Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Δικαστής στό Μίσσιγκαν επεκτείνει ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, που εμποδίζουν την 'T-Mobile', νά ενεργοποιήσει έναν πύργο '5G' στήν κορυφή ενός δημοτικού σχολείου!!!!!!

 


Ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάνθηκε υπέρ της διατήρησης μιας προσωρινής περιοριστικής εντολής (https://childrenshealthdefense.org/defender/wyandotte-washington-elementary-school-cell-tower-restraining-order/) κατά του τηλεπικοινωνιακού γίγαντα T-Mobile για να εμποδίσει την εταιρεία να ενεργοποιήσει έναν νέο πύργο κινητής τηλεφωνίας 5G (https://www.detroitnews.com/story/news/local/wayne-county/2023/06/15/wyandotte-cellphone-tower-atop-school-to-stay-idle-another-2-weeks-judge-rules/70325901007/) στην κορυφή ενός δημοτικού σχολείου.


Η απόφαση προέρχεται από αγωγή που κατέθεσαν πολλοί από τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον στο Wyandotte του Μίσσιγκαν. Οι γονείς ισχυρίζονται ότι η T-Mobile έχτισε παράνομα τον πύργο στην κορυφή του σχολείου και ότι ο πύργος ενέχει άγνωστους κινδύνους για την υγεία των μαθητών. (Σχετικά: Ο διαχειριστής του Μπάιντεν διαθέτει 1,5 δισεκατομμύρια δολλάρια για την ανάπτυξη του 5G παρά τη δημόσια αντίδραση και τους νέους κινδύνους για την υγεία. https://www.naturalnews.com/2023-04-27-biden-admin-earmarks-billion-for-5g-rollout.html)

Ο δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Mark Goldsmith της Ανατολικής Περιφέρειας του Μίσιγκαν αποφάσισε στις 15 Ιουνίου να παρατείνει μια ήδη υπάρχουσα προσωρινή περιοριστική εντολή που εμποδίζει την T-Mobile να ενεργοποιήσει τον πύργο για πρώτη φορά. Η εντολή θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ένας δικαστής αποφάσισε να απαγορεύσει την ενεργοποίηση του πύργου για 14 ημέρες. Προηγουμένως, ένας δικαστής του Wayne County Circuit Court διέταξε την πρώτη περιοριστική εντολή 14 ημερών εναντίον της T-Mobile στις 2 Ιουνίου.

Οι γονείς και άλλα μέλη της κοινότητας που αγωνίζονται ενάντια στην ενεργοποίηση του πύργου 5G (http://resist.news/) υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ενέχει πιθανούς κινδύνους για την υγεία των μαθητών στο δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον.

«Θέλω οι άνθρωποι να μας ακούσουν και να γνωρίζουν ότι το προσωπικό μας και η κοινότητά μας δεν είναι πιόνια», δήλωσε η Lisa Beck, γονέας και μία από τους ενάγοντες. «Δεν μπορείτε να παίξετε μαζί μας και με την ασφάλειά μας».

Η αγωγή υποστηρίζει περαιτέρω ότι η T-Mobile εξαπάτησε την τοπική σχολική περιφέρεια και τον μηχανικό της πόλης του Wyandotte να εκδώσει παράνομη οικοδομική άδεια και πιστοποιητικό κατοχής για την κατασκευή της εγκατάστασης ασύρματης επικοινωνίας πάνω από το δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον.

«Έχω δύο μικρά κορίτσια που πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον και όταν ακούω για τα επίπεδα ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων στα οποία πρόκειται να εκτεθούν (https://radiation.news/) σε καθημερινή βάση, είναι αρκετά σοκαριστικό», δήλωσε ο Josh Castmore, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως ένας από τους δικηγόρους των εναγόντων και ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστή «τεράστια νίκη».

"Η T-Mobile αρνείται να συμφωνήσει οικειοθελώς να κρατήσει τον πύργο απενεργοποιημένο ενώ εκκρεμεί η υπόθεση", πρόσθεσε. «Απαιτεί από εμάς να καταθέσουμε αίτημα και να λάβουμε εντολή για να το πράξουμε».

