Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ! - Δρ McCullough: Τα εμβόλια 'COVID' προκαλούν τούς «μεγαλύτερους ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ που έχουμε δεί ποτέ»!!!

 


«Η εμπειρία μου με αυτούς τους θρόμβους αίματος είναι ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στα αντιπηκτικά» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), αποκάλυψε ο Δρ Peter McCullough (https://petermcculloughmd.substack.com/). 

«Η πρωτεΐνη ακίδα της Γουχάν βρίσκεται μέσα στους θρόμβους αίματος και αναδιπλώνεται, σχηματίζοντας αυτό που ονομάζεται αμυλοειδείς δομές».


«Οι ερευνητές βρήκαν αστρονομικά ποσοστά θρόμβων αίματος στις αρτηρίες του αμφιβληστροειδούς και στις φλέβες του αμφιβληστροειδούς στους εμβολιασμένους σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. Και αυτό ήταν ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΒΟΛΕΣ το 2021», ανέφερε.

«Δύο χρόνια αργότερα... Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Έτσι, αυτό που σας λέω είναι ότι αυτά τα εμβόλια έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Και όταν βλέπουμε θρόμβους αίματος στις αρτηρίες, τις μικρές αρτηρίες και τις φλέβες των ματιών, αντανακλούν τι συμβαίνει στο σώμα».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα:

Τα εμβόλια προκαλούν αναμφίβολα θρόμβους αίματος μέσω του μηχανισμού παραγωγής της πρωτεΐνης ακίδας της Γουχάν. Η πρωτεΐνη ακίδα, η οποία βρίσκεται τώρα στο σώμα όλων όσων έχουν λάβει αυτά τα εμβόλια, προάγει τους θρόμβους αίματος - μεγάλους θρόμβους αίματος.

Ένα έγγραφο από τον FDA από τον Wu και τους συναδέλφους του από τον FDA των ΗΠΑ, που δημοσιεύθηκε στη βιβλιογραφία, περιέγραψε χιλιάδες θρόμβους αίματος που είχαν σε ΕΝΑ (!!!) δείγμα που πήγαινε από τον αστράγαλο στο ισχίο. Οι μεγαλύτεροι θρόμβοι αίματος που έχουμε δει ποτέ, εκτοξεύονται στους πνεύμονες. Το 11% των περιπτώσεων στην εφημερίδα Wu ήταν θανατηφόρες. Η εμπειρία μου με αυτούς τους θρόμβους αίματος είναι ότι είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ. Χρησιμοποιούμε όλους τους διαφορετικούς τύπους αντιπηκτικών, προσθέτοντας επιπλέον φάρμακα και ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ σαν χαρακτηριστικοί θρόμβοι αίματος.

Μελέτες δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδα της Γουχάν βρίσκεται μέσα στους θρόμβους αίματος και αναδιπλώνεται, σχηματίζοντας αυτό που ονομάζεται αμυλοειδείς δομές. Οι αμυλοειδείς δομές είναι σαν το καουτσούκ στο ανθρώπινο σώμα. Μοιάζουν με καουτσούκ και οι θρόμβοι αίματος είναι μεγάλοι και ελαστικοποιημένοι και δεν διαλύονται. Ένα πολύ ανησυχητικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Lee και τους συνεργάτες του, με δείγμα εκατομμυρίων και εκατομμυρίων ασθενών από το 2021.

Είχαν ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους. Έκαναν προσεκτικές σαρώσεις αμφιβληστροειδούς. Αυτό είναι εκπληκτικό. Βρήκαν αστρονομικά ποσοστά θρόμβων αίματος στις αρτηρίες του αμφιβληστροειδούς και στις φλέβες του αμφιβληστροειδούς στους εμβολιασμένους σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. Και αυτό ήταν μόνο με δύο βολές το 2021.

