Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Π α ρ α φ ρ ο σ ύ ν η : Ο Λευκός Οίκος επαναφέρει τίς ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, τήν κοινωνική απόσταση γιά τούς ανεμβολίαστους!

 


Άντε πάλι με την ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ της μάσκας. 

Πρέπει να το αναγνωρίζουμε στον Λευκό Οίκο, είναι βαθιά αφοσιωμένος στην προπαγάνδα του για τις μάσκες, καθώς και στις αντιεπιστημονικά τεκμηριωμένες διακρίσεις του εναντίον εκείνων που δεν έκαναν το ελαττωματικό εμβόλιο Covid-19.



Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν θα καλωσορίσουν τις εθνικές ομάδες πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών του NCAA στην «Ημέρα Αθλητών Κολλεγίων» στον Λευκό Οίκο. 


Και παρά τις έρευνες που δείχνουν ότι οι τυπικές μάσκες δεν έκαναν τίποτε για να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού, θα επιμείνουν ότι οι νεαροί αθλητές πρέπει να φορούν μάσκα. Εκτός αν έχουν λάβει το ελαττωματικό εμβόλιο, δηλαδή.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Γραφείο Νομοθετικών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου που εστάλη στα μέλη του Κογκρέσου, αναφέρθηκε (https://townhall.com/tipsheet/saraharnold/2023/06/10/wh-brings-back-face-masks-social-distancing-for-the-unvaccinated-n2624325) ότι θα απαιτούνταν αρνητικά αποτελέσματα τεστ Covid για την είσοδο. Οι μη εμβολιασμένοι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκες και να διατηρούν κοινωνικές αποστάσεις.

«Οδηγίες μάσκας: Οι πλήρως εμβολιασμένοι επισκέπτες δεν υποχρεούνται να φορούν μάσκα στους χώρους του Λευκού Οίκου. 

Οι επισκέπτες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να φορούν μάσκα ανά πάσα στιγμή και να διατηρούν απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων από τους άλλους ενώ βρίσκονται στους χώρους του Λευκού Οίκου», αναφέρει το email.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://beckernews.com/insanity-white-house-brings-back-face-masks-social-distancing-for-unvaccinated-50599/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!