Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού του Σλάβικ Ρόμπερτ Φίκο: Παραδίδει ένα μήνυμα κατηγορώντας τον Σόρος και τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης για τη δημιουργία μίσους, συγχωρεί τον δολοφόνο του




Και δεν έχει κανένα λόγο να πιστεύει ότι ο δολοφόνος ενήργησε μόνος του.

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας και λαϊκιστής ηγέτης Ρόμπερτ Φίτσο μίλησε για πρώτη φορά στις 6 Ιουνίου, μετά την ξεδιάντροπη απόπειρα κατά της ζωής του στις 15 Μαΐου. Ένας άνδρας σε ένα ακροατήριο στο δρόμο πυροβόλησε με περίστροφο από απόσταση βολής.


Κάλυψα την απόπειρα δολοφονίας ΕΔΩ. Ευτυχώς, η αρχική μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα ότι πυροβολήθηκε στο κεφάλι ήταν λανθασμένη και έδωσα μια ενημέρωση και συζήτηση ΕΔΩ, μαζί με μια ανασκόπηση των πυροβολισμών και των διαφόρων τύπων σφαιρών και την ανάλυσή τους. ΕΔΩ έδωσα πληροφορίες ότι ο Fico τέθηκε σε κώμα που προκλήθηκε ιατρικά, ήταν σταθερός και στη συνέχεια δόθηκε θετική πρόγνωση.


Όπως αποδεικνύεται, ο πρωθυπουργός Fico υπέστη τραυματισμούς στο έντερο, το ισχίο, το χέρι και το πόδι. Στο έντερο, το λεπτό έντερο ήταν διάτρητο σε πέντε περιοχές. 
 
Από την αρχή, πολλές δηλώσεις της σλοβακικής κυβέρνησης κατέστησαν σαφές ότι ο Fico έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή του και μέσα από τις προσπάθειες πολλών μεγάλων χειρουργικών επεμβάσεων, η ζωή του σώθηκε.

Ο Fico συγχωρεί τον δράστη, υποσχόμενος να μην ασκήσει κατηγορίες ή να ζητήσει αποζημίωση. Ακούστε τον να μιλάει.



Μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα που δήλωσε το Breitbart στο παραπάνω άρθρο:
 
«Η διεθνής κοινότητα κάνει τα στραβά μάτια στις καταχρήσεις από κυβερνήσεις που έχουν σωστές απόψεις, ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός, ενώ επιτίθεται σκληρά στις κυβερνήσεις που παρεκκλίνουν».


Ο «σχεδόν» δολοφόνος ονομάζεται Juraj Cintula. Η ομολογία του στην αστυνομία έδειξε ότι πυροβόλησε τον πρωθυπουργό Fico επειδή διαφωνούσε με τις κυβερνητικές πολιτικές του και ήθελε να τον απομακρύνει από το αξίωμα.


Το βίντεο (επισκεφθείτε τον σύνδεσμο)


Η απομαγνητοφώνηση

Στις 15 Μαΐου, ένας ακτιβιστής της σλοβακικής αντιπολίτευσης προσπάθησε να με δολοφονήσει στη Handlova λόγω των πολιτικών μου απόψεων. 
 
Η μεγάλη ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο Roosevelt στην Banská Bystrica απέτρεψε τα χειρότερα.

Τώρα το νοσοκομείο του Αγίου Μιχαήλ στη Μπρατισλάβα μου παρέχει εξίσου εξαιρετική ιατρική περίθαλψη σε εξωτερικούς ασθενείς. 
 
Εάν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, θα μπορούσα σταδιακά να επιστρέψω στη δουλειά στις αρχές Ιουνίου και Ιουλίου.

Ήρθε η ώρα να κάνω την πρώτη κίνηση. Και αυτό είναι συγχώρεση. Δεν αισθάνομαι μίσος για τον ξένο που με πυροβόλησε. Δεν θα προβώ σε καμμία νομική ενέργεια εναντίον του, ούτε θα ζητήσω αποζημίωση.

Τον συγχωρώ και τον αφήνω να ξεκαθαρίσει τι έκανε και γιατί το έκανε στο μυαλό του.

Τελικά, είναι προφανές ότι ήταν μόνο ένας αγγελιοφόρος του κακού και του πολιτικού μίσους, το οποίο η πολιτικά ανεπιτυχής και απογοητευμένη αντιπολίτευση ανέπτυξε στη Σλοβακία σε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Είναι αναμενόμενο ότι τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται εκ των προτέρων και η αντιπολίτευση θα αρχίσουν να υποβαθμίζουν την απόπειρα δολοφονίας μου.

Αυτό ήταν μόνο μια επίθεση από ένα διαταραγμένο άτομο, ότι δεν υπήρχαν συνδέσεις μεταξύ αυτού και της αντιπολίτευσης, ότι η βλάβη στην υγεία μου δεν ήταν σοβαρή.

Πάντα προστάτευα την ιδιωτικότητά μου, οπότε ακόμη και τώρα θα περιοριστώ να δηλώσω απλώς ότι η επίθεση προκάλεσε σοβαρή βλάβη στην υγεία μου, επαναλαμβανόμενες χειρουργικές επεμβάσεις, πολύ πόνο και ταλαιπωρία.

Θα είναι ένα μικρό θαύμα αν επιστρέψω στη δουλειά σε λίγες εβδομάδες.

Θέλω να ζητήσω από τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά εκείνα που ανήκουν στην οικονομική δομή του G. Soros, να μην ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι και να σεβαστούν όχι μόνο τη σοβαρότητα των λόγων για την απόπειρα δολοφονίας, αλλά και τις συνέπειες αυτής της απόπειρας.

Και πάλι, τους προκαλώ να διεξάγουν την ήδη γνωστή δοκιμή του Robert Fico. Πώς θα συμπεριφέρονταν αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε σε έναν από τους ηγέτες της σλοβακικής αντιπολίτευσης και ο επιτιθέμενος ήταν πρόσωπο με διασυνδέσεις με τη SMER-σλοβακική σοσιαλδημοκρατία;

Δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι αυτή ήταν μια επίθεση από έναν μοναχικό τρελλό.

Εδώ και αρκετούς μήνες, ανακοινώνω δημοσίως ότι η πιθανότητα δολοφονίας ενός κυβερνητικού πολιτικού στη Σλοβακία πλησιάζει τη βεβαιότητα.

Μίλησα γι' αυτό δημόσια στα μέσα ενημέρωσης και σε συνέντευξη Τύπου, το είπα σε όλους τους πρεσβευτές της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ στη Σλοβακία.
 
 
Πηγή: https://t.me/realKarliBonne/248021





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!