Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

'Βίντεο': Η «μυστική» έκθεση της 'Pfizer' γιά τό εμβόλιο 'Covid'. Πέρα από τήν ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ! Τα στοιχεία είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ! Τό διαβόλιο πρέπει νά ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ αμέσως ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ω Σ !

 


Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky

Global Research, 05 Ιουνίου 2023

Lux Media και Global Research

Πρώτη δημοσίευση στις 17 Μαΐου 2022

***

Η ακόλουθη συνέντευξη βίντεο με τον καθηγητή Michel Chossudovsky αφορά την εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που κυκλοφόρησε ως μέρος μιας διαδικασίας ελευθερίας της πληροφόρησης (FOI).

Η έκθεση είναι βόμβα. Το εμβόλιο κυκλοφόρησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. 


Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, «η Pfizer είχε ήδη λάβει περισσότερες από 1.200 αναφορές θανάτων που φέρεται να προκλήθηκαν από το εμβόλιο και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 23 περιπτώσεων αυθόρμητων αμβλώσεων από 270 εγκυμοσύνες και περισσότερες από 2.000 αναφορές καρδιακών διαταραχών».

Αυτή η εμπιστευτική έκθεση της Pfizer παρέχει δεδομένα σχετικά με τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την Pfizer από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος τον Δεκέμβριο του 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μια πολύ σύντομη περίοδο (το πολύ δυόμισι μήνες).

Τα στοιχεία από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά την «ανθρωποκτονία». Με βάση τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη να ακυρώσει και να αποσύρει αμέσως το «εμβόλιο».

Η παγκόσμια κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19 από την Pfizer μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2021 δεν αποτελεί πλέον «πράξη ανθρωποκτονίας».

Η δολοφονία σε αντίθεση με την ανθρωποκτονία συνεπάγεται «εγκληματική πρόθεση».

Το εμβόλιο Covid 19 της Pfizer αποτελεί εγκληματική πράξη. Από νομική άποψη, είναι μια «πράξη δολοφονίας» που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτό που περιέχεται στην «εμπιστευτική» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του «εμβολίου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Αυτά τα δεδομένα που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση καθώς και για τη διατύπωση νομικών διαδικασιών κατά της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.

Βίντεο: Συνέντευξη με την Caroline Mailloux, Lux Media: Ο καθηγητής Michel Chossudovsky για τη «μυστική» έκθεση της Pfizer προωθεί μια στρατηγική και νομική διαδικασία για την αντιμετώπιση των Big Pharma με σκοπό την απόσυρση του εμβολίου Covid-19 παγκοσμίως

[Κάντε κλικ στον επάνω τίτλο και στη δεξιά γωνία για είσοδο σε πλήρη οθόνη]

Κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε σχόλιο (https://odysee.com/@lestu-dio:d/chossudovsky16052022:e)

Μεταξύ όλων των μεγάλων παραγόντων της Big Pharma, η Pfizer έχει ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ. (Απόφαση Υπουργείου Άμυνας 2009) (https://www.globalresearch.ca/video-pfizer-2009-medical-fraud-settlement-us-justice-department/5738790)

Βίντεο: Η Pfizer έχει ποινικό μητρώο. Είναι σχετικό; (https://www.globalresearch.ca/video-pfizer-2009-medical-fraud-settlement-us-justice-department/5738790)

Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (https://www.globalresearch.ca/author/us-doj)

 

Μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν όμιλο εμβολίων της Big Pharma που ομολόγησε την ενοχή του σε ποινικές κατηγορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DoJ) (https://www.globalresearch.ca/video-pfizer-2009-medical-fraud-settlement-us-justice-department/5738790), συμπεριλαμβανομένου του «δόλιου μάρκετινγκ» και της «κακουργηματικής παραβίασης του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών»;

Οι εθνικές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι το «εμβόλιο» Covid-19 θα σώσει ζωές. Αυτό είναι ψέμμα.

Υπάρχει μια παγκόσμια ανοδική τάση θανάτων και τραυματισμών από εμβόλια. Τα επίσημα στοιχεία (3 Απριλίου 2022) (https://www.globalresearch.ca/jaccuse-governments-worldwide-lying-you-people-populations-they-purportedly-serve/5750650) δείχνουν περίπου:

69.053 θάνατοι που σχετίζονται με την ένεση Covid-

19 και 10.997.085 τραυματισμοί για την ΕΕ, τις ΗΠΑ

και το Ηνωμένο Βασίλειο Μαζί για έναν πληθυσμό

830 εκατομμυρίων ανθρώπων

Με βάση τις αναφερόμενες περιπτώσεις. Ωστόσο, ένα μικρό ποσοστό των θυμάτων ή των οικογενειών των θανόντων θα περάσει από την επώδυνη διαδικασία αναφοράς θανάτων και ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό στις εθνικές υγειονομικές αρχέςΒάσει ιστορικών δεδομένων [Ηλεκτρονική υποστήριξη για τη δημόσια υγεία – Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (ESP:VAERS, σ. 6)] (https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf):

