Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ο IAN HUTCHINSON ΥΠΕΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!

 


Ο 16 φορές νικητής του Isle of Man TT Ian Hutchinson αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ έκανε ποδήλατο και ευχαρίστησε έναν αναβάτη του BSB που του έσωσε τη ζωή!

Ο IAN Hutchinson βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που υπέστη ενώ έκανε συμμετείχε σε αγώνα στην Ισπανία. 



Ο 16 φορές νικητής του Isle of Man TT (https://www.visordown.com/news/racing/road-racing/isle-of-man-tt-2023-guide) ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον Jason O'Halloran που προφανώς του έσωσε τη ζωή.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι ο 43χρονος από το Bingley του West Yorkshire βρίσκεται τώρα στο δρόμο της ανάκαμψης και βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τον οδηγό αγώνων BSB O'Halloran που φαίνεται να ήταν πρώτος στο συμβάν. 

Η ανάρτηση στη σελίδα του στο Instagram έγραφε: «Είχα ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ αγωνιζόμουν στην Ισπανία πριν από δύο εβδομάδες. Ο Jason [O'Halloran] μου έσωσε τη ζωή. Όλα καλά τώρα. Σε ευχαριστώ περισσότερο από όσο μπορώ ποτέ να πιστέψω φίλε». 

Όχι μόνο ο Hutchinson είναι 16 φορές νικητής του Isle of Man TT, αλλά κατέχει επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε ένα μόνο φεστιβάλ Isle of Man TT το 2010. 

Εκείνη τη χρονιά κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις στους αγώνες Senior, Superbike, Super Stock και στους δύο αγώνες Supersport εκείνη τη χρονιά, ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα δεν έχει ισοφαριστεί.



Αργότερα εκείνο το έτος, η χρονιά του Hutchinson αμαυρώθηκε από μια τρομακτική σύγκρουση στον αγώνα Supersport στο Silverstone. Συγκρούστηκε στον πρώτο γύρο μαζί με αρκετούς άλλους αναβάτες και χτυπήθηκε από μια άλλη μοτοσυκλέτα, σπάζοντας το αριστερό του πόδι και αφήνοντας τους γιατρούς να παλεύουν για να το σώσουν. Το 2011 ο Hutchinson επέστρεψε στο TT και έλαβε μέρος σε μερικούς γύρους επίδειξης γύρω από την ορεινή διαδρομή.

Ευχόμαστε στον Ian ό,τι καλύτερο με την ανάρρωσή του και ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο δρόμο σύντομα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.visordown.com/news/racing/road-racing/ian-hutchinson-suffers-stroke-while-cycling-spain

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!