Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Η ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΗΣ συνάντηση της 'Bilderberg', ολοκληρώνεται στήν Μαδρίτη μέ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ καί ακόμη περισσότερο π ό λ ε μ ο στήν ημερήσια διάταξη!....

 




Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ που εκπροσωπούν τους πλούσιους και ισχυρούς στην πολιτική, τις τράπεζες, τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο συγκεντρώθηκαν στη Μαδρίτη της Ισπανίας στις 30 Μαΐου-2 Ιουνίου, για να συζητήσουν την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και τις πολιτικές που αποσκοπούν στην προώθηση του παγκόσμιου δικτύου ελέγχου και του παγκόσμιου συστήματος!


Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής φέτος ήταν στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του Π.Ο.Υ. στη Γενεύη, η Bilderberg συναντήθηκε μυστικά στη Μαδρίτη για το 70ο ετήσιο συνέδριό τους. 

(Πηγαίνετε στο Substack μου για να διαβάσετε για τη συγκλονιστική τροπή των γεγονότων την 1η Ιουνίου στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του Π.Ο.Υ.)

Τα θέματα συζήτησης στη σκιώδη διάσκεψη της Bilderberg περιελάμβαναν την τεχνητή νοημοσύνη, την «κλιματική αλλαγή», το «μέλλον του πολέμου» και τα «μεταβαλλόμενα πρόσωπα της βιολογίας» (τρανσέξουαλ).

Ο πλήρης κατάλογος των ανακοινωθέντων θεμάτων που συζητήθηκαν στο ετήσιο συνέδριο παγκοσμιοποίησης είχε ως εξής.

- Κατάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
- Ασφάλεια AI
- Αλλάζοντας τα πρόσωπα της βιολογίας
- Κλίμα
- Το μέλλον του πολέμου
- Γεωπολιτικό Τοπίο
- Οι οικονομικές προκλήσεις της Ευρώπης
- Οικονομικές προκλήσεις των ΗΠΑ
- Πολιτικό τοπίο των ΗΠΑ
- Η Ουκρανία και ο κόσμος
- Μέση Ανατολή
- Κίνα
- Ρωσσία

Εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη, τα μετανθρωπιστικά ζητήματα που περιβάλλουν τα «μεταβαλλόμενα πρόσωπα της βιολογίας» και τα οικονομικά ζητήματα, παρατηρούν ότι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα θέματα σχετίζονται με τις αυξανόμενες παγκόσμιες συγκρούσεις που φαίνεται να κατευθύνονται προς τον ανοιχτό πόλεμο που διεξάγεται μεταξύ υπερδυνάμεων με πυρηνικά όπλα σε πολλαπλά θέατρα - ΗΠΑ / ΝΑΤΟ εναντίον των Ρώσσων στην Ουκρανία, πόλεμο στη Μέση Ανατολή και πόλεμο στην Άπω Ανατολή που περιλαμβάνει την Κίνα-Ταϊβάν και ενδεχομένως στην κορεατική χερσόνησο.

Το ζήτημα της «ασφάλειας της τεχνητής νοημοσύνης» πιθανότατα είχε να κάνει με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να αφαιρέσουν την ανωνυμία από το Διαδίκτυο και να κάνουν όλα τα διαδικτυακά μέρη να αποκτήσουν ψηφιακή ταυτότητα, διευκολύνοντας έτσι τη λογοκρισία και την τιμωρία των διαδικτυακών φωνών που διαφωνούν με τις επικρατούσες αφηγήσεις της παγκοσμιοποίησης.

Ιδρύθηκε το 1954 με μια συνάντηση που φιλοξένησε ο πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας στο Hotel de Bilderberg στο ολλανδικό χωριό Oosterbeek, η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg πιστεύεται ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από μεγάλα παγκοσμιοποιημένα έργα και πρωτοβουλίες.

Σε αντίθεση με παρόμοιους θεσμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Bilderberg συνεδριάζει αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών με τους συμμετέχοντες να ορκίζονται μυστικότητα, σύμφωνα με τον λεγόμενο κανόνα του Chatham House. 

Αυτός ο κανόνας απαγορεύει την αποκάλυψη της ταυτότητας εκείνων που βρίσκονται πίσω από οποιαδήποτε ιδέα που αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Το πέπλο μυστικότητας που περιβάλλει τη συνάντηση των παγκοσμιοποιητών της Bilderberg έχει οδηγήσει σε πολλές θεωρίες σχετικά με την επιρροή που μπορεί να ασκήσει η διάσκεψη στην πολιτική διαφόρων εθνών και εταιρειών.

Το Breitbart αναφέρει ότι μια μελέτη του 2023 από τον Lukas Kantor του Πανεπιστημίου Charles της Πράγας διαπίστωσε, ότι τουλάχιστον 133 πολιτικοί ανυψώθηκαν σε θέσεις εξουσίας μετά τη συμμετοχή τους σε συνάντηση της Bilderberg, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, της πρώην καγκελλαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και του σημερινού Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με τον Kantor, τουλάχιστον 42 συμμετέχοντες έγιναν είτε πρωθυπουργοί, πρόεδροι ή κορυφαίοι αξιωματούχοι διεθνών οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο Kantor έγραψε:

Από το 2019 έως το 2023, όλοι οι βασικοί διεθνείς οργανισμοί - Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και ΟΗΕ - προεδρεύονται από μέλη της Bilderberg (Ursula von der Leyen, Jens Stoltenberg, Kristalina Georgieva και Antonio Guterres). Φαίνεται απίθανο ότι αυτό είναι απλώς μια ....σύμπτωση».

