Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΜΕΛΕΤΗ-ΒΟΜΒΑ: 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 47 ΧΩΡΕΣ-Τι γίνεται με τις άλλες 188 χώρες; Μέρος 2

Μέρος 1: ΕΔΩ

Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη μελέτη και αυτό το meme για να δείξω τι συμβαίνει όταν εφαρμόζετε τη μέθοδο ol' pump & dump για την ανάλυση στατιστικών στοιχείων, ειδικά από το VAERS & EudraVigilance.

Και πάλι, αυτή είναι η μελέτη προσελκύει την προσοχή:

Κάντε κλικ για εκκίνηση



Αυτή είναι μια πολύ καλά αναφερόμενη μελέτη. Δεν διαβάζω πολλά ιατρικά περιοδικά με κριτές, αλλά διάβασα αυτό και ασχολήθηκα με τις περισσότερες από τις αναφορές που αναφέρονται και ειδικά αυτή που ανέφερε η Sonia Elijah από τον συγγραφέα Diego Montano - Τμήμα Πληθυσμιακής Ιατρικής, Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο του Tübingen, Tübingen, Γερμανία:



Κάντε κλικ για εκκίνηση


Ο Diego έκανε σίγουρα το ol dump & pump. Για να είμαστε σαφείς, το D&P σημαίνει λήψη ή εξαγωγή δεδομένων χωρίς μοντελοποίηση των δεδομένων ή καθαρισμό τους πριν από την ανάλυση (της αντλίας) ή την άντλησή τους στον κόσμο όσον αφορά γραφήματα, χειρόγραφα ή άλλα μέσα οπτικοποίησης. 


Τα δεδομένα μοντελλοποίησης είναι ο πυρήνας της ανάλυσης. Το πού και πώς γίνεται είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όταν βάζετε την τελική σας ιδέα στο απλούστερο δυνατό γράφημα, μπορείτε να ομαλοποιήσετε τα δεδομένα σε "ανά 100.000" όταν εργάζεστε με τεράστιους αριθμούς με πολλά μηδενικά. Ωστόσο, το βήμα πριν από το βήμα προσπαθεί να φτάσει στα πιο ακριβή και πλήρη δεδομένα που είναι δυνατόν από την ένδειξη πριν προχωρήσετε στη δεύτερη φάση. Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι διδακτορικοί και υπολογιστικοί βιολόγοι έχουν κατακτήσει την τέχνη στην ανάλυση, αλλά λείπουν στο να γεμίσουν τις τρύπες; Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι διδακτορικά και είναι καλοί στην αντλία ή στην ανάλυση εάν τους δίνονται καλές μεταβλητές ή όχι.


Ζητώ συγγνώμη από τον Diego εκ των προτέρων που τον χρησιμοποίησα ως παράδειγμα, αλλά ο Diego, όπως και πολλοί άλλοι θεωρητικοί διδάκτορες και MD, χτίζουν τα μοντέλλα τους από επιμελημένες μεταβλητές σκατά, ειδικά που προέρχονται από το VAERS & EudraVigilance όταν προσπαθούν να κάνουν ένα υγιές, έγκυρο και πειστικό επιχείρημα. Τουλάχιστον είναι γλυκόπικρο που το μακελειό είναι τόσο κακό που οι παράπλευρες απώλειες δεν μπορούν να κρυφτούν εντελώς. Δεν θα δεχτώ ποτέ όταν ένα διδακτορικό αστέρι μου είπε, τα δεδομένα είναι αρκετά άσχημα όταν επεσήμανα όλες τις ηλικίες που λείπουν.

1ο Θέμα: Ηλικιακή Ανάλυση Κοόρτης:

Είδατε στο meme μου ότι 492.000 αναφορές Covid-19 λείπουν από το πεδίο ηλικίας; Αυτό σημαίνει ότι το 30% ΟΛΩΝ των αναφορών C19 λείπουν από το πεδίο ηλικίας.:





30% (492.371) για dump & pump, αλλά περίπου 9% (~147.000) άγνωστες ηλικίες όταν υπολογίζονται οι ηλικίες που τεκμηριώνονται σωστά στη συνοπτική αφήγηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύομαι με την ενότητα αποτελεσμάτων του Diego εδώ όταν συγκρίνω το εμβόλιο της γρίπης και τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω και τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειές τους.




Συνέγραψα μια μικρή εργασία για το ResearchGate με τον Herve Seligman, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης σε αυτή τη θορυβώδη μελέτη. 


Ο Hervé από το Λουξεμβούργο ήταν μια αναφορά για να είμαστε ακριβείς, ούτως ή άλλως δείχνουμε με βάση την επιμελή εργασία μου για την ηθική συμπλήρωση των ελλειπόντων ηλικιακών πεδίων, ότι ο νεώτερος πληθυσμός είναι στην πραγματικότητα "κρυμμένος" περισσότερο! ΕΔΩ. Yo Diego πιάσατε κάποιο από τα ~ 300 "κρυμμένα" νεκρά παιδιά μετά το C19 depop shot; Κρυμμένα μόνο επειδή η ηλικία τους ΔΕΝ συμπληρώθηκε στο ηλικιακό πεδίο, δείτε ΕΔΩ. Ποιος άλλος πηδάει στις διεθνείς σκηνές και λέει ότι υπάρχουν μόνο 200 νεκρά παιδιά στο VAERS για το C19; Χμμ...

