Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Robert F. Kennedy Junior : Τά Νοσοκομεία των ΗΠΑ είναι ΓΕΜΑΤΑ μέ τόσες ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ρ Ι Ε Σ, που οι Αμερικανίδες αναγκάζονται νά ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ τούς ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ τοκετούς τους!!! ( Παιδιά τό "πιάσαμε" ; )

 


(Natural News) 

Αφού επισκέφθηκε τα νότια σύνορα της Αμερικής, όπως υποσχέθηκε να κάνει, ο υποψήφιος για την προεδρία του 2024 Robert F. Kennedy Junior λέει ότι (https://yournews.com/2023/06/08/2584379/rfk-jr-border-hospitals-packed-with-pregnant-migrants-forcing-american/) τα νοσοκομεία κατά μήκος των συνόρων Ηνωμένων Πολιτειών-Μεξικού είναι τόσο γεμάτα με έγκυες μετανάστριες που οι Αμερικανίδες αναγκάζονται να ....καθυστερήσουν τους προγραμματισμένους τοκετούς τους!!!


Για να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το πολύ σοβαρό ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί για την επιβίωση της χώρας μας, ο Kennedy επισκέφθηκε αυτοπροσώπως για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι πόσο άσχημη είναι η κατάσταση.

Έμεινε σοκαρισμένος από αυτό που είδε, προειδοποιώντας, ότι οι Αμερικανοί χάνουν την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ενώ οι μετανάστες παίρνουν τη θέση τους!!!!....

«Οι μητέρες κατέλαβαν 32 από τα 36 κρεββάτια στο μαιευτήριο του νοσοκομείου Yuma, έτσι ώστε οι τοπικές μητέρες έπρεπε να καθυστερήσουν τους προγραμματισμένους τοκετούς τους για δύο εβδομάδες», έγραψε ο Kennedy σε μια ανάρτηση στο 'Twitter' σχετικά με το θέμα.

Ο Kennedy έγραψε επίσης στο Twitter το παρακάτω βίντεο, το οποίο σας ενθαρρύνουμε να παρακολουθήσετε:

Tweet

Robert F. Kennedy Jr

 

@RobertKennedyJr

Στις 2 π.μ. σήμερα το πρωί, επισκέφθηκα τα σύνορα έξω από τη Yuma της Αριζόνα, όπου χιλιάδες μετανάστες διασχίζουν τα σύνορα κάθε εβδομάδα. 

Πρέπει να το δείτε με τα μάτια σας. #Kennedy24

https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1666193699187875851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1666193699187875851%7Ctwgr%5Efb0ca7ce40592e9cb767c8b44a9e07120ae47a29%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2023-06-12-rfk-jr-southern-border-hospitals-pregnant-migrants.html

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει αφήσει τη σχέση της με το Μεξικό και τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής να επιδεινωθεί και χρειαζόμαστε συμφωνίες συνεργασίας με όλες αυτές για να σταματήσουμε τη ροή της μετανάστευσης», πρόσθεσε ο Kennedy.

(Σχετικά: Δείτε την προηγούμενη κάλυψή μας (https://naturalnews.com/2023-04-06-robert-f-kennedy-jr-democrat-2024-president.html) σχετικά με την αρχική ανακοίνωση του RFK Jr. σχετικά με την υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024.)

Η παράνομη μετανάστευση κοστίζει στους Αμερικανούς τουλάχιστον 23 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο σε δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης, σύμφωνα με έκθεση

Οι εν λόγω συμφωνίες συνεργασίας επιβλήθηκαν για πρώτη φορά από τον πρώην πρόεδρο Donald Trump και την κυβέρνησή του. Ο Kennedy υποστηρίζει αυτές τις συμφωνίες (https://www.breitbart.com/politics/2023/06/07/rfk-jr-border-hospitals-packed-with-pregnant-migrants-forcing-american-women-to-delay-deliveries/), οι οποίες έκτοτε ακυρώθηκαν από τον ψεύτικο πρόεδρο Joe Biden και το προδοτικό καθεστώς του.

Τον Φεβρουάριο, ο Δρ Robert Trenschel του Περιφερειακού Ιατρικού Κέντρου Yuma αποκάλυψε λεπτομερώς πώς σε μόλις ένα χρόνο μετά τη λήξη των συμφωνιών συνεργασίας, οι τοπικοί φορολογούμενοι στην πόλη της Αριζόνα έμειναν με 26 εκατομμύρια δολλάρια σε απλήρωτους ιατρικούς λογαριασμούς από συνοριακούς διερχόμενους και παράνομους αλλοδαπούς που πλημμύρισαν το νοσοκομείο που χρειάζονταν φροντίδα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία για την Αμερικανική Μεταρρύθμιση της Μετανάστευσης (FAIR), η παράνομη μετανάστευση κοστίζει στα νοσοκομεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον 23 δισεκατομμύρια δολλάρια ετησίως. Περίπου 8,2 δισεκατομμύρια δολλάρια σε μη αποζημιούμενη ιατρική περίθαλψη για παράνομους αλλοδαπούς χρεώνονται επίσης στους φορολογούμενους κάθε χρόνο.

Από την εποχή που άρχισε να καταλαμβάνει το Οβάλ Γραφείο έως τα μέσα Απριλίου 2023, ο Biden και το παράνομο καθεστώς του έχουν καλωσορίσει επιπλέον πέντε εκατομμύρια συνοριακούς διερχόμενους και παράνομους αλλοδαπούς στη χώρα. 

Εκατομμύρια από αυτούς τους παράνομους έχουν έκτοτε απελευθερωθεί απευθείας στις αμερικανικές κοινότητες από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) του Biden.

«Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται κορόϊδα, επειδή είμαστε, χάρη στους προδότες μας, στο παρελθόν και το παρόν», έγραψε ένας σχολιαστής για το ανησυχητικό θέμα.

«Οι κλεμμένες εκλογές έχουν συνέπειες και η έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης για τους Αμερικανούς είναι μία από αυτές τις συνέπειες», απάντησε ένας άλλος.

«Σταματήστε να τους αποκαλείτε "μετανάστες"», είπε κάποιος άλλος, ανακατευθύνοντας τη ρητορική πίσω στην αλήθεια που είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι εισέρχονται παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς άδεια – και ανταμείβονται για αυτό από τις δυνάμεις που υπάρχουν.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα του Kennedy για την προεδρία, ένας άλλος αυτοαποκαλούμενος συντηρητικός έγραψε ότι «είναι ένας πολύ αξιόπιστος υποψήφιος», παρά τη διαφθορά του DNC να τον «απορρίψει» ως βιώσιμο.

«Είναι τρομοκρατημένοι απέναντί του», έγραψε ένας άλλος για το πώς το κατεστημένο Δημοκρατικό Κόμμα βλέπει τον Kennedy: με φόβο.

«Ήρθαν εδώ έγκυες και αγκυροβολούν δίπλα στα παιδιά τους, αναγκάζοντας τον Αμερικανό φορολογούμενο να πληρώσει το λογαριασμό για αυτούς τους εγκληματίες παράνομους αλλοδαπούς», έγραψε ένας άλλος για το τι κάνουν πολλοί από αυτούς τους λεγόμενους «μετανάστες».

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη δεινή κατάσταση στα νότια σύνορα της Αμερικής μπορούν να βρεθούν στο InvasionUSA.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

YourNews.com

Breitbart.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-12-rfk-jr-southern-border-hospitals-pregnant-migrants.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!