Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΗΠΑ: Παιδιά της πέμπτης τάξης του δημοτικού τώρα στρατολογούνται ως κατηχητές της ομοφυλοφιλίας στα νηπιαγωγεία





Ένα νέο πρόγραμμα σε ένα δημοτικό σχολείο της Νότιας Καλιφόρνιας έχει προκαλέσει εξοργισμένους γονείς να εισβάλλουν στις συνεδριάσεις του σχολικού συμβουλίου.

Ένας μαθητής της πέμπτης δημοτικού γύρισε σπίτι αναστατωμένος καθώς είχε οριστεί ως μέντορας για έναν μαθητή νηπιαγωγείου και τους ζητήθηκε να μοιραστούν ένα περίεργο βιβλίο ζωγραφικής και βίντεο με τίτλο "My Shadow Is Pink".

Όταν ο γονέας έλεγξε το βίντεο, διαπίστωσε ότι ήταν ένα διαβολικά έξυπνο κομμάτι ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας που σχεδιάστηκε για να διδάξει στα παιδιά το 'cross-dressing' και τη σύγχυση φύλου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.




ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: 

My Shadow is Pink by Scott Stuart - Official Read Along (youtube.com)




Χρησιμοποιώντας τη σκιά ενός παιδιού ως σύμβολο της σεξουαλικής του ταυτότητας, έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει την ιδέα ότι μπορεί πραγματικά να είναι κορίτσι αντί για αγόρι. 

Στην αρχή, ο γκρινιάρης πατέρας του χαρακτήρα συνοφρυώνεται με την ιδέα του cross-dressing, αλλά καταλήγει να βάζει ο ίδιος ένα φόρεμα, επικυρώνοντας τη φαντασίωση του παιδιού.

Σε ένα σημείο, η πλοκή υποδηλώνει ότι η λεσβιακή ταυτότητα είναι επίσης αποδεκτή εάν ταιριάζουν οι "σκιές" τους.

Για αρκετά χρόνια, οι γονείς στην Καλιφόρνια και αλλού βρίσκονται σε μια μάχη με τα τοπικά σχολικά συμβούλια και ακόμη και με κυβερνητικούς αξιωματούχους για την προστασία της αθωότητας των παιδιών τους στο δημόσιο σχολείο.

Μερικοί γονείς έχουν καταφέρει να εκλέξουν μέλη του σχολικού συμβουλίου πρόθυμα να σταθούν ενάντια στον ομοφυλοφιλικό οδοστρωτήρα.

Αλλά όταν τα σχολικά συμβούλια εγκρίνουν ψηφίσματα που προστατεύουν τα δικαιώματα των γονέων, καταλήγουν να πολεμούν τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις. 

Αυτά τα ψηφίσματα έχουν επικεντρωθεί κυρίως στο δικαίωμα των γονέων να γνωρίζουν εάν το παιδί έχει εκφράσει σύγχυση σχετικά με το φύλο του στους υπεύθυνους του σχολείου. 

Οι groomers στο σχολικό σύστημα θέλουν στη συνέχεια να αναλάβουν την ευθύνη της σύγχυσης του παιδιού και να το ωθήσουν προς πιθανή στείρωση με αναστολείς της εφηβείας ή ακόμα και χειρουργικό ακρωτηριασμό. —χωρίς να το πει στους γονείς!

Υπάρχει επί του παρόντος ένα νομοσχέδιο, το AB1955, που εργάζεται μέσω του νομοθετικού σώματος της πολιτείας της Καλιφόρνιας που έχει γονικά δικαιώματα στο στόχαστρο. 

Προσπαθεί να δώσει ένα τέλος γύρω από τα ψηφίσματα του τοπικού σχολικού συμβουλίου με μια κρατική απαγόρευση της γονικής ειδοποίησης όταν ένα παιδί εκφράζει σύγχυση σχετικά με το φύλο του.

Οι groomers που θέλουν να έχουν ελευθερία κινήσεων με αυτά τα παιδιά ισχυρίζονται ότι οι γονείς δεν έχουν τα προσόντα να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της δυσφορίας φύλου

Εάν οι γονείς προσπαθήσουν να διορθώσουν τα συναισθήματα του παιδιού, τους λένε ότι το παιδί πιθανότατα θα αυτοκτονήσει.

Χρησιμοποιώντας αυτή την απειλή, πολλοί γονείς έχουν εκφοβιστεί για να σιωπήσουν.

Αυτή η αλυσίδα του κακού έχει πολλούς κρίκους. Οι καλοί γονείς ανέκαθεν προστάτευαν επιμελώς την αθωότητα των παιδιών τους μέχρι να ωριμάσουν αρκετά για να καταλάβουν πώς να αντιμετωπίσουν τις σεξουαλικές έννοιες. Αξιόπιστοι εκπαιδευτικοί συνεργάστηκαν για τη διατήρηση αυτής της προστασίας.

Άλλοι ενήλικες στη ζωή του παιδιού σεβάστηκαν επίσης αυτό το ταμπού. Οι γονείς κατάλαβαν ότι ήταν δική τους ευθύνη να προσέξουν το κατάλληλο επίπεδο ωριμότητας για να ξεκινήσουν την εκπαίδευση σχετικά με το σεξ.

Αλλά ο Σατανάς γνωρίζει πολύ καλά τα μέρη όπου ένας πολιτισμός είναι ευάλωτος. 

Ήξερε ότι η μουσική και η ψυχαγωγία ήταν τα καλύτερα εργαλεία του. 

Όταν εμφανίστηκε το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, οι άνθρωποι μετατοπίστηκαν από το να κάνουν προσωπικά μουσική και να συμμετέχουν στην ψυχαγωγία, στο να γίνουν καταναλωτές-θεατές. 

Ο Σατανάς αιχμαλώτισε τη βιομηχανία παραστάσεων που έτρεφε αυτούς τους καταναλωτές και πήρε την κατηφόρα πολύ γρήγορα.

Οι άνθρωποι τείνουν να κατηγορούν την τηλεόραση και τα ψηφιακά μέσα, αλλά αυτά είναι απλώς ουδέτεροι αγωγοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλό ή κακό. 

Τελικά, οι γονείς είναι υπεύθυνοι να ελέγχουν το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης για να προστατεύσουν την αθωότητα του παιδιού μέχρι να είναι σε θέση να κάνει ώριμες επιλογές.

Αλλά την ίδια στιγμή, ο Σατανάς επιτέθηκε σε οικογένειες και έγινε πολύ εύκολο να μεταφερθεί η ευθύνη της ανατροφής των παιδιών στα κυβερνητικά σχολεία και τις ψηφιακές babysitter

Τώρα έχει ξεφύγει τόσο πολύ από τον έλεγχο που ακόμη και η κυβέρνηση είναι συχνά ο εχθρός.

Τώρα προσπαθούμε να παίξουμε σε ένα στημμένο παιχνίδι. Η μόνη δυνατή λύση είναι η ταπεινή, εθνική μετάνοια και η σθεναρή αποφασιστικότητα για την έξωση του κακού

Αλλά όταν ένα έθνος αρχίζει να κακοποιεί τα παιδιά, η κρίση δεν μπορεί να έρθει σύντομα.

Πιστοί της Αγίας Γραφής, πρέπει να σταθούμε θαρραλέα δυνατοί ενάντια στους κακοποιούς και να διαδώσουμε το ευαγγέλιο της μετάνοιας και της συγχώρεσης όσο μπορούμε.



ΠΗΓΗ: Chick.com: Fifth Graders Now Enlisted as Homosexual Groomers —of Kindergarteners


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!