Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Γαστρικός ΚΑΡΚΙΝΟΣ 't u r b o' : Διάγνωση ΘΑΝΑΤΟΥ σέ 12 ημέρες! - Η ΤΡΑΓΙΚΗ ιστορία, μιάς 49χρονης Στρατιωτικής Νοσηλεύτριας!....

 


Από τον Δρ. William Makis

Global Research, 15 Ιουνίου 2023

COVID Intel, 14 Ιουνίου 2023

***

Αναφέρονται πολλές περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό με τα mRNA εμβόλια του Covid-19 των Pfizer και Moderna.

Ο «καρκίνος turbo» είναι ένας μη ιατρικός όρος που έχει προκύψει για να περιγράψει πολύ επιθετικούς και ταχέως εξελισσόμενους καρκίνους μετά από εμβολιασμό mRNA Pfizer ή Moderna COVID-19 και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έχω γράψει 12 substacks για turbo καρκίνους μέχρι στιγμής:


  • turbo καρκίνοι σε Καναδούς γιατρούς (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/canadian-doctors-dying-ofrapid-cancers)
  • Λευχαιμίες Turbo και καρκίνοι (κάντε κλικ εδώ) και παιδιά (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/21-year-old-twitch-star-kyedae-shymko) και (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/turbo-cancer-leukemia-children-from)
  • turbo καρκινικό λέμφωμα (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/malignant-8cm-tumor-lymphoma-encases)
  • turbo γλοιοβλαστώματα καρκίνου εγκεφάλου (κάντε κλικ εδώ) και (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/12-year-old-boy-from-philippines)
  • turbo καρκίνος του τραχήλου της μήτρας (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/a-37-year-old-uk-mom-finds-a-lump)
  • Καρκίνος turbo των όρχεων σε αθλητές (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/testicular-turbo-cancer-in-young)
  • Turbo καρκίνος της σκωληκοειδούς απόφυσης (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/turbo-cancer-of-appendix-in-19-year)
  • turbo σαρκώματα (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/turbo-cancer-sarcomas-14-yo-jeremiah)
  • Καρκίνοι turbo παχέος εντέρου (κάντε κλικ εδώ https://makismd.substack.com/p/turbo-colon-cancer-diagnosis-to-death)

Η σημερινή εστίαση είναι στον καρκίνο του στομάχου.

Ηνωμένο Βασίλειο – 49χρονη νοσοκόμα του στρατού Billie-Joe Graham (κάντε κλικ εδώ https://www.hulldailymail.co.uk/news/hull-east-yorkshire-news/hull-mum-died-just-12-8498324) 

Ο Billie-Joe Graham υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια του πολέμου του Κόλπου. Μετά την αποχώρησή της από το στρατό, η Billie-Joe έγινε μαία. Εργαζόταν ως μαία για το South Tyneside Healthcare Trust τη στιγμή του θανάτου της.

Αφού υπέφερε από πόνους στο στομάχι, οι οποίοι νόμιζε ότι θα μπορούσαν να είναι χολόλιθοι, επισκέφθηκε το γιατρό της. Διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου στις 29 Μαρτίου 2022 και πέθανε 12 ημέρες αργότερα, στις 10 Απριλίου 2022.

Επρόκειτο να ξεκινήσει θεραπεία καρκίνου στις 11 Απριλίου 2022. Πέθανε πριν καν μπορέσει να ξεκινήσει θεραπεία.

 

Ηνωμένο Βασίλειο – 37χρονος πατέρας δύο παιδιών, Danny Johnston (κάντε κλικ εδώ https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/dad-who-thought-stomach-ulcer-26397079)

(φωτό: O Danny Johnsτon, 47 ετών, με την σύζυγό του Charlene πριν την φρικτή διάγνωση)

Από τον Νοέμβριο του 2022, ο 37χρονος Danny Johnston έκανε τακτικά εμετό αίματος. Νόμιζε ότι είχε έλκος στομάχου. Έκανε ενδοσκόπηση στις 30 Νοεμβρίου 2022 αλλά δεν υπήρχαν ενδείξεις καρκίνου.

Διαγνώστηκε με καρκίνο στις 14 Ιανουαρίου 2023 και πέθανε ένα μήνα αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

 

Ήταν έτοιμος να ξεκινήσει χημειοθεραπεία, αλλά πέθανε πριν μπορέσει να ξεκινήσει θεραπεία.

 

Ηνωμένο Βασίλειο - 37χρονος μπαμπάς, Jamie Thompson, πέθανε εβδομάδες μετά την έκτακτη ανάγκη για πόνο στο στομάχι (κάντε κλικ εδώ https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/beloved-dad-dies-weeks-after-28663440)

Ο 37χρονος Jamie Thompson επισκέφθηκε τα επείγοντα στις αρχές Νοεμβρίου 2022 παραπονούμενος για πόνο στο στομάχι.

Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο 37χρονος από το Middlesborough είχε καρκίνο στο στομάχι, το στήθος και τον πνεύμονα.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, όταν πήρε μια στροφή προς το χειρότερο. Τον έστειλαν για άλλη σάρωση και η μάζα στο στομάχι του είχε αυξηθεί σημαντικά.

Ο Jamie έκανε βιοψία και υπέστη καρδιακή ανακοπή λίγο αργότερα. Είχε επίσης υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και πέθανε στις 22 Νοεμβρίου 2022.

 

Ηνωμένο Βασίλειο - 39 ετών μπαμπάς που παραπονέθηκε για πόνο στο στομάχι στο μήνα του μέλιτος πέθανε 2 μήνες αργότερα από καρκίνο του στομάχου.

 

«Επιστρέψαμε από το μήνα του μέλιτος τον Ιούλιο και μια εβδομάδα αργότερα πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στο στομάχι του. Δεν έφυγε ποτέ ξανά από το νοσοκομείο.

«Πέρασαν δύο μήνες μεταξύ της διάγνωσης και του θανάτου του».

 

Ηνωμένο Βασίλειο - 39χρονος άνδρας πέθανε 1 εβδομάδα μετά το ραντεβού για κήλη (κάντε κλικ εδώ https://www.express.co.uk/life-style/health/1700657/stomach-cancer-symptoms-hernia-difficulty-swallowing-abdominal-pain) 

Ένας 39χρονος άνδρας πέθανε μόλις μια εβδομάδα αφού πήγε στο νοσοκομείο για κήλη στη βουβωνική χώρα.

Αποδείχθηκε ότι είχε προχωρημένο καρκίνο του στομάχου που είχε εξαπλωθεί σε διάφορα μέρη του σώματός του.

 

Υπάρχει ένα άλλο μοτίβο καρκίνων του στομάχου που δεν είναι τόσο γρήγορα θανατηφόρα και συνήθως χρειάζονται περίπου ένα χρόνο για να σκοτώσουν:

Ηνωμένο Βασίλειο – 39χρονη μητέρα 3 παιδιών πεθαίνει παλεύοντας με πολύ σπάνιο καρκίνο του στομάχου για 14 μήνες (κάντε κλικ εδώ https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/beautiful-mum-three-39-dies-28042295)

Ο ογκολόγος της Lisa φέρεται να της είπε ότι είχε περισσότερες πιθανότητες να χτυπηθεί από κεραυνό παρά να πάθει αυτή τη μορφή καρκίνου.

«Ακόμα και όταν πάλευε με αυτή τη φρικτή ασθένεια παράλληλα με έντονη χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και υπέφερε από θρόμβο αίματος στον πνεύμονά της, ποτέ δεν παραπονέθηκε».

 

Cedar Hill, MO - Η 31χρονη καθηγήτρια του Northwest High School Jessica Kozlen πέθανε μετά από μάχη 16 μηνών με μεταστατικό αδενοκαρκίνωμα νήστιδας σταδίου 4 (κάντε κλικ εδώ https://www.myleaderpaper.com/news/northwest-teacher-dies-after-battle-with-stomach-cancer/article_9fcb16d2-607f-11ed-8d6b-57d1469be96c.html)

Στις 4 Ιουλίου 2021 τηλεφώνησε στον αδελφό της και τον ρώτησε πώς ένοιωθε όταν είχε σκωληκοειδίτιδα. Της είπε να πάει στα επείγοντα.

«Έκαναν πολλές εξετάσεις και κατέληξαν να κάνουν αξονική τομογραφία και αποκάλυψε ότι είχε καρκίνο τελικού σταδίου που είχε εξαπλωθεί στο παχύ έντερο και το συκώτι της και είχε ήδη εξαπλωθεί σημαντικά», είπε.

Ο Stephen είπε ότι του είπαν ότι ο καρκίνος του Kozlen βασικά δεν έχει συμπτώματα μέχρι να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

«Είναι μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου που είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί», είπε.

Ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπεία, είχε κάποια επιτυχία, αλλά στη συνέχεια άρχισε να αποτυγχάνει. Πέθανε την 1η Νοεμβρίου 2022.

 

Ιαπωνία – Ο 31χρονος εθνικός παίκτης βόλεϊ Naonobu Fuji πέθανε στις 10 Μαρτίου 2023, μετά από μάχη με τον καρκίνο του στομάχου σταδίου 4 για 12 μήνες.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2022 ανακοίνωσε δημόσια ότι είχε καρκίνο στομάχου σταδίου 4 με εγκεφαλικές μεταστάσεις.

 

Η συντάκτρια της Washington Post, 35χρονη Roshania Patel πέθανε στις 25 Οκτωβρίου 2022 από καρκίνο του στομάχου.

