Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ - Από τον James Roguski: Εγκρίθηκαν τροποποιήσεις στον Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό, «Εμείς ο Λαός έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα» (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ)



Ως συνήθως, οι παγκοσμιοποιητές μας άφησαν να σκεφτούμε ότι είχαμε επιτύχει μία «νίκη» και στην συνέχεια, ακριβώς την στιγμή που οι συντηρητικοί πανηγύριζαν, συσσώρευσαν μια δόση πραγματικότητας στο κεφάλι μας.

Leo Hohmann
02 Ιουνίου 2024






Η 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας ενέκρινε σημαντική δέσμη τροποποιήσεων του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού.

Ο James Roguski, ο σημαντικότερος εμπειρογνώμονας στις διαπραγματεύσεις του Π.Ο.Υ. για αυτές τις τροποποιήσεις, δήλωσε: «Εμείς οι άνθρωποι έχουμε υποστεί μια εκπληκτική ήττα. Η μάχη συνεχίζεται».


Ο Roguski αναφέρει περαιτέρω:


«Δυστυχώς, πρόκειται για μια τεράστια απώλεια για το "Εμείς ο Λαός" και μια ουσιαστική νίκη για τις δυνάμεις του κακού που στηρίζουν το σύστημα της φαρμακίας.

«Οι πρόσφατα εγκριθείσες τροποποιήσεις θα διευκολύνουν μια τεράστια παγκόσμια συσσώρευση του Βιομηχανικού, Φαρμακευτικού και Νοσοκομειακού  Συγκροτήματος Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο επιδιώκει να προκαλέσει συνεχιζόμενες «πανδημικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» που θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο από «σχετικά προϊόντα υγείας».

Η πρώην βουλευτής Michele Bachmann, η οποία παρακολούθησε επίσης στενά τη διαπραγματευτική διαδικασία στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του Π.Ο.Υ., είχε να πει τα εξής σε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα το πρωί:

Οι (τροποποιημένοι) κανόνες εγκρίθηκαν την τελευταία ημέρα της συνάντησης (εχθές, 1 Ιουνίου), στη Γενεύη της Ελβετίας.

Μία συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2024 για να περάσει η παγκόσμια συνθήκη πανδημίας.


Ο Οργανισμός παραβίασε τους εσωτερικούς κανόνες της και δημιούργησε αυτό το τέρας πίσω από κλειστές πόρτες.

Μηδενική διαφάνεια.

Συμπερασματικά, ο Π.Ο.Υ. αλλάζει από ένα παγκόσμιο συμβουλευτικό μόνο όργανο σε έναν διεθνή φορέα επιβολής των εντολών του.

Έχουν δώσει στον εαυτό τους εξουσία πάνω σε μια παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα και την εξουσία να επιβάλλουν εμβόλια και να επιβάλλουν αυτές τις εντολές, ειδικά όσον αφορά τα διεθνή ταξείδια.

Το παγκόσμιο κράτος επιτήρησης ξεκινά τώρα.

Τα έθνη έχουν 10 μήνες για να αντιταχθούν - αλλά αυτό είναι αν ακολουθηθούν οι κανόνες.

Είμαστε στην παγκόσμια κατάσταση. Είναι εδώ.


Συμφωνώ με τη Michele Bachmann. 

Αυτό είναι ένα ιστορικό επίτευγμα για τους παγκοσμιοποιητές και φαίνεται ότι τίποτε δεν μπορεί να τους σταματήσει τώρα στο δρόμο προς την παγκόσμια κυβέρνηση.


Αλλά δεν μπορούμε ποτέ να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να υποταχθούν σε αυτούς και στο εωσφορικό πλέγμα ελέγχου τους. 

Μπορεί να διεκδικούν εξουσία πάνω στη ζωή μας, στην ομιλία μας, στις πράξεις μας, ακόμη και στις σκέψεις μας, αλλά στο βαθμό που μπορούμε, εμείς ως πιστοί δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε αυτή την εξουσία επειδή είναι παράνομη και δαιμονική.

Τι εννοώ λέγοντας "στο βαθμό που μπορούμε;" 


Λοιπόν, αν όλα τα έθνη του κόσμου ενωθούν για να καταστήσουν αδύνατο να ταξιδέψουν διεθνώς χωρίς να επιδείξουν κάποιου είδους ψηφιακή ταυτότητα, τότε πρέπει να λάβουμε την απόφαση να απέχουμε από τα διεθνή ταξείδια. 

Φυσικά, ο απώτερος στόχος τους είναι επίσης να περιορίσουν τα εγχώρια ταξείδια σύμφωνα με την δόλια ατζέντα τους για το κλίμα, αλλά αυτό θα είναι πιο δύσκολο να εφαρμοστεί, τουλάχιστον σε μια μεγάλη χώρα όπως η Αμερική.


Πάρτε θάρρος και να είστε ευδιάθετοι. 

Ο ήλιος θα ανατείλει αύριο. 

Ο Θεός έχει τον έλεγχο. 

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν πιο δύσκολα για εμάς, αλλά θα συνεχίσουμε με τη χάρη και το στοργικό χέρι Εκείνου να μας καθοδηγεί με κάθε σοφία και διάκριση. 

Το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να θάβετε το κεφάλι σας στην άμμο και να ζείτε στην άρνηση. 

Το σύστημα των θηρίων αυξάνεται και ανακτά νέο έδαφος, οπότε αν το αρνηθείτε, δεν θα έχετε τη θέληση να αντισταθείτε και θα πέσετε θύμα αυτού του θηρίου. 

Ο Θεός θα χωρίσει τα πρόβατα από τα ερίφια. 

Τα πρόβατα Τον ακολουθούν. 

Τα ερίφια θα πηγαίνουν πάντα με το ρεύμα του παγκόσμιου συστήματος.


ΠΗΓΗ: From James Roguski: Amendments to International Health Regulations have been adopted, 'We the People have suffered a stunning defeat' (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!