Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! - Τό 'RUMBLE' ΛΟ-ΓΟ-ΚΡΙ-ΝΕΙ επικριτικά 'βίντεο', που πρέπει νά ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!

 


Η υποτιθέμενη πλατφόρμα 'βίντεο' "χωρίς λογοκρισία" 'Rumble', διέγραψε το βίντεό μας, που δείχνει πώς τα σχολεία καθοδηγούν τα παιδιά στον ...αυνανισμό! 

Αυτό το βίντεο αποτελεί μέρος των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών που εκδίδονται για τα σχολεία παγκοσμίως, στις οποίες καθοδηγούν τις εκπαιδευτικές αρχές να διασφαλίσουν ότι τα μικρά παιδιά ξεκινούν με σεξουαλικές δραστηριότητες στο νηπιαγωγείο. 


Δείτε αυτή τη συγκλονιστική έκθεση αποδεικτικών στοιχείων (https://stopworldcontrol.com/children/).

 

Δημοσιεύθηκε από μία από τις #1 οργανώσεις παιδεραστίας στον κόσμο, το Ίδρυμα Rutgers, το οποίο επιλέχθηκε από τον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ για να εκτελέσει την ατζέντα τους για την περιποίηση μικρών παιδιών σε σχολεία 27 εθνών. Το Rutgers χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και την Planned Parenthood.

Το γεγονός ότι ακόμη και το Rumble λογόκρινε αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Από τη μία πλευρά, εκθέτει πώς το Rumble μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι μια πλατφόρμα που δεν φιμώνει τους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα διαγράφουν ο,τιδήποτε θα εκθέσει την εγκληματική ατζέντα των ελίτ πολύ καθαρά. Και δείχνει ότι αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικής σημασίας και έχει τεράστια δύναμη να εκθέσει την έντονα κακή ατζέντα του ΠΟΥ και του ΟΗΕ.

Έχω αντικαταστήσει το βίντεο (http://children/) με μια έκδοση για το BitChute, όπου εξακολουθεί να επιτρέπεται. Εάν ενδιαφέρεστε να σώσετε τον κόσμο μας από την τυραννία και το κακό, τότε μοιραστείτε αυτό το βίντεο σε όλο τον κόσμο. Θα το βρείτε στην έκθεση παιδεραστίας, αν μετακινηθείτε προς τα κάτω. (https://stopworldcontrol.com/children/)

 

Μεταβείτε στην αναφορά (https://stopworldcontrol.com/children/) και μοιραστείτε την. 

Κατεβάστε το βίντεο και δημοσιεύστε το παντού. 

Μη διστάσετε να το διαδώσετε τόσο μακριά! 

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που πρέπει να ξεσηκωθούμε και να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να βοηθήσουμε να σωθεί η ανθρωπότητα από αυτό το έντονο κακό, είναι σήμερα.

Ξυπνήστε τον κόσμο, με όποιον τρόπο μπορείτε.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://stopworldcontrol.com/rumblecensorship/?inf_contact_key=e537ab336873885c68964589ccdfa3f0842e902fbefb79ab9abae13bfcb46658


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!