Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Θά θέλατε νά ζήσετε, σέ ένα παγκόσμιο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ; ; ;......

 


Την Κυριακή, οι Ελβετοί (αν επανέλθει το σύστημα που έπεσε σήμερα σε κάποιες υπηρεσίες), θα έχουν την ευκαιρία να απορρίψουν τον νόμο Covid με ψηφοφορία. 

Εν τω μεταξύ, ο Π.Ο.Υ.' προετοιμάζει τη μεγαλύτερη ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στην ιστορία.


MIŁOSZ MATUSCHEK

16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 

Την Κυριακή, οι Ελβετοί (για άλλη μια φορά) έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν τον νόμο Covid. Πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν: Νόμος Covid, εξακολουθεί να υπάρχει; Δυστυχώς, ναι, και το κουραστικό θέμα των πανδημιών δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που διακυβεύονται σε αυτή την ψηφοφορία, δηλαδή η εκ νέου ενδυνάμωση του πολίτη ενάντια σε μια παγκόσμια γραφειοκρατία υγείας, ένα καρτέλ υγιεινής των υπάκουων επιστημόνων, των ανθρώπων των μέσων ενημέρωσης, των φαρμακευτικών εταιρειών, των ιδρυμάτων και των τεχνοκρατών της παγκοσμιοποίησης. Είναι καιρός να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο από τη μικρή ελεύθερη Ελβετία.

 

Μια αιώνια κατάσταση έκτακτης ανάγκης;

Ο νόμος Covid αποτελεί τη βάση για εκτεταμένα μέτρα που μπορούν να επανενεργοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το πιστοποιητικό Covid, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή οποιουδήποτε εν μία νυκτί. Ο νόμος Covid είναι ένα δεσμό, ένα εργαλείο της στέρησης της ελευθερίας κάποιου. Η εκστρατεία για το «όχι» διεξάγεται με μεγάλη προσοχή και νηφάλια επιχειρηματολογία από τους φορείς του δημοψηφίσματος, την ένωση «Mass-voll!» γύρω από τον Nicolas Rimoldi και τους «Φίλους του Συντάγματος». Για παράδειγμα, λέγεται ότι ο νόμος περί επιδημιών είναι απολύτως επαρκής, δεν χρειάζεται καθόλου το πιστοποιητικό και επομένως δεν υπάρχει νόμος Covid.

Αυτό είναι στρατηγικά σοφό, διότι διευκολύνει πολλούς αναποφάσιστους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «όχι». Αντί να απευθύνεται τους πεπεισμένους, η φατρία του Όχι στον νόμο Covid φλερτάρει με τους αμφισβητίες και τους καθυστερημένους προσήλυτους. Μια σίγουρα έξυπνη στρατηγική. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, η εκστρατεία του "Όχι" στον νόμο Covid θα μπορούσε να πετύχει αυτή τη φορά: το 60% των ερωτηθέντων απέρριψε την επέκταση του νόμου Covid σε έρευνα του «Observer». Θα ήταν μια νίκη της κοινής λογικής, της δημοκρατίας επί του φόβου.

 

Η κατάληψη της εξουσίας από τον ΠΟΥ

Για αυτήν την ψηφοφορία, το πλαίσιο είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Επειδή διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τον νόμο Covid. Επί του παρόντος, φαίνεται σε πολλούς ότι κάποια μέτρα απέχουν πολύ. Εν τω μεταξύ, οι μηχανισμοί βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θέλει τώρα να χρησιμοποιήσει το πιστοποιητικό υγείας της ΕΕ παγκοσμίως (https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/die-welt-als-freiluftgefangnis). Νέα παιχνίδια προσομοίωσης γίνονται, νέες πανδημίες προβλέπονται. Ο ΠΟΥ βρίσκεται στη διαδικασία μετάλλαξης σε μια παγκόσμια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης για θέματα υγείας μέσω ενός επανασχεδιασμένου «συμφώνου πανδημίας» (https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb4/A_INB4_3-en.pdf). Η εντελώς αδιαφανής και δημοκρατικά παράνομη οργάνωση, η οποία μοιάζει με ένα κιτ κατασκευής ατζέντας για όλους όσους έχουν χρήματα, θα έχει τότε τη δύναμη να μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια υπαίθρια φυλακή με απαίτηση πιστοποιητικού και κάρτα εμβολιασμού με το πάτημα ενός κουμπιού. Κανείς άλλος στον κόσμο δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή. Δεν είναι υπερβολικά μεγάλη δύναμη για την ελάχιστη διαφάνεια, τον έλεγχο και τη λογοδοσία που παίρνετε ως αντάλλαγμα; Θα ήταν ένα ελεύθερο πέρασμα σε μια παγκόσμια δικτατορία υγιεινής.

Βασικά, αρκεί να δούμε ποιοι είναι υπεύθυνοι στον ΠΟΥ για να γυρίσουμε την πλάτη με τρόμο. Επικεφαλής της είναι ένας Αιθίοπας πρώην κομμουνιστής, το κόμμα του οποίου βρίσκεται σε λίστες τρομοκρατών· Το Ίδρυμα Bill &; Melinda Gates, ως ο μεγαλύτερος ιδιώτης δωρητής και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος επενδυτής σε εμβόλια, χρησιμοποιεί έξυπνα τον ΠΟΥ ως μοχλό για τις επενδύσεις του. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έστειλε τον μισό κόσμο σε lockdown υπό τα χειροκροτήματα του ΠΟΥ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Βόρεια Κορέα (https://www.nordkurier.de/politik/who-gibt-nordkorea-machtigen-posten-und-fuhrt-neue-impfpasse-ein-1668982)  μόλις εξελέγη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΥ. Τι ακολουθεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πληθυσμού; Κάποιος θα μπορούσε πιθανώς μετά θάνατον να διορίσει τον γιατρό των SS Mengele ως επίτιμο πρόεδρο του ΠΟΥ, και ακόμη και τότε ο κόσμος πιθανότατα δεν θα καταλάβαινε ότι κάτι πηγαίνει μαζικά στραβά εδώ.