Η απόφαση της T-Mobile να κατασκευάσει έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας 5G πάνω από ένα δημοτικό σχολείο προέρχεται από μια απόφαση του 2018 από τα τότε μέλη του σχολικού συμβουλίου του Wyandotte να εγκρίνουν μια συμφωνία με τον τηλεπικοινωνιακό γίγαντα.

Σε αυτή τη συμφωνία, η T-Mobile πληρώνει στην περιοχή 1.000 δολλάρια το μήνα για να λειτουργήσει έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας στο χώρο πάνω από το σχολείο. Η πανδημία του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) καθυστέρησε την κατασκευή του πύργου. Αλλά όταν κατασκευάστηκε ο πύργος, περισσότερη προσοχή αυξήθηκε γύρω του.

Οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο της Ουάσιγκτον δήλωσαν ότι δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους για το θέμα και άρχισαν να οργανώνονται για να κάνουν την T-Mobile να υποχωρήσει.

 

Η T-Mobile θέλει η υπόθεση να παραμείνει στο ομοσπονδιακό δικαστήριο και να υποστηρίξει τη συνταγματικότητα του πύργου κινητής τηλεφωνίας

Ο Castmore και οι συνεργάτες του θέλουν τώρα η υπόθεση να επανέλθει ενώπιον του Wayne County Circuit Court (https://www.downriversundaytimes.com/2023/06/16/judge-grants-temporary-restraining-order-against-school-cell-tower-startup/). Η T-Mobile θέλει η υπόθεση να παραμείνει σε ομοσπονδιακό επίπεδο, όπου η εταιρεία μπορεί να αρχίσει να προσεγγίζει την αγωγή από συνταγματική άποψη και να υποστηρίξει ότι ο ομοσπονδιακός νόμος προλαμβάνει οποιουσδήποτε πολιτειακούς νόμους σχετικά με τις τοποθεσίες πύργων κινητής τηλεφωνίας.

Εάν η υπόθεση παραπεμφθεί πίσω στην κομητεία Wayne, θα επιστρέψει στον δικαστή του Circuit Court Adel Harb, ο οποίος εξέδωσε την πρώτη περιοριστική εντολή και ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να αποφανθεί για το καθεστώς της στο μέλλον.

«Η υπόθεση δεν ανήκει στο ομοσπονδιακό δικαστήριο», δήλωσε ο Castmore, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η απόφαση της T-Mobile να μεταφέρει την υπόθεση σε ομοσπονδιακό επίπεδο είναι μια «απελπισμένη προσπάθεια» να πείσει έναν διαφορετικό δικαστή να «εξετάσει το ίδιο σύνολο γεγονότων και να καταλήξει σε διαφορετική απόφαση».

Εάν η αγωγή παραμείνει σε ομοσπονδιακό επίπεδο, πιθανότατα θα απαιτηθεί αποδεικτική ακρόαση προτού η T-Mobile μπορέσει να ενεργοποιήσει τον πύργο κινητής τηλεφωνίας.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα επικρατήσουμε σε αυτή την περίπτωση επί της ουσίας των αξιώσεών μας, ανεξάρτητα από τον τόπο. Θα ένιωθα άνετα να υποστηρίξω αυτή την υπόθεση στο φεγγάρι, αν έπρεπε», δήλωσε ο Castmore. "Εν συντομία, η T-Mobile δεν θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τον πύργο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλη μια μάχη κερδισμένη σε αυτό που σίγουρα θα είναι ένας μακρύς πόλεμος».

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη του 5G στην Αμερική στο 5GAlert.com.

Παρακολουθήστε αυτή τη συλλογή ειδήσεων που δείχνουν τους γονείς του Μίσσιγκαν να διαμαρτύρονται για την ενεργοποίηση του πύργου 5G πάνω από το Washington Elementarty στο Wyandotte (https://www.brighteon.com/2d2ba8eb-6ce8-4fa2-b52b-557b54316aaa).

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι OneNinetyFiveNationsRising στο Brighteon.com.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

ChildrensHealthDefense.org

DetroitNews.com

DownriverSundayTimes.com

Brighteon.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-restraining-order-t-mobile-5g-tower-elementary-school.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!