Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ; Ή ΥΠΟΠΤΕΣ; Πυρκαγιές στον Καναδά - μία επιχείρηση ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ; - Μας προετοιμάζουν γιά ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ 'LOCKDOWN'! - Τί υπάρχει ΜΕΣΑ στόν καπνό;

 


(βίντεο 12:01)

Ο Josh Sigurdson αναφέρει για τις καναδικές πυρκαγιές που γεμίζουν με καπνό την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι δορυφορικές εικόνες των πυρκαγιών δείχνουν σαφώς, ότι όλες ξεκίνησαν ακριβώς την ίδια στιγμή σε μέρη όπως το Κεμπέκ, παρά το γεγονός ότι το Κεμπέκ είναι μια τεράστια επαρχία...




Ο καπνός που φτάνει στη Νέα Υόρκη φαίνεται επίσης να έχει το ίδιο χρώμα με το νιτρικό αμμώνιο όταν καίγεται. 

Είναι ενδιαφέρον ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, συνέβη μία από τις μεγαλύτερες χημικές ΚΛΟΠΕΣ στην ιστορία...... 



Κλάπηκαν από ένα τραίνο στην Καλιφόρνια, 30 τόνοι νιτρικού αμμωνίου χάθηκαν. 

Όπως αναφέραμε τότε, δεν θα ήταν μακριά να πιστεύουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια ψευδή σημαία που βασίζεται στο κλίμα.

Ταυτόχρονα, βλέπουμε τόσα πολλά ιστορικά παραδείγματα εμπρηστών που έχουν συνεργαστεί με την CIA όπως το μπλακ-μπλοκ και η «antifa».

Τι προκαλεί λοιπόν πραγματικά τις πυρκαγιές και ποιος είναι ο σκοπός; 

Φαίνεται μάλλον σαφές ότι με την καταστροφή των τροφίμων, του νερού, της στέγης, του νομίσματος και του πολιτισμού, μια επίθεση στον αέρα θα ήταν ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αναγκάσει τους ανθρώπους στις πόλεις των 15 λεπτών μακριά από την έρημο. 



Ωραίοι και ασφαλείς μέσα στη φυλακή τους, οι άνθρωποι θα ικετεύουν για μια τέτοια λύση από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν τα προβλήματα εξαρχής.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.brighteon.com/817b2a9b-c51c-43a1-bc3f-5123b94d3da4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!