Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ουκρανοί ναζί μέ 'ΜΚΟ', που χρηματοδοτούνται από τίς ΗΠΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ των ΗΠΑ… μεταξύ αυτών πολλά ΓΝΩΣΤΑ ονόματα, δημοσιογράφων καί πολιτικών!!!

 


Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Ρόμπι Στάρμπακ, κατήγγειλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο 'Χ', πως υπάρχει μια ουκρανική ΜΚΟ, που απειλεί πολλούς αμερικανούς πολίτες, όπως και τον ίδιο, και η οποία όχι μόνο χρηματοδοτείται, αλλλα έχει εκπαιδευτεί σε στρατιωτικό επίπεδο από τις ΗΠΑ!



Δείτε την ανάρτηση του στο 'Χ':

Αυτό είναι τρελό. Μια ουκρανική ΜΚΟ μόλις δημοσίευσε μια λίστα εχθρών που περιλαμβάνει πολίτες των ΗΠΑ. Αυτή η λίστα μας κατηγορεί για τα ζητήματα της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης. Εδώ είναι που τρελαίνεται… Ο ιδρυτής αυτής της ΜΚΟ ( http:// Texty.org.ua ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η λίστα περιλαμβάνει εμένα, elonmusk, DavidSacks, Jim_Banks, RandPaul JackPosobiec, harliekirk11, RealCandaceO, JDVance1, michaeljknowles, HawleyMO, Eric_Schmitt, benshapiro, RonDeSantis, DonaldJTrumpJr, DonaldTrump, Jim_Jordan, LauraLoomer, greenwald TuckerCarlson, RonPaul, ThomasMassie, timburchett, dbongino, TateTheTalisman, Cobratate,RobertKennedyJr κι άλλα γνωστά ονόματα.

Το όνομα του ιδρυτή της ομάδας είναι Anatoly Bondarenko και εκπαιδεύτηκε στο “TechCamp” του Κρατικού Τμήματος. Τώρα χρησιμοποιεί αυτή την εκπαίδευση για να στοχεύσει πολίτες των ΗΠΑ στη λίστα εχθρών. 

Η ΜΚΟ του χρηματοδοτειίαι από τις ΗΠΑ, χωρίς τη γνώση των αμερικανών φορολογουμένων.

Όχι μόνο αναγκαζόμαστε να χρηματοδοτήσουμε μια μηχανή κοπής κρέατος, που σκοτώνει αμέτρητους νεαρούς άνδρες και γυναίκες όταν θα μπορούσε να επιτευχθεί η ειρήνη, αλλά τώρα αυτή η χώρα που παίρνει τα χρήματά μας έχει μια ομάδα που στοχεύει πολίτες των ΗΠΑ ΚΑΙ η κυβέρνηση των ΗΠΑ εκπαίδευσε τον ιδρυτή τους! 

Χρειαζόμαστε απαντήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σχετικά με το τι κάνει για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων των ατόμων που περιλαμβάνονται στη λίστα και ποιες συνέπειες θα υπάρξουν για τη δημιουργία αυτής της λίστας εχθρών. Αυτό είναι το ευχαριστώ.


anazitisies.gr

https://tasthyras.wordpress.com/2024/06/13/%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%8d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!