Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΣΚΛΗΡΟ & Τ Ρ Ο Μ Α Κ Τ Ι Κ Ο! - Βίντεο: Η Ουκρανία ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ σέ εργαστήρια αδρενοχρώματος!!!!!!

 


Από Peter Koenig

Global Research, 16 Ιουνίου 2023

***

Ένας πληροφοριοδότης από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ο οποίος έχει ο ίδιος μια σκιερή φήμη κυρίως για τα μεροληπτικά ρεπορτάζ του, πάντα υπέρ της δυτικής αυτοκρατορίας και των υποτελών της, αποκάλυψε την ανακάλυψη ουκρανικών ναζιστικών ομάδων που αφαιρούσαν όργανα παιδιών σε υπόγεια εργαστήρια. Αυτά τα εργαστήρια αποκαλύφθηκαν μετά την καταστροφή των κτιρίων στον πόλεμο....


Το 11λεπτο βίντεο του 'The People's Voice', είναι τόσο βάναυσο και σκληρό που είναι δύσκολο να το παρακολουθήσεις και να το ακούσεις.

(βίντεο εντός του συνδέσμου, διάρκεια 11:20)

Οι ουκρανικές θηριωδίες που περιγράφει είναι ακριβώς στο όριο του τι μπορεί να αντέξει ένας φυσιολογικός άνθρωπος - και να εξακολουθήσει να πιστεύει στην ανθρωπότητα. Ωστόσο, αρχίζει κανείς να διαχωρίζει τους ανθρώπους από τους μη ανθρώπους. Οι σκέψεις και οι έννοιες σε αυτή τη γραμμή δεν είναι καινούργιες, ειδικά από την αρχή της νέας εποχής, όπως μπορείτε να ονομάσετε αυτό που ξεκίνησε με την αυτοπροκληθείσα μαζική δολοφονία της 9/11 - και τα σχετικά ψέμματα, συνεχίζεται.

Η σκέψη ότι "μη άνθρωποι" κυβερνούν τον κόσμο ενισχύθηκε δραστικά όταν ο Μουαμάρ Καντάφι, ο τότε ηγέτης της Λιβύης, λυντσαρίστηκε στις 20 Οκτωβρίου 2011 με τον πιο άγριο τρόπο από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, και όταν η τότε υπουργός Εξωτερικών του προέδρου ΟμπάμαΧίλαρυ Κλίντον, πανηγύρισε με συναδέλφους και δημοσιογράφους, γελώντας διαβολικά: «Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε»(!!!!!!!!!!!!!!!). Το εύλογο ερώτημα, «Είναι, άρα γε, αυτή η γυναίκα άνθρωποςτέθηκε από πολλούς ανθρώπους και δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, ήρθε η αρχή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ / Η Μεγάλη Επαναφορά – η κινδυνολογία και το ένα ψέμμα μετά το άλλο και έπειτα, τα άθλια ψέμματα για έναν ιό που, δικαίως μπορεί να αμφισβητηθεί, άρα γε, υπήρξε ποτέ; — Το κλείδωμα των ανθρώπων, εμποδίζοντάς τους να δουν τους αγαπημένους τους, τους ηλικιωμένους γονείς, τους συγγενείς που πέθαιναν.

Ένα lockdown, του οποίου ένας βασικός σκοπός ήταν να ξεκινήσει η κατασκευή αμέτρητων, κυριολεκτικά εκατομμυρίων και εκατομμυρίων κεραιών 5G σε όλο τον κόσμο, με στόχο τελικά να βοηθήσει να σκοτωθούν άνθρωποι και να μετατραπούν οι επιζώντες σε τηλεχειριζόμενους μετανθρώπους, εκτελώντας την ατζέντα μιας νοσηρής ελίτ. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/brain-battlefield-future/5822326).

Το ψεύτικο plandemic ακολουθήθηκε από δύο έντονα χρόνια αναγκαστικού και εξαναγκαστικού «εμβολιασμού», διάκρισης των εμβολιασμένων εναντίον των μη εμβολιασμένων σε όλο τον κόσμο, χωρίς διαφυγή, με ένα παρασκεύασμα mRNA που ήταν μια δοκιμαστική ένεση - ένα πείραμα όχι για να μάθουν τι λειτουργεί καλύτερα κατά της γρίπης που εφευρέθηκε η ασθένεια Covid, αλλά για να καταλάβουν ποια σκοτώνει καλύτερα και με ποιους τρόπους.

Ο στόχος ήταν και είναι μέχρι σήμερα – όχι η θεραπεία, αλλά η θανάτωση – ενός κινήματος μαζικής ερήμωσης του κόσμου. Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε σήμερα, με την αποκάλυψη χιλιάδων και χιλιάδων εγγράφων της Pfizer. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/brain-battlefield-future/5822326).

Ο πληθυσμός κατακλύζεται από ψέμματα των μέσων ενημέρωσης, κυβερνητικά ψέμματα, επι$τημονικά ψέμματα – όλα αγοράζονται και διαφθείρονται για να εξυπηρετήσουν μια διαβολική ελιτιστική ατζέντα, μια ατζέντα που συζητείται από τους Μη Ανθρώπους.

