Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΣΤΙΚΟ ! Μιλάμε γιά ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! Το 'WEF' ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τήν ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!!! Όλα τά ΜΩΡΑ θά πρέπει (!!!!) νά αναπτυχθούν εργαστηριακά μέχρι το 2030 !!!!!

 

WEF Bans Natural Conception: All Babies Must Be Lab-Grown by 2030!



Η τυραννία εξαπλώνεται! 

Οι παγκόσμιες 'ελίτ' στο 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ', κάνουν τώρα κινήσεις για να ΕΛΕΓΞΟΥΝ το γενετικό υλικό κάθε παιδιού που γεννιέται στον κόσμο στις μελλοντικές γενιές!


Σύμφωνα με το WEF, η ανθρωπότητα θα είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος, εάν τα αγέννητα παιδιά υποβληθούν σε γονιδιακή επεξεργασία για να διασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένα από ασθένειες και αναπηρίες, συμπεριλαμβανομένων των ψυχολογικών χαρακτηριστικών που η 'ελίτ' αποδοκιμάζει.

Το WEF θέτει τις βάσεις για να αναλάβει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Μη ικανοποιημένη με την επεξεργασία των γονιδίων όλων όσων υπέγραψαν για ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA, η παγκόσμια ελίτ απειλεί τώρα να επεξεργαστεί τα γονίδια των παιδιών μας - πριν καν γεννηθούν.

Για να διαπράξει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το WEF έχει αναπτύξει τεχνητές μήτρες (https://www.weforum.org/agenda/2017/05/this-artificial-womb-let-a-lamb-develop-normally-outside-the-body/) που θα είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα έμβρυο έξω από το σώμα της μητέρας.

(Βίντεο)

Δεδομένης της βαθιά σατανικής φύσης της ατζέντας του WEF, θα ήταν πιο κατάλληλο αν οι επιστήμονες πειραματίζονταν για να φέρουν στη ζωή μια κατσίκα με κέρατα.

Η ανάπτυξη ανθρώπινων μωρών από το μηδέν σε ένα εργαστήριο, θα μπορούσε να είναι δυνατή σε μόλις πέντε χρόνια χάρη σε μια νέα ανακάλυψη...

Τώρα οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από το WEF στην Ιαπωνία βρίσκονται στα πρόθυρα να είναι σε θέση να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπερματοζωάρια στο εργαστήριο από το μηδέν, χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης σεξουαλικής αναπαραγωγής

Αυτά τα εργαστηριακά αναπτυγμένα ανθρώπινα ωάρια και σπέρματα θα αναπτυχθούν στη συνέχεια σε μια τεχνητή μήτρα.

Ο καθηγητής Katsuhiko Hayashi, ένας Ιάπωνας επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Kyushu, ο οποίος έχει ήδη καταλάβει τη διαδικασία σε ποντίκια (https://www.dailymail.co.uk/health/article-11837591/Scientists-create-mice-TWO-biological-fathers.html), πιστεύει ότι απέχουν μόλις πέντε χρόνια από την αναπαραγωγή των αποτελεσμάτων στους ανθρώπους και επιτρέπουν στην ελίτ να εφαρμόσει τα μακροχρόνια όνειρά της να παίξει τον θεό με την ανθρώπινη φυλή.

Αλλά υπάρχουν ηθικές ανησυχίες, καθώς σημαίνει ότι οι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών, θα μπορούσαν να γεννήσουν. 

Τα μωρά μπορούν επίσης να σχεδιαστούν για να έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας εργαλεία επεξεργασίας γονιδίων, δίνοντας τη θέση τους στην έννοια ενός υποτιθέμενου τέλειου παιδιού.

Και δεδομένου του ποιος χρηματοδοτεί αυτό το έργο, αξίζει να αναρωτηθούμε: πώς πιστεύει η παγκόσμια ελίτ ότι μοιάζει το τέλειο γονιδιακά επεξεργασμένο ανθρώπινο δείγμα του μέλλοντος;

Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να αναρωτιέστε τι οδηγεί την ατζέντα των ελίτ, το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, ο οποίος είναι γνωστός ως «ο Προφήτης» μεταξύ του πλήθους του Νταβός, έχει διπλασιάσει τα σχέδια της ελίτ να παίξει τον Θεό.

Στο βαθιά ανησυχητικό μανιφέστο του, Homo Deus: A Brief History of Tomorrow, ο Harari άφησε ισχυρούς υπαινιγμούς σχετικά με τα χαρακτηριστικά που οι ελίτ σχεδιάζουν να επεξεργαστούν γονιδιακά σε μελλοντικές γενιές υπάκουων, υποταγμένων ανθρώπων, δημιουργώντας έναν «γενετικό κατάλογο παιδιών».

Ζητούμε συγγνώμη για τη δυσάρεστη ρομποτική φωνή που διαβάζει το κείμενο του Harari... 

Αλλά ταιριάζει κάπως στο άψυχο, άθεο όραμά του για την ανθρωπότητα.

