Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΑΓΡΙΩΣ! Ιδρυτής της 'Greenpeace': Η ατζέντα κατά του διοξειδίου του άνθρακος είναι Φ Α Ρ Σ Α ! Φάρσα, ακούσατε ;

 

Greenpeace Founder: 

Anti-Carbon Dioxide Agenda, Is a ...Hoax!!!!



Frank Bergman

Ο διάσημος περιβαλλοντολόγος Δρ Patrick Moore, συνιδρυτής της Greenpeace, προειδοποίησε το κοινό, ότι το αφήγημα κατά του διοξειδίου του άνθρακα είναι μία ....ΦΑΡΣΑ!

Ο Moore, οικολόγος και περιβαλλοντικός ακτιβιστής για περισσότερα από 50 χρόνια, υποστηρίζει ότι ένα αυξημένο επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι ευεργετικό.


Σύμφωνα με τον Moore, οι ισχυρισμοί ότι η κλιματική αλλαγή «προκαλείται από τον άνθρωπο» είναι «προπαγάνδα» την οποία περιγράφει ως «επικίνδυνη».

Τα σχόλια του Moore, κορυφαίου εμπειρογνώμονα στον περιβαλλοντισμό, έρχονται σε άμεση αντίθεση με την πράσινη ατζέντα που προωθείται (https://slaynews.com/news/john-kerry-crackdown-american-farming-fight-global-warming/) από την κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν και ομάδες παγκοσμιοποίησης (https://slaynews.com/news/greenpeace-wef-elites-flocking-davos-polluting-private-jets-discuss-climate/) όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) (https://slaynews.com/news/united-nations-green-agenda-advanced-stop-climate-time-bomb/) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) (https://slaynews.com/news/wef-plan-track-public-every-move-individual-carbon-footprint/).

Οι υποστηρικτές της πράσινης ατζέντας απαιτούν (!) από το κοινό να μειώσει το «αποτύπωμα άνθρακα» για να «σώσει τον πλανήτη».

Η γεωργική βιομηχανία έχει πρόσφατα αναδειχθεί ως ένας από τους βασικούς στόχους του αφηγήματος κατά του άνθρακα.

Όπως ανέφερε (https://slaynews.com/news/john-kerry-farmers-stop-growing-food-meet-net-zero-goals-emissions/) πρόσφατα το Slay News, ο «τσάρος του κλίματος» του Μπάϊντεν, ο πρ. ΥΠΕΞ John Kerry, καλεί τους αγρότες να σταματήσουν να καλλιεργούν τρόφιμα (!!!!!!) προκειμένου να επιτύχουν τους ριζοσπαστικούς στόχους «καθαρού μηδενός» της κυβέρνησης για τη μείωση των «εκπομπών».

Ο Kerry, ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Μπάιντεν για το κλίμα, εξέδωσε την προειδοποίηση κατά τη διάρκεια διάσκεψης για την πράσινη ατζέντα (https://www.reuters.com/article/usa-climate-agriculture/slashing-farm-emissions-critical-to-fighting-climate-change-john-kerry-says-idINL1N3771SC) στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής AIM for Climate του Υπουργείου Γεωργίας (USDA), ο Kerry είπε στο ακροατήριο ότι «δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά, εκτός εάν η γεωργία μπει μπροστά και στο κέντρο ως μέρος της λύσης».

Ο Kerry προειδοποίησε τους παρευρισκόμενους ότι οι ζωές του ίδιου και άλλων παγκόσμιων ηγετών «εξαρτώνται» από τους αγρότες που σταματούν τις δραστηριότητές τους.

Η διακοπή των αγροτών από την καλλιέργεια τροφίμων θα μειώσει τις γεωργικές «εκπομπές», επιμένει ο Kerry.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι δεν το αποκαλεί καν κλιματική αλλαγή πια.

«Δεν είναι αλλαγή. Είναι μια κρίση», δήλωσε.

«Ο μετριασμός του μεθανίου είναι ο ταχύτερος τρόπος για να μειωθεί η αύξηση της θερμοκρασίας βραχυπρόθεσμα», ισχυρίστηκε ο Kerry καθώς έβαλε στο στόχαστρο τους κτηνοτρόφους.

Ο Kerry, ένας πολυδισεκατομμυριούχος, υποστηρίζει ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειώσει την κατανάλωση κρέατος.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του Kerry έρχονται σε αντίθεση με τα σχόλια του Moore, κορυφαίου εμπειρογνώμονα σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον Moore, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ διοξειδίου του άνθρακα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για την «ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ του πλανήτη».

Ο Moore, ο οποίος εγκατέλειψε την ηγεσία της Greenpeace μετά από 15 χρόνια, επικρίνει τώρα το περιβαλλοντικό κίνημα για τη χρήση τακτικών εκφοβισμού και παραπληροφόρησης.

