Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen π ρ ο ε ι δ ο π ο ι ε ί κατά της πρόκλησης με «ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» στην Ε Υ Ρ Ω Π Η!!!!



Κύκλοι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αναμένουν την έκρηξη βόμβας με ραδιενεργό περιεχόμενο στην Ευρώπη. 

Θα μπορούσε να είναι μια από τις προκλήσεις για να δικαιολογηθεί η επέκταση του πολέμου.



24 Ιουνίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,5 λεπτά



Από την πλευρά της Ε.Ε. και ιδιαίτερα των Γερμανών πολιτικών, καθώς και του Γάλλου προέδρου Μακρόν, η επέκταση του πολέμου υποστηρίζεται ή συζητείται επανειλημμένα. 

Όπως αναφέρθηκε, γίνονται συγκεκριμένες προετοιμασίες ακόμη και για τη δημιουργία «χερσαίων διαδρόμων» προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάπτυξη στρατιωτών των ΗΠΑ μέσω της Κεντρικής Ευρώπης και να μειωθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια. 

Αυτό θα επέτρεπε σε κάποιον να «αντιδράσει γρήγορα» εάν οι «επιθετικές ενέργειες της Ρωσσίας στην Ουκρανία κλιμακωθούν προς τα δυτικά». 

«Όλα έχουν σχεδιαστεί για να έχουν την απαραίτητη ανθεκτικότητα – ευρωστία, εφεδρείες και επίσης πλεονασμούς», δήλωσε στην Telegraph ο αντιστράτηγος Alexander Sollfrank, επικεφαλής της Κοινής Διοίκησης Υποστήριξης του ΝΑΤΟ.


Σε συνέντευξή του που διανεμήθηκε στο Twitter, ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen δήλωσε ότι είχε λάβει τις ακόλουθες πληροφορίες από έναν επαγγελματία αναλυτή στο βρετανικό υπουργείο Άμυνας:

Σύντομα, μια βόμβα με πυρηνικό υλικό θα εκραγεί στην Ευρώπη («βρώμικη βόμβα»). 

Αυτή η επίθεση θα αποδοθεί στη Ρωσσία προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρόσχημα («false flag») για έναν επιθετικό πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσσίας:



 

Η Ουκρανία πραγματοποίησε χθες μια συντονισμένη επίθεση ATACMS σε λουόμενους στη Σεβαστούπολη, η οποία φέρεται να τραυμάτισε τουλάχιστον 150 ανθρώπους και σκότωσε μισή ντουζίνα, με τον αριθμό των νεκρών να εξακολουθεί να αυξάνεται ως συνήθως.



Ταυτόχρονα, ένας τρομοκρατικός πυρήνας τζιχαντιστών ενεργοποιήθηκε στο Νταγκεστάν, ο οποίος πραγματοποίησε επίθεση εναντίον ορθόδοξων χριστιανικών εκκλησιών και μιας συναγωγής, κόβοντας, όπως αναφέρθηκε, το λαιμό ενός ορθόδοξου ιερέα
 
Μια επίθεση πραγματοποιήθηκε επίσης στα σύνορα με την Αμπχαζία, στην οποία σκοτώθηκαν επίσης αρκετοί άνθρωποι. 
 
Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, ένας πυρήνας του ISIS πραγματοποίησε επίθεση σε φυλακή στο Ροστόφ και ευτυχώς μόνο οι ίδιοι οι τζιχαντιστές ήταν θύματα.

 

 


Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, ο σκοπός αυτών των στρατιωτικά παράλογων ενεργειών φαίνεται να είναι να πείσουν τη Ρωσσία να αντιδράσει πιο έντονα έξω από τη ζώνη μάχης στις δημοκρατίες του Ντονμπάς. 

Αυτό έχει ως στόχο να ανοίξει το δρόμο για μια ανοιχτή επέμβαση του ΝΑΤΟ και έτσι να αποτρέψει την ήττα της Ουκρανίας.

Η Ρωσσία θεωρεί τώρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα ευρωπαϊκά κράτη εμπλέκονται άμεσα στον πόλεμο. 

Οι παραδόσεις όπλων, ο προσδιορισμός στόχων και ο εξοπλισμός των όπλων πραγματοποιούνται από εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ και τις εμπλεκόμενες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας από τους λόγους για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι τα οικονομικά γεγονότα. Πρόσφατα, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής της Νότιας Καρολίνας Lindsey Graham. Σε συνέντευξή του, μίλησε αρκετά ανοιχτά για το γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσσία να κερδίσει - και έδωσε τον ίδιο λόγο με τον Roderich Kiesewetter. Ο Kiesewetter, εμπειρογνώμονας «στρατιωτικής πολιτικής» της Bundestag, εξήγησε στα τέλη του 2023: 

«Εάν η Ευρώπη θέλει να ολοκληρώσει την ενεργειακή μετάβαση, χρειάζεται τα δικά της κοιτάσματα λιθίου. Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου στην Ευρώπη βρίσκονται στην περιοχή Ντόνετσκ-Λουχάνσκ»

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ε.Ε. πρέπει να επεκταθεί στο Ντονμπάς. 

Είναι ο ιμπεριαλισμός Ε.Ε./ΗΠΑ που εκφράζεται στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen κατηγόρησε τις αρχές για σκόπιμη συγκάλυψη των ζημιών από τα εμβόλια. 

Στο κοινοβούλιο, ζήτησε επανειλημμένα την άμεση διακοπή της εκστρατείας εμβολιασμού σε εντυπωσιακές ομιλίες. 

Επίσης, επανειλημμένα υποστήριξε την αποζημίωση των θυμάτων εμβολιασμού.

Chris McAndrew, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0&gt;, μέσω Wikimedia Commons


ΠΗΓΗ: Britischer Abgeordneter Andrew Bridgen warnt vor Provokation mit „dirty bomb“ in Europa (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!