«Οι ανεπιθύμητες ενέργειες από φάρμακα και εμβόλια είναι συχνές, αλλά δεν αναφέρονται. ... λιγότερο από το 0,3% όλων των ανεπιθύμητων ενεργειών φαρμάκων και το 1-13% των σοβαρών συμβάντων αναφέρονται στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)Ομοίως, λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου αναφέρονται. (η υπογράμμιση δική μου)

Αυτή η εμπιστευτική έκθεση της Pfizer που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο μιας διαδικασίας ελευθερίας της πληροφόρησης (FOI) παρέχει δεδομένα σχετικά με τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που καταγράφηκαν από την Pfizer από την έναρξη του εμβολιαστικού έργου τον Δεκέμβριο του 2020 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, δηλαδή μια πολύ σύντομη περίοδο (το πολύ δυόμισι μήνες).

Για λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση, βλ.

 Απόρριψη εγγράφου βόμβα στα δεδομένα εμβολίων της Pfizer (https://www.globalresearch.ca/bombshell-document-dump-pfizer-vaccine-data/5763397)

Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky, 29 Απριλίου 2022 (https://www.globalresearch.ca/author/michel-chossudovsky)

 

Το εμβόλιο της Pfizer BioNTech κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 14 Δεκεμβρίου μετά τη χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης στις 11 Δεκεμβρίου 2020. (https://www.biopharma-reporter.com/Article/2020/12/14/US-starts-COVID-19-vaccinations-after-Pfizer-vaccine-authorized)

Σε μια διεστραμμένη ειρωνεία, τα δεδομένα που αποκαλύφθηκαν σε αυτή την «εσωτερική έκθεση» αντικρούουν την επίσημη αφήγηση για τα εμβόλια που πλασάρεται από τις κυβερνήσεις και τον ΠΟΥ. Επιβεβαιώνει επίσης την ανάλυση πολλών ιατρών και επιστημόνων που έχουν αποκαλύψει τις καταστροφικές συνέπειες του «εμβολίου» mRNA.

Αυτό που περιέχεται στην «εμπιστευτική» έκθεση της Pfizer είναι λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του «εμβολίου» στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Αυτά τα δεδομένα που προέρχονται από το «στόμα του αλόγου» μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση καθώς και για τη διατύπωση νομικών διαδικασιών κατά της Big Pharma, των κυβερνήσεων, του ΠΟΥ και των μέσων ενημέρωσης.

Σε ένα δικαστήριο, τα αποδεικτικά στοιχεία που περιέχονται σε αυτήν την εμπιστευτική έκθεση της Big Pharma (σε συνδυασμό με τα δεδομένα για τους θανάτους και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που συγκεντρώθηκαν από τις εθνικές αρχές στην ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑείναι αδιάψευστα: επειδή είναι τα δεδομένα τους και οι εκτιμήσεις τους και όχι οι δικές μας.

Λάβετε υπόψη: είναι δεδομένα που βασίζονται σε αναφερόμενες και καταγεγραμμένες περιπτώσεις, οι οποίες αποτελούν ένα μικρό ποσοστό του πραγματικού αριθμού θανάτων και ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το εμβόλιο.

Αυτό είναι ένα de facto Mea Culpa από την πλευρά της Pfizer. #ΝΑΙ είναι ένα φονικό εμβόλιο

Η Pfizer είχε πλήρη επίγνωση ότι το εμβόλιο mRNA που εμπορεύεται παγκοσμίως θα οδηγούσε σε κύμα θνησιμότητας και νοσηρότητας. Αυτό ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εκ μέρους της Big Pharma.

Η Pfizer γνώριζε από την αρχή ότι ήταν ένα φονικό εμβόλιο.

Είναι επίσης ένα Mea Culpa και προδοσία εκ μέρους των διεφθαρμένων εθνικών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, οι οποίες απειλούνται και δωροδοκούνται από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ δεν έχει γίνει από τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ να ζητήσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του ΦΟΝΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Λένε στους ανθρώπους ότι το εμβόλιο έχει σκοπό να σώσει ζωές.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την έκθεση της Pfizer.  (https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf)

Δείτε επίσης λεπτομέρειες στα Παραρτήματα.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, Twitter και Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Lux Media και η Global Research

Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Lux Media and Global Research, 2023


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/5780561


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!