Λέει ότι ο περιβαλλοντισμός έχει γίνει αντικείμενο οικειοποίησης και σφετερισμού και το κίνημα έχει «εγκαταλείψει την επιστήμη και τη λογική υπέρ του συναισθήματος και του εντυπωσιασμού».

«Όταν ξεκίνησε η Greenpeace, είχαμε έναν ισχυρό ανθρωπιστικό προσανατολισμό, για να σώσουμε τον πολιτισμό από την καταστροφή με ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο», δήλωσε ο Moore.

«Με τα χρόνια η «ειρήνη» στην Greenpeace χάθηκε σταδιακά και η οργάνωσή μου, μαζί με μεγάλο μέρος του περιβαλλοντικού κινήματος, παρασύρθηκε στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι είναι οι εχθροί της Γης...

«Όπως θα δούμε αργότερα στην παρουσίαση, υπάρχει πολύ καλός λόγος να βλέπουμε τους ανθρώπους ως απαραίτητους για την επιβίωση της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη».

Ωστόσο, η θέση του Moore σχετικά με τη ριζοσπαστική ατζέντα για το κλίμα δεν είναι νέα.

Στις 14 Οκτωβρίου 2015, ο Δρ Moore έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη ριζοσπαστική προσπάθεια προπαγάνδας κατά τη διάρκεια ομιλίας (https://youtu.be/d0Z5FdwWw_c) στην ετήσια διάλεξη του Ιδρύματος Πολιτικής για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη ("GWPF") που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Ο Moore είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας:

Σήμερα τα παιδιά μας και οι πολίτες μας διδάσκονται ότι το CO2 είναι ένας τοξικός ρύπος που θα καταστρέψει τη ζωή και θα γονατίσει τον πολιτισμό.

Απόψε, ελπίζω να αντιστρέψω αυτήν την επικίνδυνη ανθρωπογενή προπαγάνδα.

Απόψε, θα αποδείξω ότι οι ανθρώπινες εκπομπές CO2 έχουν ήδη σώσει τη ζωή στον πλανήτη μας από ένα πολύ πρόωρο τέλος.

Ότι, αν δεν εκπέμπαμε μέρος του άνθρακα πίσω στην ατμόσφαιρα από όπου προήλθε, το μεγαλύτερο μέρος ή ίσως όλη η ζωή στη Γη θα άρχιζε να πεθαίνει λιγότερο από δύο εκατομμύρια χρόνια από σήμερα.

Οι υδρογονάνθρακες, τα ενεργειακά συστατικά των ορυκτών καυσίμων, είναι 100% οργανικοί, όπως στην οργανική χημεία.

Παρήχθησαν με ηλιακή ενέργεια σε αρχαίες θάλασσες και δάση.

Όταν καίγονται για ενέργεια, τα κύρια προϊόντα είναι το νερό και το CO2, τα δύο πιο απαραίτητα τρόφιμα για τη ζωή.

Και τα ορυκτά καύσιμα είναι μακράν η μεγαλύτερη μπαταρία αποθήκευσης άμεσης ηλιακής ενέργειας στη Γη.

Τίποτα άλλο δεν πλησιάζει εκτός από το πυρηνικό καύσιμο, το οποίο είναι επίσης ηλιακό με την έννοια ότι παρήχθη σε αστέρια που πεθαίνουν.

Το διοξείδιο του άνθρακα από την καύση ορυκτών καυσίμων είναι το υλικό της ζωής, το προσωπικό της ζωής, το νόμισμα της ζωής, στην πραγματικότητα η ραχοκοκαλιά της ζωής στη Γη.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το Slay News, η Αμερική μόλις υπέγραψε μια παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα (https://slaynews.com/news/america-signs-global-climate-agreement-crack-down-farming/) για την πάταξη της γεωργίας για την καταπολέμηση των λεγόμενων «εκπομπών άνθρακα».

Η κυβέρνηση Μπάιντεν υπέγραψε τη συμφωνία με άλλα 12 έθνη και δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει τη γεωργία για να «σώσει τον πλανήτη» από την «κλιματική αλλαγή».

Η συμφωνία, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει υπογραφεί από πολλά μεγάλα κράτη παραγωγής βοοειδών και τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Χιλής και της Ισπανίας.

Τα έθνη υπέγραψαν τη δέσμευση να θέσουν τους αγρότες υπό νέους περιορισμούς για τη μείωση των εκπομπών αερίου μεθανίου.

Ο «τσάρος του κλίματος» του Μπάιντεν, John Kerry, (https://slaynews.com/news/john-kerry-crackdown-american-farming-fight-global-warming/) εκπροσωπεί την Αμερική στη δέσμευση.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Κίνα και η Ρωσσία δεν αναφέρονται καθόλου σε αυτές τις πολιτικές κατά των τροφίμων.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/greenpeace-founder-anti-carbon-dioxide-agenda-hoax/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!