Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ο Bruce «Caitlyn» Jenner θέλει να είναι μεν γνωστός ως γυναίκα, αλλά αποκαλεί τον εαυτό του «περήφανο πατέρα» - λογικότατο!



Ο πρώην Ολυμπιονίκης Bruce 'Caitlyn' Jenner

LifeSiteNews


Ο Bruce 'Caitlyn' Jenner, ισχυριζόμενος ότι είναι γυναίκα και πατέρας,😏 συνοψίζει την απαίτηση του LGBT κινήματος ότι η βιολογία δεν σημαίνει τίποτε 👽 και ότι όλοι πρέπει να αποδεχτούν ότι τα προσωπικά συναισθήματα καθορίζουν την πραγματικότητα.  



Αν αυτό για εσάς δεν βγάζει νόημα, είναι δικό σας πρόβλημα, με κάποιο τρόπο.



Του Jonathon Van Maren
17 Ιουνίου 2024


(LifeSiteNews) - Είναι ένα σημάδι της βαθιάς ηλιθιότητας και της ηθικής χρεοκοπίας της εποχής μας ότι η Ημέρα της Μητέρας και η Ημέρα του Πατέρα είναι τώρα πηγές μεγάλης διαμάχης. 


Γιατί; Επειδή με τον επαναπροσδιορισμό του γάμου και της δυστοπικής αναπαραγωγικής βιομηχανίας μας, υπάρχουν πολλά παιδιά που δημιουργούνται σκόπιμα χωρίς μητέρα ή χωρίς πατέρα. 


Έτσι, ο υπαινιγμός ότι οι μητέρες ή οι πατέρες είναι απαραίτητοι, θεωρείται τώρα από πολλούς ως έμμεση επίπληξη προς τους γονείς του ιδίου φύλου, επειδή υπογραμμίζει ότι δεν γίνονται αποδεκτά τα παιδιά τους.


Επιπλέον, φυσικά, έχουμε τώρα το θέμα των τρανσέξουαλ, στο οποίο οι άνδρες μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι γυναίκες και οι γυναίκες μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι άνδρες και η κοινωνία αναμένεται να ευθυγραμμιστεί αμέσως πίσω από αυτούς τους ισχυρισμούς. 


Νωρίτερα φέτος μίλησα με μια γυναίκα της οποίας ο σύζυγος άρχισε να προσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ. 


Σημείωσε ότι το τραύμα που αισθάνονται οι σύζυγοι και τα παιδιά που εγκαταλείπονται από τους συζύγους και τους πατέρες που τώρα ισχυρίζονται ότι είναι γυναίκες είναι βάναυσο - και βαθύτερο επειδή η κοινωνία δεν θα το αναγνωρίσει ενώ απαιτεί να παίζουν μαζί.


Ένα ελάχιστο δείγμα της σχιζοφρένειας του πολιτισμού μας είναι ένα tweet που έστειλε ο Bruce "Catilyn" Jenner την Ημέρα του Πατέρα.



"Ξεκινήστε ένα ταξείδι για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα!" έγραψε ο Jenner. «Γιορτάστε τις φιγούρες του μπαμπά ή του πατέρα σας αυτό το Σαββατοκύριακο!! #ProudFather» (περήφανος πατέρας)


Η συνοδευτική selfie έδειχνε την Jenner να ποζάρει περήφανα ως Caitlyn. Απαντώντας σε κάποιον που τον ρώτησε αν γιόρτασε και τα δύο, απάντησε: «Γιορτάζω τις μητέρες την Ημέρα της Μητέρας και τους πατέρες την Ημέρα του Πατέρα. Είμαι πατέρας. Απλά και ξεκάθαρα». Δεν έχει άδικο – είναι πατέρας. Αλλά τίποτε σχετικά με την περίεργη κατάσταση της Jenner δεν είναι «απλό και ξεκάθαρο».


Μπορεί να φαίνεται σκληρό ή να ακούγεται σαν τρολ να επιμένουμε στο θέμα. 