Δύο χρόνια αργότερα, αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν· Είναι ακόμα εκεί. Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Έτσι, αυτό που σας λέω είναι ότι αυτά τα εμβόλια έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Και όταν βλέπουμε θρόμβους αίματος στις αρτηρίες, τις μικρές αρτηρίες και τις φλέβες των ματιών, αντανακλούν τι συμβαίνει στο σώμα. Οι θρόμβοι αίματος έρχονται από αλλού.

Και έτσι, σίγουρα μπορεί να είναι μια αιτία τύφλωσης, αλλά είναι μια γενική αντανάκλαση της πήξης του αίματος που συμβαίνει μέσω του σώματος - σε όλη την έκταση. Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη μελέτη και η μεγαλύτερη μελέτη που δείχνει ότι υπάρχει μια ουρά, τουλάχιστον μια διετής ουρά κινδύνου και ανησυχίας για όποιον έχει πάρει ένα από αυτά τα εμβόλια το 2021.

Ολόκληρο το Medical Freedom Panel 2023 (https://senatormastriano.com/medicalfreedompanel2023/) είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στον παρακάτω σύνδεσμο (https://senatormastriano.com/medicalfreedompanel2023/) — και περιλαμβάνει μαρτυρίες από:

• Steve Kirsch (https://open.substack.com/users/40661664-steve-kirsch?utm_source=mentions)

• Ενημερωτικό δελτίο του Tom Renz (https://open.substack.com/pub/tomrenz)

• και Courageous Discourse™ με τους Dr. Peter McCullough &; John Leake (https://open.substack.com/pub/petermcculloughmd)

Επιτροπή Ιατρικής Ελευθερίας 2023 (https://senatormastriano.com/medicalfreedompanel2023/)

 

Και δείτε την τελευταία μου ανάρτηση μεγάλου μεγέθους παρακάτω με 

Συμμαχία FLCCC (https://open.substack.com/users/40215814-flccc-alliance?utm_source=mentions)

 ιατρός Dr. Paul Marik. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια που έχω γράψει ποτέ.

'De-Spike' Natural: Recovery Insights από τον Δρ Paul Marik (https://vigilantfox.substack.com/p/de-spike-naturally-recovery-insights)

 

https://vigilantfox.substack.com/p/de-spike-naturally-recovery-insights

Παρακολουθήστε τώρα (9 λεπτά) | Αρχικά δημοσιεύθηκε στο DailyClout «Η πρωτεΐνη ακίδα είναι πιθανώς μία από τις πιο τοξικές ενώσεις στις οποίες μπορούν να εκτεθούν τα ανθρώπινα όντα», παρατήρησε ο καταξιωμένος γιατρός και συγγραφέας 500 άρθρων περιοδικών με κριτές Δρ Paul Marik. 

«Και η τοξικότητά του είναι μέσω πολλαπλών διαφορετικών οδών που μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε», σημείωσε:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://vigilantfox.substack.com/p/dr-mccullough-the-covid-vaccines?utm_source=substack&utm_medium=email

4 σχόλια:

  1. Οι γιατροί που μπορούν να παρακολουθήσουν το πάνελ, και θέλουν παρ' ό,τι εγκληματικό προηγήθηκε από πλευράς τους (εκείνοι γνωρίζουν) να βοηθήσουν, επιτέλους, τους ασθενείς τους, θα πρέπει να το δουν όλο.
    Ιδιαίτερα ο Δρ. McCullough δίνει υπερπολύτιμες πληροφορίες. Καλό είναι να ακούσουν με προσοχή για την ναττοκινάση (nattokinase) που φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα στον οργανισμό των εμβολιασμένων, και να διαλύει την ακίδα πρωτεΐνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά τίς πολύτιμες διασαφήσεις σας Μ.Ζ. !

      Διαγραφή
  2. https://www.bankingnews.gr/index.php?id=670972

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://orthodoxostypos.gr/%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%b7-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-biontech-pfizer-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!