Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΜΑ, ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΠΙΑ; Τό 'WEF' ζητά ΜΕΙΩΣΗ κατά 75% της ιδιοκτησίας ....ιδιωτικών αυτοκινήτων!!!! ( Ληγμένα ΠΙΝΟΥΝ! Δέν εξηγείται διαφορετικά.... )

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ,
ΑΣΦΑΛΩΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ"
ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ,
ΔΙΟΛΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,
ΔΙΟΛΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΑ".....

Το [απερίγραπτα νεοταξικό] 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' ('WEF') καλεί τις παγκόσμιες κυβερνήσεις, να συμφωνήσουν σε νέους στόχους πράσινης ατζέντας που θα μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των αυτοκινήτων που ανήκουν στο κοινό!...


Το WEF πιέζει (!) για μια εντυπωσιακή μείωση κατά 75% της ιδιωτικής ιδιοκτησίας αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών οχημάτων, μέχρι το 2050.

Η παγκοσμιοποιημένη οργάνωση του Klaus Schwab υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι «αστικό» μέχρι το 2050 και το κοινό δεν θα είναι σε θέση να δικαιολογήσει την ανάγκη για ιδιωτικό αυτοκίνητο ή τη χρήση εμπορικών αεροπορικών ταξειδιών.

Το τελευταίο αίτημα του WEF αποκαλύφθηκε σε μια νέα έκθεση της Wall Street Journal (https://www.wsj.com/amp/articles/world-economic-forum-paper-reduce-cars-by-2050-davos-private-jets-climate-f0bb64b9).

Η WSJ βρήκε τον στόχο θαμμένο σε ένα ενημερωτικό έγγραφο του WEF (https://www3.weforum.org/docs/WEF_The_Urban_Mobility_Scorecard_Tool_2023.pdf) που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα με τίτλο "The Urban Mobility Scorecard Tool: Benchmarking the Transition to Sustainable Urban Mobility".

Επισημαίνει ότι περισσότερο από τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι αστικά μέχρι το 2050 και υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να εγκαταλείψουν τις τοπικές περιοχές τους.

Για να επιτευχθούν οι ριζοσπαστικοί κλιματικοί στόχοι των Ηνωμένων Εθνών, του WEF και της συμφωνίας του Παρισιού, η έκθεση αναφέρει ότι η ιδιοκτησία ιδιωτικών οχημάτων πρέπει να μειωθεί δραστικά.

Αντ' αυτού, το κοινό πρέπει να στραφεί σε «δημόσιες συγκοινωνίες και κοινή κινητικότητα», επιμένει η έκθεση.

Για να συμμορφωθούν με τους στόχους της πράσινης ατζέντας του WEF, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να ενωθούν για να «μειώσουν τα οχήματα από δυνητικά 2,1 δισεκατομμύρια σε 0,5 δισεκατομμύρια».

Αυτός ο στόχος είναι μια ριζική πτώση με λιγότερα από 30 χρόνια για να γίνει αυτό.

Ωστόσο, το WEF υποστηρίζει ότι το σχέδιό του «θα μπορούσε να μειώσει τις εκπομπές από επιβατικά οχήματα κατά 80% σε σύγκριση με ένα σενάριο διατήρησης της υφιστάμενης κατάστασης – μειώνοντας την ποσότητα CO2 στην ατμόσφαιρα κατά 3,9 δισεκατομμύρια τόννους ετησίως».

Οι άνθρωποι προτιμούν να κατέχουν αυτοκίνητα επειδή τους δίνει απαράμιλλη κινητικότητα.

Τα περισσότερα από τα οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα κινούνται με ορυκτά καύσιμα επειδή προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και αξία.

Εάν οι μαζικές συγκοινωνίες προσέφεραν ίσες ή καλύτερες επιδόσεις και είχαν ανταγωνιστικές τιμές χωρίς μεγάλες επιδοτήσεις των φορολογουμένων, περισσότεροι άνθρωποι θα τις επέλεγαν.

Για ορισμένους, ωστόσο, όπως εκείνοι στις αγροτικές κοινότητες, οι δημόσιες συγκοινωνίες ή η «κοινή κινητικότητα» απλά δεν είναι επιλογές.

Οι στόχοι του WEF θα απαιτήσουν ένα τεράστιο έργο στον κεντρικό σχεδιασμό με ανείπωτο κόστος.

Όπως σημειώνει η WSJ, το WEF και οι σύμμαχοί του δεν στοχεύουν ποτέ σε ιδιωτικά ταξείδια με τζετ (https://slaynews.com/news/bill-gates-says-he-uses-private-jets-to-fight-climate-change-because-hes-the-solution/) και ελικόπτερα (https://slaynews.com/news/bill-gates-travels-conference-helicopter-suv-lecture-public-climate-change/) ή στη χρήση γιωτ (https://slaynews.com/news/eco-warrior-leonardo-dicaprio-jets-sardinia-party-super-yacht/) μεταξύ της πλούσιας ελίτ.