 

 

Ηνωμένο Βασίλειο – Ο 47χρονος Βρετανός πυγμάχος βαρέων βαρών Mark Potter πέθανε τον Νοέμβριο του 2022 μετά από 11μηνη μάχη με τον καρκίνο του στομάχου (κάντε κλικ εδώ https://www.express.co.uk/sport/boxing/1698900/Mark-Potter-dead-cancer-British-heavyweight-title-challenger-boxing-news) 

 

Ο Nicholas Lloyd Webber, συνθέτης και παραγωγός δίσκων και γιος του συνθέτη Andrew Lloyd Webber πέθανε σε ηλικία 43 ετών από καρκίνο του στομάχου μετά από μάχη 18 μηνών (κάντε κλικ εδώ https://people.com/health/andrew-lloyd-webbers-son-nicholas-in-hospice-after-stomach-cancer-diagnosis-pneumonia/)

 

Αναφορές στο twitter (εντός του συνδέσμου)

 

Η δική μου ερμηνεία...

Ο υποκείμενος μηχανισμός του καρκίνου turbo είναι πιθανότατα κάποιος τύπος καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19 που προκαλεί ταχέως αναπτυσσόμενους και ταχέως εξελισσόμενους καρκίνους του μαστού, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, του στομάχου, της χοληδόχου κύστης, του παγκρέατος, του εγκεφάλου, του λεμφώματος, της λευχαιμίας και ούτω καθεξής.

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με το τι προκαλεί δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19: καταστολή TLR, δυσλειτουργία Τ-κυττάρων, μετατόπιση IgG4, μόλυνση DNA φιαλιδίων mRNA με πλασμίδια που περιέχουν υποκινητή SV40, αναστολή p53, αύξηση PD-L1, εξάντληση κυττάρων ΝΚ και πολλά άλλα.

Το PD-L1 έχει συσχετιστεί με καρκίνο του στομάχου (κάντε κλικ εδώ https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0182692). Η PD-L1 είναι μια πρωτεΐνη που ονομάζεται «ο συνδέτης του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου 1» και βρίσκεται στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεσμεύει το PD-1, το οποίο βρίσκεται επίσης στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος (ενεργοποιημένα Τ-κύτταρα &; άλλα).

Η αλληλεπίδραση του PD-1 με τον συνδέτη του PD-L1 προκαλεί καταστολή της σηματοδότησης του υποδοχέα των Τ-κυττάρων και οδηγεί σε μείωση της ανοσολογικής απόκρισης, η οποία επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να ξεφύγουν από την ανοσολογική καταστροφή. (πατήστε εδώ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5029700/)

Υπάρχουν νέα αντικαρκινικά φάρμακα που στοχεύουν το PD-L1 / PD-1 για την αποκατάσταση της κατευθυνόμενης ανοσολογικής απόκρισης των καρκινικών κυττάρων και τη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων.

COVID-19 mRNA Η πρωτεΐνη ακίδα ρυθμίζει προς τα πάνω το PD-L1 και αυτό είναι ακόμη πιο έντονο με την ακίδα Omicron από ό, τι με την αρχική ακίδα της Γουχάν. Αν και οι συντάκτες μιας μελέτης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό προάγει την ανοσοδιαφυγή του COVID-19 και προκαλεί σοβαρή ασθένεια, η ρύθμιση του PD-L1 θα επιτρέψει επίσης στους καρκίνους να αποφύγουν το ανοσοποιητικό σύστημα. (κάντε κλικ εδώ https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jmv.28478)

Τα εμβόλια mRNA της Pfizer & της Moderna μπορεί να ρυθμίζουν προς τα πάνω το PD-L1, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει διάφορους τύπους επιθετικών καρκίνων "turbo", συμπεριλαμβανομένων των γαστρικών καρκίνων.

Ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι πιθανό οι δισθενείς ενισχυτές mRNA Omicron COVID-19 να προκαλούν ακόμη υψηλότερα επίπεδα PD-L1 από τα αρχικά στελέχη του COVID-19, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι εάν τα αρχικά εμβόλια mRNA COVID-19 είναι πράγματι καρκινογόνα (μέσω της ρύθμισης του PD-L1), οι ενισχυτές Omicron COVID-19 είναι ακόμη χειρότεροι και πιο πιθανό να προκαλέσουν επιθετικούς καρκίνους.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, την Ογκολογία και την Ανοσολογία. 

Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. 

Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/turbo-gastric-cancer-diagnosis-death-12-days-tragic-story-49-year-old-army-nurse-billie-joe-graham/5822458

1 σχόλιο:

  1. Εχω δυο ατομα εγω πολυ τουρμπο συν ενα που την γλυτωσε[τον προλαβανε σε κυστη]ολα με σκευασμα της γνωστης εταιριας βεβαιως βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!