Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Κορυφαία Καναδή αξιωματούχος, ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ( σώπα! τώρα; ) από τούς ανεμβολίαστους: «Κάναμε ....λάθος»!!! [ ΣΟΒΑΡΑ; Πρώτα ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΤΕ αμέτρητους καί τώρα λέτε 'sorry' ; ; ; ]

 

Top Canadian Official Apologizes to Unvaxxed: ‘We Were ...Wrong’!!!!



Μία κορυφαία Καναδή πολιτικός, έκανε το πρωτοφανές βήμα να παραδεχτεί, ότι η κυβέρνηση έκανε ....«λάθος» σχετικά με τα εμβόλια, ενώ ζήτησε Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η  από τους ανεμβολίαστους!!!....


Από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά η πανδημία Covid το 2020, ο Καναδάς έχει επιβάλει μερικά από τα αυστηρότερα, πιο τυραννικά μέτρα οποιουδήποτε έθνους στον δυτικό κόσμο.

Οι εντολές ανάγκασαν τους Καναδούς να φορούν μάσκες (https://slaynews.com/news/man-denied-treatment-forcibly-removed-hospital-refusing-wear-mask/) και να εμβολιαστούν ή να κινδυνεύσουν να χάσουν τη δουλειά τους (https://slaynews.com/news/ontario-premier-declares-state-of-emergency-over-canadian-trucker-protests/).

Εκείνοι που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, ωστόσο, στερήθηκαν την ελευθερία τους να ταξιδεύουν ή να επισκέπτονται δημόσιους χώρους.

Τα αεροπορικά ταξείδια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς περιορίζονταν μόνο σε εκείνους που παρείχαν απόδειξη εμβολιασμού με τα λεγόμενα «διαβατήρια εμβολίων» (https://slaynews.com/news/who-advances-plans-global-vaccine-passports-protect-citizens-health-threats/).

Και όμως, παρά τις δρακόντειες τακτικές της κυβέρνησης, η Danielle Smith, η σημερινή πρωθυπουργός της Αλμπέρτα στον Καναδά, μόλις έκανε κάτι αξιοσημείωτο.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση του Revolver News (https://www.revolver.news/2023/06/top-canadian-politician-apologizes-to-unvaccinated-we-were-wrong-she-makes-unprecedented-promise/), η Smith έκανε το τολμηρό και άνευ προηγουμένου βήμα να ζητήσει συγγνώμη από τους μη εμβολιασμένους Καναδούς που αντιμετώπισαν άδικη μεταχείριση από την κυβέρνηση καθ 'όλη τη διάρκεια της «πανδημίας».

Ωστόσο, η Smith δεν περιορίστηκε απλώς να ζητήσει συγγνώμη.

Ο ανώτατος αξιωματούχος υποσχέθηκε τώρα ότι όποιος απολύθηκε από τη δουλειά του λόγω της επιλογής του να μην εμβολιαστεί θα αποκατασταθεί.

Ο κωμικός και συντηρητικός podcaster Jimmy Dore πραγματικά εντυπωσιάστηκε από αυτή τη συγγνώμη και την κάλυψε εκτενώς.

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Αυτή η συγγνώμη και η υπόσχεση από την Smith στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στην ελίτ της παγκοσμιοποίησης: Κάνατε όλοι λάθος και όλοι το γνωρίζουν.

Χάρη στην ταπεινοφροσύνη της, η Danielle Smith έθεσε ένα νέο πρότυπο στην πολιτική ηγεσία.

Η αναγνώρισή της για τη φρίκη που αντιμετωπίζουν οι ανεμβολίαστοι και η προθυμία της να αναλάβει την ευθύνη για τις αηδιαστικές ενέργειες της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας δείχνουν ότι έχει τη δυνατότητα να είναι καλή ηγέτης.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Smith αντιστέκεται στην ελίτ της παγκοσμιοποίησης.

Όπως ανέφερε το Slay News (https://twitter.com/megami_shiawase/status/1485747441588600832?s=20&t=w6VZnPo_Ai8YRmBXKfoZug), μετά την ορκωμοσία της τον Οκτώβριο, η Smith εξέδωσε προειδοποίηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ότι δεν θα συμμορφωθεί με την ατζέντα της οργάνωσης του Klaus Schwab.

Κατηγόρησε τον Schwab σχετικά με τον «έλεγχο» που έχει το WEF στους «πολιτικούς ηγέτες» σε όλο τον κόσμο.

Σε σχόλια σχετικά με το WEF, η Smith είπε ότι το βρίσκει «δυσάρεστο» όταν οι δισεκατομμυριούχοι «καυχιούνται» για τον έλεγχο των «πολιτικών ηγετών» των κυρίαρχων εθνών.

Σημείωσε ότι ο Schwab χαίρεται που έχει παγκόσμιους ηγέτες υπό τον έλεγχό του, ιδιαίτερα τον Καναδό πρωθυπουργό Justin Trudeau και βασικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου του.

«Νομίζω ότι αυτό είναι προσβλητικό για τους ανθρώπους που θα έπρεπε να κατευθύνουν την κυβέρνηση ή τους ανθρώπους που τους ψηφίζουν», σημείωσε.

Όπως τόνισε το Slay News, ο ηγέτης του WEF Schwab καυχήθηκε το 2017 ότι η οργάνωσή του κατάφερε να «διεισδύσει στα υπουργικά συμβούλια» των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο (https://twitter.com/megami_shiawase/status/1485747441588600832?s=20&t=w6VZnPo_Ai8YRmBXKfoZug).

Κατά τη διάρκεια των σχολίων, ο Schwab ανέφερε τα ονόματα των αρχηγών κυβερνήσεων σε διάφορες χώρες που είπε ότι ήταν υπό τον έλεγχό του, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού του Καναδά Trudeau.

«Χθες, ήμουν σε μια δεξίωση για τον πρωθυπουργό Trudeau και ήξερα ότι το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του ή ακόμα και περισσότεροι από τους μισούς είναι στην πραγματικότητα οι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες μας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ», είπε.

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/top-canadian-official-apologizes-unvaxxed-we-were-wrong/

3 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον αυτή βρήκε το θάρρος να παραδεχτεί τα αίσχη τους εναντίον του λαού τους. Άκουσε κανείς από τον τύραννο Μητσοτάκη ή τους βουλευτές του, ή τους Μητροπολίτες-ιερείς του έστω την παραμικρότατη συγγνώμη? Κυρίως οι τελευταίοι, περιφέρονται στους Ναούς τους με αέρα και ύφος σαν να μην ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ εναντίον των αμάσκωτων και ανεμβολίαστων πιστών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγιστο προσόν γιά τόν Ορθόδοξο Χριστιανό, πόσω μάλλον τόν κληρικό, η σ υ γ ν ώ μ η !
      Καί η μετάνοια.....

      Διαγραφή
    2. Οί δικοί μας,οί πολιτικοί άν μπορούσαν νά μάς θάψουν ζωντανούς θά τό έκαναν ευχαρίστως...!
      Είπαμε ότι είμαστε τό πιό μπου@@@@κράτος τής γής...!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!