Υπάρχουν ~ 500 νεκρά παιδιά σε VAERS και C19 de-pop πλάνα.



2ο Θέμα: Υποβάθμιση Σοβαρών Ανεπιθύμητων Ενεργειών (ΣΑΕ)


Έϊ, Diego, τι έκανες για αυτά τα 986 εμφράγματα του μυοκαρδίου ή καρδιακές ανακοπές που η VAERS λέει ότι δεν είναι σοβαρές, γνωστές και ως None of Above;


Επίσης, για μένα μπορεί να υπάρχουν έως και 500 καρδιακές ανακοπές που πραγματικά πέθαναν επειδή δεν υπάρχει καμμία αναφορά στην αυθόρμητη ανάνηψη (ROSC). Ω, λοιπόν, υποθέτω ότι μερικοί από αυτούς, όχι νεκρούς, Μ.Ι. ή θύματα σύλληψης, κατέβηκαν, αλλά ξύπνησαν σε μια επίσκεψη στο γραφείο και πήγαν σπίτι.

Αμφιβάλλω αν ο Diego αντιπροσώπευε κάποιο από τα παραδείγματα που δείχνω εδώ και δεν αφήνω ούτε το EudraVigilance να γλιστρήσει. Έχω δείξει όλα τα είδη συσκότισης στο EudraV, αλλά εδώ είναι ένα νέο μόνο για τον Diego για να αποδείξει την υποκωδικοποίηση των SAEs ακόμη και στο EudraV, ειδικά στο EudraV ...:

Εδώ είναι το πράγμα που με ενοχλεί, όταν αυτά τα καυτά διδακτορικά κάνουν τις τιμές p τους και εκτελούν τα διαστήματα εμπιστοσύνης τους στο δέκατο ή εκατοστά δεκαδικό, ο μέσος άνθρωπος οδηγείται να πιστεύει ότι αυτά τα υψηλά μορφωμένα διδακτορικά πρέπει να έχουν ανώτερη διοίκηση από τα δεδομένα και την ανάλυση που προτείνουν; Όταν στην πραγματικότητα το εύρος της γνώσης τους είναι πολύ στενό αλλά βαθύ. Ω παρεμπιπτόντως, αυτά τα παραδείγματα VAERS & Eudra είναι μόνο η άκρη, υπάρχουν πάνω από 100.000 SAEs σε VAERS που δεν ταξινομούνται ως SAEs.

3ο Θέμα: Κακώσεις C19 που αποδίδονται σε άγνωστο τύπο εμβολίου, άλλο τύπο εμβολίου ή συγχορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή.

Γνωρίζατε ότι υπήρχαν τόσες πολλές αναφορές για άγνωστο τύπο εμβολίου που εμφανίστηκαν στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εποχής των εμβολιασμών Covid;

Τι ομοιοκαταληξία με τη Moderna;

Τίποτα με τη Moderna. έϊ, Diego γνωρίζατε ότι υπήρχαν τόσες πολλές αναφορές κάτω από το Άγνωστος Τύπος Εμβολίου, με τη λέξη "Moderna" στη συνοπτική αφήγηση; Θα έλεγα ότι το CI μου 95% είναι ότι είναι Moderna.




Συμπέρασμα:

Λυπάμαι που έκανα τον Diego σάκο του μποξ μου σε αυτό το άρθρο, γιατί διαφορετικά η μελέτη του είναι υπέροχη! Μακάρι να μπορούσα να βγάλω διδακτορικό στυλ όπως ο Diego, αλλά όπως ο Diego, οι γνώσεις και η εμπειρία μου είναι στενές και βαθιές. Μπορεί να μην είμαι έξυπνος, αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά σοφός. Το να είσαι έξυπνος και σοφός είναι δύο ξεχωριστές συνθήκες και η μία δεν συνεπάγεται την άλλη. Ο Θεός να ευλογεί

Θα πρέπει να αναρωτηθείτε πόσα άλλα διδακτορικά είναι εδώ έξω και τρέχουν κάνοντας όλες τις ίδιες παραλείψεις που έκανε ο Diego;

Έχω εργαστεί σε ένα χειρόγραφο με τον Δρ James Thorp σχετικά με τις διαταραχές υπογονιμότητας και με κάνει συν-συγγραφέα. Ο Jim παίρνει αυτό που ρίχνω κάτω και επεκτείνει το χειρόγραφο για τα περισσότερα από τα πράγματα που συζητώ εδώ. Ελπίζουμε ότι αυτό το έγγραφο θα κάνει τα μαλλιά των ανθρώπων να ανασηκωθούν με τις αποκαλύψεις που βγάζουμε. Νομίζω ότι αυτή η έρευνα θα ανάψει ακόμη και φωτιά στα μαλλιά της Naomi Wolf! Ο Θεός να ευλογεί


κάντε κλικ για να εκκινήσετε τον πίνακα ελέγχου VAERS


ΠΗΓΗ: ΜΕΛΕΤΗ-ΒΟΜΒΑ: 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ 47 ΧΩΡΕΣ-Τι γίνεται με τις άλλες 188 χώρες; Μέρος 2 (substack.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!