Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΤΡΑΓΙΚΟ καί όχι ΜΟΝΟ! Τα μωρά που θηλάζουν από μητέρες, που έλαβαν εμβόλια 'mRNA', ΠΕΘΑIΝΟΥΝ !.....

 

Babies breastfed by mothers who took mRNA vaccines ARE DYING!!!!



(Natural News) 

Τα μωρά που θηλάζουν από μητέρες που έλαβαν εμβόλια mRNA (https://www.globalresearch.ca/mrna-breastfeeding-covid-19-vaccinated-mothers-who-breastfeed-babies-have-serious-reactions-including-death-decreased-breast-milk-production-milk-discoloration-bleeding/5820059) κατά του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) πεθαίνουν.

 

Αυτή η προειδοποίηση ήρθε από τον Δρ William Makis, έναν Καναδό γιατρό με τριπλή εξειδίκευση στην ακτινολογία, την ογκολογία και την ανοσολογία και συγγραφέα πάνω από 100 ιατρικών άρθρων. 

Ο Δρ. Makis παρείχε δύο περιπτώσεις μωρών που πέθαναν επειδή θήλασαν από μητέρες πλήρως εμβολιασμένες κατά του COVID-19. (Σχετικά: Νοσοκόμα πληροφοριοδότης: Οι εμβρυϊκοί θάνατοι έχουν εκτοξευθεί στα ύψη από τότε που οι έγκυες γυναίκες άρχισαν να αναγκάζονται να κάνουν εμβόλια COVID-19. https://www.naturalnews.com/2022-12-07-fetal-deaths-skyrocketed-prenant-women-covid-vaccines.html)

Μια υπόθεση αφορούσε μια 36χρονη μητέρα από το Νέο Μεξικό, η οποία έγραψε για το πώς πέθανε το οκτώ εβδομάδων μωρό της τον Ιούλιο του 2021.

«Αρρώστησε βαριά με υψηλό πυρετό στις 21 Ιουνίου, περίπου δύο εβδομάδες αφότου έκανα το πρώτο εμβόλιο της Pfizer», έγραψε. «Υποβλήθηκε σε θεραπεία για δύο εβδομάδες με ενδοφλέβια αντιβιοτικά για μια υποτιθέμενη βακτηριακή λοίμωξη, ωστόσο δεν βρήκαν ποτέ βακτήρια».

«Μετά από 14 ημέρες αντιβιοτικών, ήταν σπίτι για μία εβδομάδα, αλλά παρουσίασε περίεργα συμπτώματα», συνέχισε, σημειώνοντας πως το παιδί της είχε πρησμένο βλέφαρο, περίεργα εξανθήματα και έκανε τακτικά εμετό.

«Τον πήγα πίσω στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου, όπου παρουσίασε αυτό που αποκαλούσαν άτυπη νόσο Kawasaki. ΠΕΘΑΝΕ λίγο αργότερα από ΘΡΟΜΒΟΥΣ στις ΣΟΒΑΡΑ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ του», κατέληξε.

Ο Δρ. Makis παρουσίασε μια άλλη περίπτωση, αυτή ενός μωρού πέντε μηνών που πέθανε στις 20 Μαρτίου 2021, μόλις τρεις ημέρες αφότου η μητέρα του βρέφους έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου mRNA της Pfizer (http://dangerousmedicine.com/).

Μόλις μία ημέρα μετά τον πλήρη εμβολιασμό της μητέρας, το βρέφος εμφάνισε αμέσως ένα εξάνθημα και «ήταν απαρηγόρητο, αρνούμενο να φάει και ανέπτυξε πυρετό», έγραψε ο  Δρ. Makis. «Το μωρό μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά, η ανάλυση αίματος αποκάλυψε αυξημένα ηπατικά ένζυμα, νοσηλεύτηκε αλλά συνέχισε η υγεία του να φθίνει και πέθανε στις 20 Μαρτίου 2021, με διάγνωση TTP».

Η θρομβωτική θρομβοπενική πορφύρα (TTP) είναι μια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από τον ξαφνικό σχηματισμό θρόμβων αίματος σε μικρά αιμοφόρα αγγεία που μπορούν να εμποδίσουν τη ροή του αίματος σε ζωτικά όργανα όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά.

