Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η Αγγλία επιδιώκει νά ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ τήν κυβέρνηση του Βελιγραδίου, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Σέρβος ηγέτης! ( Γιατί, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ είναι ; )

 ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ !

ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΠΩΣ "ΞΕΡΟΥΝ" ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ  Α Ν Ε Κ Α Θ Ε Ν  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ....Οι βρετανικές υπηρεσίες κατασκοπείας προσπαθούν να επωφεληθούν από τη δημόσια αντίδραση για δύο πρόσφατους πυροβολισμούς σε σχολεία, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Srpska!


Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών υποδαυλίζουν δημόσιες αναταραχές στη Σερβία σε μια προσπάθεια να εκδιώξουν τον ηγέτη της, Aleksandar Vucic, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Milorad Dodik.

Σε δήλωσή του, ο Dodik, ο οποίος ηγείται μιας περιοχής εντός της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης που κατοικείται κυρίως από Σέρβους, ισχυρίστηκε ότι οι ΑΓΓΛΙΚΕΣ υπηρεσίες κατασκοπείας,   προσπαθούν να αξιοποιήσουν δύο πρόσφατες μαζικές δολοφονίες σε σερβικά σχολεία, οι οποίες πυροδότησαν μεγάλες διαμαρτυρίες, για να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση του έθνους...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.rt.com/news/577608-uk-serbia-coup-protests/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!