Όταν πρόκειται για αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία που προκλήθηκε από τη Δύση / ΝΑΤΟ, όπου η ουκρανική ναζιστική κυβέρνηση σκοτώνει τους δικούς της ανθρώπους και καταστρέφει τις δικές της υποδομές μόνο και μόνο για να κατηγορήσει τη Ρωσσία γι' αυτό - δείτε ειδικά την ανατίναξη του φράγματος Nova Kakhovka - τη διαφθορά και την εμπορία παιδιών για ελίτ παιδεραστές, καθώς και τη συγκομιδή οργάνων και αδρενοχρωμίου, κατά δεκάδες χιλιάδες, έρχονται στο προσκήνιο.

Για να προσθέσουμε άλλη μια βαρβαρότητα, το σκόπιμα κατεστραμμένο φράγμα Nova Kakhovka πλημμυρίζει περίπου 80.000 ανθρώπους, καταστρέφοντας τα μέσα διαβίωσής τους - όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι έγινε από την Ουκρανία, αλλά η Δύση κατηγορεί τη Ρωσσία - όλα τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πιθηκίζουν τα ίδια ψέμματα. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/blame-game-over-bombing-nova-kakhovka-dam/5822103).

*

Το βίντεο της People's Voice περιγράφει με γλαφυρό ύφος πώς τα ρωσικά στρατεύματα ανακάλυψαν τεμαχισμένα σώματα παιδιών ηλικίας από 2 ετών έως 6 και 7 ετών. Δολοφονήθηκαν ζωντανά για τα όργανά τους. Το αίμα τους που συλλέχθηκε μετά από μαρτυρικό πόνο για το Αδρενοχρώμιο - το φάρμακο «παράτασης της ζωής» για την ελίτ - ανταλλάσσεται για εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Η εμπορία παιδιών για σεξ και αφαίρεση οργάνων είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον κόσμο, που σήμερα λέγεται ότι ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια. Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία και τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν τα πάντα διασφαλίζουν ότι δεν θα μπουν στο φως της ημέρας τέτοια στοιχεία, καθώς αυτή είναι η πιο σκοτεινή από όλες τις σκοτεινές επιχειρήσεις.

Είναι μια παγκόσμια επιχείρηση, αλλά το κέντρο της είναι αναμφισβήτητα η Ουκρανία.

Η Δύση το γνωρίζει, ενώ εξακολουθεί να υποστηρίζει την επίσης πιο ανήθικη χώρα στον κόσμο. Ο πρόεδρος Μπάιντεν πρέπει να γνωρίζει για τη διαφθορά της Ουκρανίας, καθώς ο γιος του κέρδισε εκατομμύρια σε αυτή την άνομη ατμόσφαιρα. Τα εκπορνευόμενα μέσα ενημέρωσης αποσιωπούν τέτοιες ειδήσεις.

Η Ευρώπη έχει πλήρη επίγνωση.

Αλλά η προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η καταστροφή της Ρωσσίας. Είναι οι άνθρωποι επικεφαλής της ΕΚ ακόμα άνθρωποι; Η Δύση, φυσικά, δεν θα πετύχει ποτέ με τον πόλεμο στην Ουκρανία, ανεξάρτητα από το πόσα όπλα αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων προμηθεύει στην κυβέρνηση Ζελένσκι. Γνωρίζουν επίσης ότι το 70% αυτών των όπλων πηγαίνει κατευθείαν στη μαύρη αγορά. Δείτε αυτό (https://www.globalresearch.ca/western-weapons-ukraine-black-market-terrorists-command/5819662).

Γνωρίζουν επίσης ότι η Ρωσσία είναι πολύ ανώτερη και ποτέ δεν σκόπευε να κυριαρχήσει στην Ουκρανία, απλά να προστατεύσει τον ρωσικό πληθυσμό και τα εδάφη του.

Ωστόσο, η Ευρώπη ακολουθεί την παράλογη και απάνθρωπη εντολή των αφεντικών της στην Ουάσιγκτον.

Τόσο η Ευρώπη όσο και η Ουάσιγκτον γνωρίζουν καλά την εμπορία παιδιών και την αφαίρεση οργάνων, μια άλλη επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Ωστόσο, η υποστήριξη της Ουκρανίας και τα αποκρουστικά ψέμματα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο συνεχίζονται.

Το εύλογο ερώτημα: είναι αυτοί άνθρωποι ή μη-άνθρωποι, αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο, αυτοί που διοικούν τους θεσμούς όπως το WEF, ο ΠΟΥ, η GAVI, η Λέσχη της Ρώμης και άλλοι; Κοιτάξτε την έκφραση του προσώπου τους, τις σκοτεινές δονήσεις που εκπέμπουν – και συνεχίζετε να αναρωτιέστε.

Στη συνέχεια, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο. Ίδιο βίντεο όπως παραπάνω

Πράγματι, η δύναμη της θηριωδίας είναι δύσκολο να χωνευτεί.

Και η απάντηση στο ερώτημα σχετικά με τους ανθρώπους ή τους μη-ανθρώπους γίνεται προφανής.

Εμείς, ο Λαός, πρέπει να ξυπνήσουμε σε μια δυσάρεστη πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί για να σώσει τον πλανήτη μας και τον πολιτισμό μας από την εξαφάνιση.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. (http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X) και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/ukraine-harvesting-children-organs-adrenochrome-labs/5822575

1 σχόλιο:

  1. https://dimpenews.com/2023/06/20/%cf%80%cf%85%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%b3%ce%ba%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!