Γιατί, άρα γε, να μην δώσουν εκείνοι το παράδειγμα απαγορεύοντας τα ταξείδια με ιδιωτικό τζετ στις συγκεντρώσεις του WEF;

Τα ιδιωτικά τζετ έχουν «αποτύπωμα άνθρακα» που είναι πολύ μεγαλύτερο από τα μεμονωμένα αυτοκίνητα.

Εάν αυτό τεθεί προς συζήτηση από το WEF, θα μπορούσαμε ακόμη και να έχουμε μια πιο ρεαλιστική συζήτηση σχετικά με το κόστος έναντι των οφελών.

Ωστόσο, αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά συχνά παρελαύνουν μεταξύ των παγκοσμιοποιητών της πράσινης ατζέντας.

Ο «τσάρος του κλίματος» του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Τζων Κέρρυ, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ελιτίστικης οικολογικής υποκρισίας, για παράδειγμα.

Ο δισεκατομμυριούχος Κέρρυ, του οποίου η οικογένεια είναι ιδιοκτήτρια ιδιωτικής εταιρείας τζετ (https://nypost.com/2021/08/05/john-kerrys-private-family-jet-took-16-trips-this-year-alone/), χρησιμοποιεί συχνά τα πολυτελή αεροπλάνα που εκτοξεύουν άνθρακα για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να δώσει διαλέξεις στο κοινό σχετικά με τη μείωση της ποιότητας ζωής τους για να «σώσει τον πλανήτη» (https://slaynews.com/news/public-must-reduce-standard-living-75-stop-global-warming-media-warns/).

Ο Κέρρυ είναι τώρα επίσης ένας από τους κορυφαίους υποστηρικτές στην προώθηση του πολέμου του WEF εναντίον των αγροτών.

Το WEF ηγείται της προσπάθειας να μειωθεί η παγκόσμια γεωργική βιομηχανία (https://slaynews.com/news/america-signs-global-climate-agreement-crack-down-farming/) για τη μείωση των «εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα».

Όπως ανέφερε πρόσφατα το Slay News, ο Κέρρυ κάλεσε πρόσφατα τους αγρότες να σταματήσουν να καλλιεργούν τρόφιμα προκειμένου να επιτύχουν τους ριζοσπαστικούς στόχους «καθαρού μηδενός» του WEF για τη μείωση των «εκπομπών».

Ο Κέρρυ εξέδωσε την προειδοποίηση κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης για την πράσινη ατζέντα στην Ουάσινγκτον (https://www.reuters.com/article/usa-climate-agriculture/slashing-farm-emissions-critical-to-fighting-climate-change-john-kerry-says-idINL1N3771SC).

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής AIM for Climate του Υπουργείου Γεωργίας (USDA), ο Κέρρυ είπε στο ακροατήριο ότι «δεν μπορούμε να φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, δεν θα επιτύχουμε αυτή τη δουλειά, εκτός εάν η γεωργία μπει μπροστά και σταθεί στο κέντρο ως μέρος της λύσης».

Ο Κέρρυ προειδοποίησε τους παρευρισκόμενους ότι οι ζωές του ίδιου και άλλων παγκόσμιων ηγετών «εξαρτώνται» από τους αγρότες που σταματούν τις δραστηριότητές τους.

Η διακοπή των αγροτών από την καλλιέργεια τροφίμων θα μειώσει τις γεωργικές «εκπομπές», επιμένει ο Κέρρυ.

«Ο μετριασμός του μεθανίου είναι ο ταχύτερος τρόπος για να μειωθεί η αύξηση της θερμοκρασίας βραχυπρόθεσμα», ισχυρίστηκε ο Κέρρυ καθώς έβαλε στο στόχαστρο τους κτηνοτρόφους.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι δεν το αποκαλεί καν κλιματική αλλαγή πια.

«Δεν είναι αλλαγή. Είναι μια κρίση», δήλωσε.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/wef-calls-75-reduction-private-car-ownership/


3 σχόλια:

  1. Τα Ηνωμένα Έθνη διατάσσουν τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο να καταστήσουν υποχρεωτική την ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους πελάτες

    https://slaynews.com/news/united-nations-planning-digital-id-linked-bank-accounts/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Θα σου παγώσει το αίμα! Αυτός είναι ο κόσμος που μας σχεδιάζουν! Εμείς δεν...

    https://www.youtube.com/watch?v=5iNMmXlN3ME&t=12s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO NOY ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ................ΝΤΑΞ.....
    Η Πάμελα Άντερσον "ψηφίζει" ΜέΡΑ25

    https://www.youtube.com/watch?v=XBb5DbcN1tU

    Υ.Γ. TI AKOYME ΘEE MOY?????

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!