Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Χρίστου ('ΕΛΑΜ' της Κύπρου): Κερδισμένοι από κάθε άποψη οι Κύπριοι στίς εκλογές! – Σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α στόν 24χρονο Φειδία Παναγιώτου!

 


Ο Χρίστος Χρίστου τόνισε ότι «αρχίζουμε σκληρή δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο»

Σε δηλώσεις του το βράδυ των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου ευχαρίστησε τον λαό, που κατέταξε την πατριωτική Παράταξη της Κύπρου ως τρίτη πολιτική δύναμη και τρίτο σε ποσοστά κόμμα στην Κύπρο.


Ο Χρίστος Χρίστου τόνισε, ότι «αρχίζουμε σκληρή δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κόμμα Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR για τα δίκαια του λαού και της Πατρίδας μας».

Ευρωβουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ. εξελέγη ο Γεάδης Γεάδη.


Ακόμα, φιλοξενούμενος στην πρωϊνή εκπομπή του 'Ομέγα' ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου για την επόμενη μέρα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.Ο Πρόεδρος ανέλυσε το εκλογικό αποτέλεσμα, και ανέπτυξε τις προτεραιότητες και το σχέδιο δράσης μας στην Ευρωβουλή μέσω του Ευρωβουλευτή μας Γεάδη Γεάδη.

Αναφέρθηκε παράλληλα στην επιτυχία που σημείωσε το Ε.ΛΑ.Μ. στις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και υπογράμμισε την συνέχιση της δράσης και της προσφοράς της Παράταξης για την Πατρίδα και για την κοινωνία των πολιτών.Ο Χρίστος Χρίστου μεταξύ άλλων, κλήθηκε και σχολίασε την εκλογή του Ανεξάρτητου νεαρού υποψήφιου Φειδία Παναγιώτου, δίνοντάς του συγχαρητήρια, κακίζοντας την στάση και την υποκρισία των υπολοίπων κομμάτων προς το πρόσωπο του νεαρού Ευρωβουλευτή.


https://www.epilekta.com/2024/06/blog-post_24.html

3 σχόλια:

 1. https://attikanea.info/τι-είναι-τούτο-βρε-παιδιά-τι-διάολο-ψη/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φ Ρ Ι Κ Η !!!

   Καί ο Ιερέας πατέρας του τά ξέρει αυτά;

   Διαγραφή
 2. ΑΡΧΗΣΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!