Το νέο σύμφωνο πανδημίας εδραιώνει τη θέση του ΠΟΥ ως παγκόσμιας δύναμης. Με την πρώτη ματιά, το κείμενο διαβάζεται σαν ένα συνονθύλευμα πολιτικά ορθών φράσεων που προορίζονται να φέρουν δάκρυα συγκίνησης στα μάτια του αναγνώστη: πολλή προσοχή, βιωσιμότητα, απαλότητα και ομορφιά. Βασικά, δεν καταπολεμάτε μόνο τους ιούς, αλλά όλες τις αδικίες στον κόσμο ταυτόχρονα. Ποιος θέλει να είναι αντίθετος σε αυτό;

Αλλά αν τα κράτη μέλη του ΠΟΥ δώσουν το νεύμα τους σε αυτό το σύμφωνο, ο κόσμος του αύριο θα είναι ένα διαφορετικό μέρος. Στη συνέχεια, οι εντολές του ΠΟΥ θα καταστούν υποχρεωτικές. Με κηρώδεις ορισμούς πανδημίας, είναι εύκολο να μετατραπεί μια επιδημία γρίπης σε παγκόσμια απειλή για την υγεία. Τα ταξιδιωτικά πιστοποιητικά υγείας και οι γρήγορες λύσεις για εμβόλια που αναπτύσσονται σε διάστημα μικρότερο των 100 ημερών (https://www.n-tv.de/panorama/Neue-Impfstoffe-in-nur-100-Tagen-article22413546.html) θα είναι τότε η πραγματικότητα. Ποιος εξετάζει αυτές τις αποφάσεις; Πού είναι οι έλεγχοι και οι ισορροπίες; Ακόμη και στην τελευταία κρίση, οι κρατικοί θεσμοί, το δικαστικό σύστημα και το σύστημα των μέσων ενημέρωσης απογοήτευσαν εντελώς τους πολίτες. Ο ΠΟΥ θέλει επίσης να αναλάβει σκληρότερη δράση για την καταπολέμηση της εικαζόμενης «παραπληροφόρησης» στο μέλλον. Καμμία κατάληψη της εξουσίας χωρίς καθεστώς λογοκρισίας, αυτό είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός. Ολόκληρος ο κόσμος θα γινόταν ξαφνικά αισθητά πιο κινεζικός. Αυτό θέλετε;

Νομιμοποίηση του πολέμου εναντίον του πληθυσμού

Ο ΠΟΥ θέλει να γίνει το κεντρικό κέντρο συντονισμού διάσωσης στον κόσμο, η αστυνομία πανδημίας. Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να φανταστεί κανείς ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα μπορούσαν στη συνέχεια να συσσωρευτούν. Επειδή με κάθε έκτακτη ανάγκη, η δύναμη του ΠΟΥ αυξάνεται. Έτσι δημιουργούνται σήμερα οιονεί δικτατορικοί θεσμοί: σκοτεινοί χρηματοδότες δημιουργούν ένα γραφειοκρατικό τέρας και το ντύνουν με μια νομική σύμβαση που θα πολλαπλασιαστεί μόνο στο μέλλον λόγω πολυάριθμων δυναμικών αναφορών. Για μελλοντικές αλλαγές, για παράδειγμα, δεν θα απαιτείται πλέον ομοφωνία, θα αρκεί απλή πλειοψηφία.

Αυτό είναι το υπόβαθρο στο οποίο ψηφίζεται τώρα ο νόμος Covid. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε σε μια τελική μάχη για τις πολιτικές ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα. Ο αγώνας κατά των ιών είναι, στην πραγματικότητα, ένας πόλεμος εναντίον των ανθρώπων του κόσμου. Ο κορωμοϊός ήταν μια παγκόσμια επίθεση βιολογικών όπλων, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τους βρετανούς "Sunday Times" (https://www.thetimes.co.uk/article/inside-wuhan-lab-covid-pandemic-china-america-qhjwwwvm0) (εδώ μια γερμανική έκδοση http://teamreality.net/the-sunday-times-06-11-2023-german.html). Στη Γουχάν, η έρευνα για επικίνδυνους κορωνοϊούς πραγματοποιήθηκε με αμερικανικά χρήματα και για λογαριασμό του κινεζικού στρατού πριν από την έναρξη της πανδημίας. Ήταν ο κορωνοϊός το όπλο; Ήταν το εμβόλιο; Πολλά παραμένουν ανεπίλυτα, και όμως οι διαχειριστές της τελευταίας κρίσης θέλουν περισσότερη εξουσία για την επόμενη.

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, αγαπητοί Ελβετοί, όσο μπορείτε.

Και κοιτάξτε προσεκτικά.

Όταν η λογική κοιμάται, τα τέρατα ξυπνούν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/wollen-sie-in-einem-globalen-krankenhaus?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!