Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! - «Αναπόφευκτα μή ασφαλή»: Ο RFK Jr. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τήν α ν ε ί π ω τ η ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί τά εμβόλια έχουν προστασία από κάθε ευθύνη!

 


Αφού μηνύθηκε έντονα για το εμβόλιο DTP, η πρώην Wyeth (νυν Pfizer) πήγε στον Λευκό Οίκο επί προέδρου Ronald Reagan και απαίτησε (!) προστασία ευθύνης με την απειλή να βγει από την επιχείρηση εμβολίων.

Ο πρόεδρος R.Reagan ρώτησε την Wyeth γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν ασφαλέστερα εμβόλια;;;....



Και η Wyeth απάντησε ότι δεν μπορούσαν επειδή τα εμβόλια είναι «αναπόφευκτα μη ασφαλή»... 

Και αυτή η φράση, «αναπόφευκτα ανασφαλής», βρίσκεται στο προοίμιο του καταστατικού του VICP.

«Και έτσι, όποιος σας λέει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, η ίδια η βιομηχανία απέκτησε ασυλία από οποιαδήποτε ευθύνη πείθοντας τον Πρόεδρο και το Κογκρέσσο (!), ότι τα εμβόλια είναι αναπόφευκτα μη ασφαλή», δήλωσε ο Robert Kennedy Jr.

 

(το βίντεο εντός του συνδέσμου)

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα:

Κανένα από τα εμβόλια δεν υποβάλλεται ποτέ σε πραγματικές ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο δοκιμές. 

Είναι το μόνο ιατρικό προϊόν που εξαιρείται από αυτό πριν από την άδεια. 

Τέλος πάντων, αυτό που συνέβη στο εμβόλιο DTP όταν αποσύρθηκε σε αυτή τη χώρα αποσύρθηκε επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι μήνυσαν τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Η πρώην Wyeth, νυν Pfizer, ήταν ο κύριος κατασκευαστής. Πήγαν στην κυβέρνηση Reagan το 1986 και είπαν, πρέπει να μας δώσετε πλήρη ασυλία από την ευθύνη για όλα τα εμβόλια, αλλιώς θα βγούμε από την επιχείρηση. 

Και ο Reagan στην πραγματικότητα τους είπε, γιατί δεν φεύγετε – αυτοί [η Wyeth] είπαν, χάνουμε 20 δολλάρια σε κατάντη ευθύνη για κάθε δολλάριο που βγάζουμε σε κέρδη. Και ο Reagan τους είπε, λοιπόν, γιατί δεν κάνετε το εμβόλιο ασφαλές; Και είπαν, επειδή τα εμβόλια είναι «αναπόφευκτα μη ασφαλή».

Αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιούν. 

Και αυτή η φράση υπάρχει στο καταστατικό. Και είναι επίσης στην υπόθεση Bruesewitz, η οποία είναι η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που επικυρώνει αυτό το καταστατικό. 

Και έτσι, όποιος σας λέει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, η ίδια η βιομηχανία απέκτησε ασυλία από την ευθύνη πείθοντας τον Πρόεδρο και το Κογκρέσο ότι τα εμβόλια είναι αναπόφευκτα ανασφαλή.

 

Η πλήρης συνέντευξη με τους Joe Rogan και Robert Kennnedy Jr. είναι διαθέσιμη στο Spotify: (https://open.spotify.com/episode/3DQfcTY4viyXsIXQ89NXvg?si=77176d42143a4444)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://vigilantfox.substack.com/p/unavoidably-unsafe-rfk-jr-reveals?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!