Ο Harari δεν μπορούσε να αντισταθεί υπενθυμίζοντάς μας ότι μόνο λίγοι επιλεγμένοι από τα σημερινά δισεκατομμύρια κατοίκους της Γης θα είναι αρκετά τυχεροί για να επιβιώσουν από τη μεγάλη ερήμωση.

Μας θέλουν κάτω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου και μας θέλουν γενετικά ανίκανους να αντισταθούμε. Για να επιτευχθεί αυτό, ο Harari και οι φίλοι του αναβιώνουν την ευγονική, με μια σύγχρονη πινελιά.

Ο Harari δηλώνει (https://thepeoplesvoice.tv/klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers/) με ενθουσιασμό ότι ο Θεός είναι νεκρός και το WEF αναλαμβάνει θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας και καταστροφής και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αγνοήσει σχεδόν εντελώς την σατανική ατζέντα τους.

Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν παράσχει κάλυψη σε αυτούς τους τεχνοκομμουνιστές ψυχοπαθείς, η ελίτ έχει τη δυνατότητα να εργαστεί για την εξάλειψη της κυριαρχίας μας σε εθνικό και ατομικό επίπεδο. 

Αυτή είναι η δουλοπαροικία 2.0.

Έχουν παραδεχτεί ότι πρόθεσή τους είναι να μας στερήσουν τα πάντα, να καταναλώμουμε έντομα ως τροφή, να διαμένουμε σε περιορισμένους χώρους και να απευαισθητοποιηθούμε από συσκευές εικονικής πραγματικότητας και φαρμακευτικά φάρμακα. 

Σε αυτό το μέλλον, το παγκόσμιο κράτος θα κατέχει τα πάντα. 

Θα κατέχουν ακόμη και εμάς.

Η εφαρμογή αυτού του σχεδίου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Πρόκειται για μια απροκάλυπτη αρπαγή εξουσίας από μη εκλεγμένες ελίτ. 

Είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής των αγέννητων παιδιών σας. 

Πρόκειται για μια παγκοσμιοποιημένη ολοκληρωτική δικτατορία και πρέπει να διαδώσουμε τα σχέδιά τους, ώστε να μπορέσουμε να τους νικήσουμε.

Ο Klaus Schwab μας είπε (https://rumble.com/v1xbj0q-klaus-schwab-and-george-soros-declare-china-must-lead-the-new-world-order.html) ότι η Κίνα του Κ.Κ.Κ. είναι το μοντέλο για το μέλλον του κόσμου. 

Είναι αυτός ένας κόσμος που θέλετε για τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας;

Αυτή την ώρα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι πιο βασικές ελευθερίες μας, και η ελευθερία των μελλοντικών γενεών, εξαρτώνται από το πώς θα ανταποκριθούμε στην απειλή αυτού του παγκοσμιοποιημένου πραξικοπήματος.

Αυτές οι σκιώδεις ελίτ εργάζονται αθόρυβα στο παρασκήνιο εδώ και δεκαετίες, αλλά τα τελευταία χρόνια τις έχουμε εκθέσει στο φως. 

Και αργά αλλά σταθερά κερδίζουμε τη μάχη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται στην ατζέντα τους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πέρασε δεκαετίες αθόρυβα διεισδύοντας σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, διεισδύοντας στα υπουργικά συμβούλιο και ασκώντας τεράστια επιρροή στον κόσμο από τους διαδρόμους του ελβετικού κρησφύγετου του Schwab στο Νταβός.
    Αυτοί οι τύραννοι έχουν γίνει πλέον αλαζονικοί και σίγουροι για την επιτυχία τους. Δεν κρύβονται πια στις σκιές και δεν τραβούν κορδόνια μαριονέτας πίσω από την κουρτίνα.
    Σύμφωνα με τον Schwab, είναι ο ρόλος του να διαμορφώσει τη «μεταμόρφωση» του κόσμου στην τρέχουσα περίοδο. Και δεν αποτελεί έκπληξη ότι θαυμάζει το κινεζικό σύστημα κρατικού ελέγχου του αυταρχισμού.

    Με παγκόσμιους ηγέτες και υπουργικά συμβούλια υπό τον έλεγχό τους, η δυτική δημοκρατία έχει αποδεκατιστεί. Ο Καναδάς του Τριντό έχει μετατραπεί σε έρημο εξουσιαστικό έλεγχο και ελέγχεται αυτος και πολλοι αλλοι αναμφισβήτητα ακόμη πιο αυστηρά από τους τεχνοκράτες του Νταβός.
    Γιατί να σέβονται εμάς και τα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματά μας αν μας βλέπουν ως «χακαρισμένα ζώα» ανίκανα για ελεύθερη σκέψη;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....

    Harari: Το Τέλος της Ελεύθερης Βούλησης.
    https://rumble.com/v29r98a-harari-.html
    ====
    Smart Card (2005) – Greek subtitles
    https://www.youtube.com/watch?v=CedifItnp54
    ====
    Είσοδος σε σούπερ μάρκετ μόνο με QR code…
    https://www.facebook.com/100091728678288/videos/759873172590723

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!