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πόλεμος είναι στην ημερήσια διάταξη της Bilderberg 2024.

Σχεδόν κάθε δυτικό έθνος είναι έτοιμο να ωθήσει τη σύγκρουση Ρωσσίας-Ουκρανίας σε ένα από τα κύρια θέατρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο πιθανότατα θα μετατραπεί σε πυρηνικό κάποια στιγμή.

Οι μόνες δύο χώρες στη Δύση που έχουν ηγέτες σθεναρά κατά της επέκτασης του πολέμου είναι η Ουγγαρία και η Σλοβακία. 

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orban, βρίσκεται υπό πίεση να παραιτηθεί λόγω χαλκευμένων ισχυρισμών για διαφθορά και ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Robert Fico, πυροβολήθηκε τέσσερεις φορές σε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο μήνα (ως εκ θαύματος επέζησε). 

Κάθε δυτικός ηγέτης που τολμά να αντιταχθεί στις πολιτικές της παγκοσμιοποιημένης ελίτ κινδυνεύει να ....εξαλειφθεί με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο.

Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τον πρωθυπουργό Viktor Orban της Ουγγαρίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες συμμετείχαν σε πορεία ειρήνης στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη, το Σάββατο 1 Ιουνίου, καταγγέλλοντας την πολιτική της Ε.Ε. για κλιμάκωση των εντάσεων με τη Ρωσσία.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μια ομιλία του Orban, ο οποίος κατηγόρησε τις Βρυξέλλες ότι έφεραν την Ευρώπη στο χείλος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι διαδηλωτές βάδισαν από την εμβληματική Γέφυρα των Αλυσίδων στο νησί της Μαργαρίτας στον ποταμό Δούναβη.

Πολλοί κρατούσαν σημαίες, φώναζαν αντιπολεμικά συνθήματα και κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Όχι στον πόλεμο» και «Δώσε μας ειρήνη, Κύριε».

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός Orban απευθύνθηκε στο πλήθος, λέγοντας:

«Ποτέ πριν τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν είχαν παραταχθεί για την ειρήνη. Είμαστε το μεγαλύτερο ειρηνευτικό σώμα, η μεγαλύτερη ειρηνευτική δύναμη στην Ευρώπη. Η Ευρώπη πρέπει να εμποδιστεί από το να ορμήσει στον πόλεμο, στην ίδια της την καταστροφή».



Ο Orban δήλωσε ότι η χώρα του πρέπει να αντλήσει διδάγματα από την καταστροφή που υπέστη κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών εποχών του 20ού αιώνα.

Είπε στο πλήθος:

«Στους δύο παγκόσμιους πολέμους, οι Ούγγροι έχασαν 1,5 εκατομμύριο ζωές, και μαζί τους – τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια τους. 

Το λέω αυτό αργά για να καταλάβουν οι Βρυξέλλες: δεν θα πάμε σε πόλεμο. Δεν θα πάμε στην Ανατολή για τρίτη φορά, δεν θα πάμε ξανά στο ρωσικό μέτωπο».

Ο Orban κάλεσε όλους να υποστηρίξουν την ατζέντα «υπέρ της ειρήνης και υπέρ της κυριαρχίας» του κυβερνώντος κόμματος Fidesz στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα, προσθέτοντας: «Θέλουμε να χύσουμε ουγγρικό αίμα για την Ουκρανία; Όχι, δεν το κάνουμε».

Υπήρξαν επίσης μεγάλες διαδηλώσεις στο Βερολίνο αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν θα ακούσετε πολλά για αυτό το αυξανόμενο αντιπολεμικό κίνημα στο NBC, το ABC, το CNN ή το Fox News. 

Κανένας Αμερικανός, ή Ευρωπαίος γονέας ή παππούς με σώας τας φρένας δεν επιθυμεί να δει τους νέους του να στέλνονται να πολεμήσουν τους Ρώσσους για την υπεράσπιση του διεφθαρμένου δυτικού πληρεξουσίου έθνους της Ουκρανίας

Αλλά εκεί ακριβώς μας οδηγούν η Bilderberg, η Τριμερής, το WEF και οι ηγέτες-μαριονέτες τους.


ΠΗΓΗ: Secretive Bilderberg meeting concludes in Madrid with war, war, and more war on the agenda – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. https://gdb.voanews.com/01000000-0aff-0242-cc21-08dc826e129b_cx0_cy4_cw100_w408_r1_s.jpg

    https://static.euronews.com/articles/stories/08/47/34/44/1200x675_cmsv2_1c1d92e4-6c92-51ef-94ef-9acf29571c29-8473444.jpg

    https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/iHhzRB1WG.Lw/v0/-1x-1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!