 

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει κατά του εμβολιασμού των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων από την αρχή

Ιατρικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν τις κυβερνήσεις σχεδόν από την αρχή της διάθεσης των εμβολίων COVID-19 ότι αυτά τα τρυπήματα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες λόγω σοβαρών ανησυχιών για την ασφάλειά τους (https://www.infowars.com/posts/disturbed-and-alarmed-66-doctors-clinicians-and-scientists-call-for-stop-to-covid-vaccination-of-pregnant-women-over-serious-safety-concerns/).

Μια τέτοια ομάδα - αποτελούμενη από 66 γιατρούς, επιστήμονες και άλλους κλινικούς επαγγελματίες - δημοσίευσε τη δική της ανοιχτή επιστολή προειδοποιώντας ότι οι ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με τους εμβολιασμούς COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη είναι πολύ επικίνδυνες για να αγνοηθούν.

Η ομάδα, η οποία περιλαμβάνει μαιευτήρες και γυναικολόγους από το Ηνωμένο Βασίλειο, προειδοποίησε για τις πρόσφατες συμβουλές από ιατρικούς οργανισμούς της χώρας σχετικά με τον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών, υποστηρίζοντας ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα «η ίδια και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα διδάσκουν για την τεκμηριωμένη ιατρική».

«Αυτή η συμβουλή είναι ότι: τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι μόνο ασφαλή, αλλά συνιστώνται έντονα για έγκυες γυναίκες», έγραψε η ομάδα στην επιστολή. Τέτοιες συμβουλές δεν βασίζονται σε αξιόπιστα δεδομένα που βασίζονται σε δεοντολογικά διεξαγόμενη έρευνα - και όποιος είναι ιατρικά και ακαδημαϊκά εκπαιδευμένος θα πρέπει να διαφωνήσει σοβαρά με αυτό».

Οι εμπειρογνώμονες σημείωσαν πόσο ανησυχούν και «ενοχλούνται βαθιά» για το πώς οι βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές διαστρεβλώνονται μόνο και μόνο για να φέρουν ένα πρόσφατα αναπτυγμένο φαρμακευτικό προϊόν στην αγορά.

«Έχουμε συλλογικό καθήκον να αποκαταστήσουμε τις αρχές της ιατρικής δεοντολογίας στην πρακτική μας και στην κλινική έρευνα για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων από βλάβες, και αυτό περιλαμβάνει τις έγκυες γυναίκες και τα μωρά τους», κατέληξε η ομάδα.

Επισκεφθείτε το VaccineDamage.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου COVID-19.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που δείχνει πώς οι λεγόμενοι ειδικοί είπαν επανειλημμένα στον κόσμο ότι τα εμβόλια COVID-19 ήταν ασφαλή για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες (https://www.brighteon.com/199864ff-7ceb-4b8d-8a2f-c391efaf66a8).


 

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι COVID Times στο Brighteon.com.

 

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Τα δεδομένα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν ήταν ΠΟΤΕ ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες.

TURBO CANCER: Τα παιδιά πεθαίνουν μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες από τη διάγνωση της λευχαιμίας, συχνά μετά τη λήψη εμβολίων.

Τα ψευδή μηνύματα σχετικά με τα εμβόλια που χορηγούνται σε έγκυες γυναίκες.

Naomi Wolf: Δεν υπάρχουν πλέον κανονικοί πλακούντες από την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19.

Dr. Bryan Ardis: Τα πεπτίδια δηλητηρίου που παράγονται από εμβόλια COVID-19 εμποδίζουν τα έμβρυα να προσκολληθούν στη μήτρα, προκαλώντας αποβολές.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

GlobalResearch.ca

InfoWars.com

Brighteon.com

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-05-30-babies-breastfed-by-mrna-vaccinated-mothers-dying.html


 

1 σχόλιο:

  1. Φέρνουν mRNA εμβόλια για τα πάντα, ακόμα και για τον καρκίνο: Πόσο ασφαλή θα είναι; ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.triklopodia.gr/%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-mrna-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!