Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Kαί εδώ ...ΕΤΥΧΕ! Χιλιάδες ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ, εμφανίζονται μ υ σ τ η ρ ι ω δ ώ ς στήν ακτή του Τέξας ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Χιλιάδες νεκρά ψάρια έχουν ξεβραστεί στο Quintana Beach Park στην κομητεία Brazoria του Τέξας.

Η τεράστια ποσότητα νεκρών ψαριών, έχει κάνει πολλούς ειδικούς να πιστεύουν ότι η αιτία θανάτου τους σχετίζεται με το πρόσφατο κύμα καύσωνα στο νότιο Τέξας.


Η Katie St. Clair (https://www.kwtx.com/2023/06/11/thousands-dead-fish-wash-ashore-texas-coast/), η οποία υπηρετεί ως Sea Life Facility Manager στο Πανεπιστήμιο Texas A&M, δήλωσε: «Καθώς έχουμε αυτές τις θερμότερες θερμοκρασίες του νερού του Κόλπου, το ίδιο το νερό έχει λιγότερη ικανότητα να συγκρατεί διαλυμένο οξυγόνο, το οποίο φυσικά είναι πραγματικά σημαντικό και απαραίτητο για τα ψάρια και άλλα ζώα να αναπνέουν».

Οι υπεύθυνοι του πάρκου εργάζονται υπερωρίες για να καθαρίσουν την παραλία, αλλά το έργο ήταν τρομακτικό λόγω όλο και περισσότερων ψαριών που ξεβράζονται στην ακτή.



Εκατοντάδες ψάρια βρέθηκαν νεκρά στο Quintana Beach County Park https://t.co/3ymYBbpcXl pic.twitter.com/F6iWmE93Mh

— FOX26Houston (@FOX26Houston) 10 Ιουνίου 2023 (https://twitter.com/FOX26Houston/status/1667375529341616130?ref_src=twsrc%5Etfw)

 

Σύμφωνα με το Fox 26 News (https://www.fox26houston.com/news/hundreds-of-menhaden-fish-die-at-quintana-beach-county-park):

Εκατοντάδες ψάρια Menhaden βρέθηκαν νεκρά στο Quintana Beach County Park στην κομητεία Brazoria, δήλωσαν αξιωματούχοι. Σύμφωνα με αξιωματούχους του πάρκου της κομητείας, τα ψάρια πέθαναν ως αποτέλεσμα χαμηλού διαλυμένου οξυγόνου.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου δήλωσαν ότι το ψυχρότερο νερό είναι ικανό να κρατήσει πολύ περισσότερο οξυγόνο από το θερμότερο νερό και τα ψάρια που βρίσκονται σε ζεστό νερό μπορούν να καταλήξουν σε μεγάλο πρόβλημα. Όταν η θερμοκρασία του νερού αυξάνεται πάνω από 70 βαθμούς Φαρενάιτ, γίνεται δύσκολο για τον Menhaden να λάβει αρκετό οξυγόνο για να επιβιώσει.

Αξιωματούχοι του πάρκου δήλωσαν ότι τα πληρώματα ξεκινούν τη διαδικασία απομάκρυνσης. Ωστόσο, η παλίρροια θα πρέπει να υποχωρήσει αρκετά ακόμη πόδια πριν μπορέσουν να αφαιρεθούν όλα τα ψάρια. Υπάρχουν ακόμα νεκρά ψάρια στο νερό που ξεβράζονται.

(περισσότερα στο άρθρο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/thousands-dead-fish-mysteriously-show-up-texas-coast/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-06-12

1 σχόλιο:

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=I1yQ9oQH3ck

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!