθεί να κυκλοφορεί. Οι αποδυναμωμένοι άνθρωποι, για τους οποίους ο ιός εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος, μπορούν να βοηθηθούν στο πλαίσιο του νόμου."

 

Ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι με την παράταση, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο θα μπορούσε να συνεχίσει να διασφαλίζει ότι τα ιδιαίτερα ευάλωτα άτομα θα έχουν ταχεία πρόσβαση σε νέα φάρμακα πριν εγκριθούν στην Ελβετία.

 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι καλά νέα για τους ταξιδιώτες, μεταξύ άλλων. Το πιστοποιητικό τους επιτρέπει να συνεχίσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σχέδια να χρησιμοποιηθεί ξανά το πιστοποιητικό στην Ελβετία.

 

Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό για τους πολέμιους του νόμου. «Τα επιχειρήματα του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου εξακολουθούν να ισχύουν», λέει ο Roland Bühlmann (https://transition-news.org/transition-tv-zur-abstimmung), Πρόεδρος των Φίλων του Συντάγματος, στον Christoph Pfluger του Transition TV.

 

Ο Bühlmann εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι ακόμη και μέσα στο επικριτικό κίνημα, πρόσφατα πολλοί πολίτες ενεπλάκησαν πολύ λιγότερο. Και ο Nicolas Rimoldi, Πρόεδρος της MASS-VOLL!, λέει:

 

«Δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανθρώπων εξακολουθεί να έχει εξαπατηθεί. Μέσω χειραγώγησης, μέσω εκστρατείας φόβου, μέσω ψευδών ειδήσεων».

 

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρεται στο επιχείρημα της κυβέρνησης ότι ο νόμος είναι απαραίτητος για την απόκτηση φαρμάκων κατά του Covid.

 

«Αυτό μας δείχνει ότι η διαδικασία συμφιλίωσης με το παρελθόν δεν είναι ακόμη εκεί που θα έπρεπε. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν τα ψέμαμτα (...). Για εμάς, αυτό σημαίνει ότι τώρα πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση και να διασφαλίσουμε ότι τα χαρακώματα είναι κλειστά».

 

Ο Bühlmann παραδέχεται επίσης: Μέσα στο κίνημα, τα πράγματα δεν πήγαν βέλτιστα. «Νομίζω ότι είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε καλύτερα», απάντησε ο Bühlmann στην ερώτηση του Pfluger γιατί το λεγόμενο κίνημα πολιτικών δικαιωμάτων δεν υποστήριξε πραγματικά την εκστρατεία αυτή τη φορά.

 

Ο Rimoldi δεν είναι πολύ αυτοκριτικός: Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κόμματα - εννοώντας το SVP - και δεκάδες οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων έχουν συνεργαστεί μέρα και νύχτα. «Κάναμε μια ισχυρή εκστρατεία», δήλωσε ο πρόεδρος του MASS-VOLL!.

 

Είναι της άποψης ότι η επιτροπή δημοψηφίσματος έχει επεξεργαστεί ένα «θαυμάσιο σύνολο επιχειρημάτων και έχει κάνει τα πάντα σωστά ως επί το πλείστον». «Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά».

 

Η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν μόλις 42,5%. Συγκριτικά, στο πρώτο δημοψήφισμα στις 13 Ιουνίου 2021, είχε ψηφίσει το 59,9% των επιλέξιμων ψηφοφόρων.

 

Σε αντίθεση με το πρώτο δημοψήφισμα για τον Covid, αυτή τη φορά μόνο τρία καντόνια ψήφισαν κατά του δημοψηφίσματος για τον Covid-19. Αυτό συμβαίνει στα καντόνια Schwyz, Appenzell Innerrhoden και Obwalden. Στην πρώτη ψηφοφορία, υπήρχαν συνολικά οκτώ καντόνια.

 

Εντός του κινήματος των Δικαιωμάτων των Πολιτών υπήρξαν εξ αρχής επικριτικές φωνές σε σχέση με το τρίτο δημοψήφισμα.

 

«Νομίζω ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι επίσης χαμηλές σε μια τρίτη ψηφοφορία», δήλωσε ο Josef Ender, εκπρόσωπος της «Action Alliance of Original Cantons for a Sensible Corona Policy», στο Transition News (https://transition-news.org/eine-verlangerung-des-covid-19-gesetzes-ist-unbedingt-abzulehnen) το καλοκαίρι του 2022, για παράδειγμα.

 

Ωστόσο, δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι αντίθετος με το νόμο από πολιτική άποψη.

 

Ο Ender θα συμμετάσχει στις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου στο καντόνι Schwyz το επόμενο φθινόπωρο. "Επιλέξτε Ender αντί να μένετε με σιωπηλό θυμό!" (Ender wähle statt d Fuscht in Sack!) έγραψε σε ένα ενημερωτικό δελτίο χθες. Υπάρχει ανάγκη για «πραγματικούς εκπροσώπους του λαού».

 

 

περισσότερα σχετικά άρθρα:

 

«Η Ελβετία οδεύει προς την κόλαση!» – «Θα πάρετε ακόμα σαλάτα;»

 

Μετά την ήττα στη μάχη του τρίτου δημοψηφίσματος, υπάρχει απογοήτευση μεταξύ των αντιπάλων του νόμου Covid. Αλλά δεν θέλουν να τα παρατήσουν. Εντυπώσεις από ένα περίπτερο μπάρμπεκιου στην Berner Oberland.

 

https://www.tagesanzeiger.ch/die-schweiz-ist-auf-dem-weg-in-die-hoelle-wollen-sie-noch-salat-679942387097

και:

Είναι ακόμη η χώρα μας αυτή;

https://stefanmillius.ch/ist-das-noch-unser-land/

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Παγκόσμιο οικονομικό σύμφωνο για να βρεθούν 1 τρισ. ευρώ για την αντιμετώπιση… της κλιματικής αλλαγής! – Έρχονται νέοι «πράσινοι φόροι»
    Θέτουν τις βάσεις για μία παγκόσμια φορολόγηση.

    https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/synodos-parisiou-pagkosmio-oikonomiko-symfono-gia-na-vrethoun-1-tris-eyro-gia-tin-antimetopisi-tis-klimatikis-allagis-erxontai-neoi-prasinoi-foroi/

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.......
    Ο Σουηδός καθηγητής Στρατηγικού Μάρκετινγκ Μagnus Soderland, λέει ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος από τους νεκρούς, μπορεί να βοηθήσει να σωθεί η ανθρώπινη φυλή, και ότι θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα ταμπού στα οποία δεν τρώμε ο ένας τον άλλον, απλά δοκιμάζοντας το.

    =====
    Ο Επιστήμονας Μagnus Soderland προτείνει την κατανάλωση ανθρώπινης
    σάρκας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.
    9 Σεπτεμβρίου 2019

    https://nypost.com/2019/09/09/scientist-suggests-eating-human-flesh-to-fight-climate-change/
    https://www.theepochtimes.com/swedish-researcher-pushes-human-flesh-eating-as-answer-to-future-climate-change-food-shortages_3068833.html

    Υ.Γ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ.......ΑΠΟ ΤΟ 2019


    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!