Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! - Μεξικανικό 'καρτέλ' ναρκωτικών, κατέχει....'ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ' του 'ΝΑΤΟ' !!!!! - Από τήν Ουκρανία;

 


από τον Thomas Oysmüller

1η Ιουνίου 2023

Δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός, ο οποίος προφανώς θα προοριζόταν για την Ουκρανία, εμφανίστηκε στο ...Μεξικό. 

Τα 'καρτέλ' ναρκωτικών, είναι πλέον εξοπλισμένα με ....εκτοξευτές χειροβομβίδων!!!!!.


Εκρηκτικά πλάνα από το Μεξικό: Δημοσιογράφοι κατάφεραν να κινηματογραφήσουν μαχητές ενός 'καρτέλ' ναρκωτικών με έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων. 

Ένα μέλος του 'καρτέλ Golfo', περιφέρεται στη βολή με έναν σουηδικό εκτοξευτή χειροβομβίδων AT-4. 

Η μεξικανική τηλεόραση ασχολήθηκε με το θέμα.

Συσκευή του ΝΑΤΟ από τη μαύρη αγορά

Ο εκτοξευτής χειροβομβίδων αγοράστηκε στη μαύρη αγορά από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, λένε. 

Ακόμα κι αν ο μεξικανικός τηλεοπτικός σταθμός το υποθέτει, παραμένει εικασία. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι πολλές φωνές έχουν προειδοποιήσει εναντίον αυτού από την αρχή των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία.

Το ΝΑΤΟ δεν έχει κανέναν έλεγχο για το τι συμβαίνει με τα όπλα. Η διαφθορά εντός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων θα μπορούσε να οδηγήσει στη διανομή στρατιωτικού εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο. 

Ήδη από το 2022, είχε εμφανιστεί ένα βίντεο που υποτίθεται ότι έδειχνε αλβανικές πολιτοφυλακές του Κοσσυφοπεδίου να αγοράζουν όπλα του ΝΑΤΟ.

Ενώ ορισμένοι υποψιάζονται ότι ο εκτοξευτής χειροβομβίδων θα μπορούσε επίσης να προέρχεται από το Αφγανιστάν, το μεξικανικό μέσο αναμένει ότι ο πολεμικός εξοπλισμός, ο οποίος υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για αντιαρματική άμυνα, έχει βρει το δρόμο του προς το Μεξικό μέσω της Ουκρανίας. 

Εδώ είναι το απόσπασμα από τη μεξικανική τηλεόραση την Τετάρτη:

(βίντεο: 00:46', γλώσσα: Ισπανικά)

 

Το Μεξικό δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. 

Ο πρόεδρος Andres Manuel Lopez, καλεί τακτικά τη Δύση να σταματήσει τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία και αντ' αυτού να προωθήσει τις συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. 

Μόλις την Τρίτη, είπε ότι οι αποστολές όπλων θα τροφοδοτήσουν περαιτέρω τη σύγκρουση

Ο Lopez Obredor πρότεινε επίσης ότι ένας συνασπισμός υπό την ηγεσία του στρατηγού του ΟΗΕ Antonio Guterres, του Ινδού πρωθυπουργού Modi και του Πάπα Φραγκίσκου θα πρέπει να μεσολαβήσει για ειρηνευτικές συνομιλίες. Το Μεξικό δεν θα εγκαταλείψει την ουδέτερη θέση του στον πόλεμο, είπε.

Οι διπλωματικές εντάσεις έχουν αυξηθεί πρόσφατα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Και το Μεξικό αποκτά όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση (https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-04-18/mexico-target-of-us-espionage-amlo-says-in-dig-against-neighbor?srnd=premium-europe): για παράδειγμα, σχεδιάζει να απαγορεύσει την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων σιτηρών από τις ΗΠΑ. Επιπλέον, οι στρατιωτικές επαφές με την Ουάσιγκτον πρόκειται να μειωθούν.

Στο εσωτερικό, ωστόσο, τα καρτέλ ναρκωτικών μπορούν να ξεσηκώσουν τη χώρα. 

Ειδικά αν έχουν οπλιστεί με στρατιωτικό εξοπλισμό του ΝΑΤΟ.

 

(συνδυάστε την είδηση με τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, βλ. ΕΔΩ: https://newstarget.com/search.asp?query=mexico+border+chaos&x=0&y=0)

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://tkp.at/2023/06/01/mexikanisches-drogenkartell-besitzt-nato-panzerfaust-aus-der-ukraine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!