Ο Jenner προφανώς αγωνίστηκε πολύ κατά τη διάρκεια της ζωής του και η δημόσια παραμόρφωση του ήταν πιθανότατα πολύ δύσκολη για τα παιδιά του, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι τηλεοπτική οικογένεια. 


Εξάλλου, όλοι εξέταζαν εξονυχιστικά κάθε πτυχή της αντίδρασής τους και υπήρχε μόνο μία αποδεκτή απάντηση σε όλα αυτά: να είναι ενθουσιασμένοι που ο πατέρας τους ήταν, κατά κάποιο τρόπο, τώρα γυναίκα. Ή που ανέκαθεν ήταν. Ή κάτι τέτοιο. 


Ποιο είναι το θέμα: τίποτε από αυτά δεν βγάζει νόημα, όταν το σκέφτεστε για μια στιγμή.


Και αξίζει να σκεφτούμε για μια στιγμή. Πώς μπορεί η Jenner να είναι γυναίκα, αλλά και πατέρας; Μπορούν οι γυναίκες να είναι πατέρες; 


Αν «γεννήθηκε σε λάθος σώμα», δεν ήταν πάντα γυναίκα, σύμφωνα με την ιδεολογία των τρανσέξουαλ; Κάτι που θα τον έκανε... μια γυναίκα στο σώμα ενός άνδρα, με κάποιο τρόπο; Ναι, αυτό ακούγεται τρελλό - αλλά είναι ο ισχυρισμός που γίνεται και ο ισχυρισμός ότι το κίνημα των ΛΟΑΤ απαιτεί να δεχτούμε ειδάλλως θα α καταδικαστούμε ως μισαλλόδοξοι


Η βιολογία δεν σημαίνει τίποτε. Τα προσωπικά μας συναισθήματα για το ποιοι είμαστε σημαίνουν τα πάντα. Έτσι, έχουμε την Jenner να εμφανίζεται και με τους δύο τρόπους. Είναι γυναίκα. Είναι πατέρας. Αν αυτό για εσάς δεν βγάζει νόημα, είναι δικό σας πρόβλημα, με κάποιο τρόπο.


Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα απλό «το 'πιασα"!», λες και οι σεξουαλικοί επαναστάτες νοιάζονταν για τις ασυνέπειες. 


Πρόκειται για την κοινωνική επιβολή ενός προφανούς ψέμματος. Ο δημοσιογράφος Douglas Murray ρωτήθηκε πριν από μερικά χρόνια ποιο πίστευε ότι ήταν το μεγαλύτερο ψέμμα της εποχής μας. Είναι πολλά, απάντησε και στη συνέχεια πρόσθεσε:


Αλλά όλοι έχουν ένα κοινό πράγμα, το οποίο είναι ότι η κοινωνία απαιτεί να συμφωνήσετε σε κάτι που δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσετε και να διατηρήσετε την αυτοεκτίμησή σας ή τουλάχιστον να είστε σε θέση να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. 


Το πιο προφανές είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με το φύλο και το γένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τρανς συνεχίζει να  μπερδεύει τους ανθρώπους.

Ακριβώς. Επειδή ο αυτοκράτορας δεν έχει ρούχα και όλοι μπορούμε να δούμε ότι είναι άντρας.


Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.




ΠΗΓΗ: Bruce ‘Caitlyn’ Jenner wants to be known as a woman while calling himself a ‘proud father’ - LifeSite (lifesitenews.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι θαυμαστές του «Star Wars» εγκαταλείπουν το πλοίο καθώς το Disney+ φέρνει τις «λεσβίες μάγισσες του διαστήματος»



Όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, είπε ότι θέλει να επικεντρωθεί στην ψυχαγωγία αντί για μηνύματα, προφανώς δεν αναφερόταν στο franchise "Star Wars".

Το "Star Wars: The Acolyte", η σειρά οκτώ επεισοδίων που μεταδίδεται στο Disney+, διαπομπεύεται από τους θαυμαστές ως ένα "νέο χαμηλό" για την Disney, "ένας queer μαρξιστικός βανδαλισμός του μύθου του Star Wars" και "ντροπή για ολόκληρο το franchise".

Ακόμη και οι υπερασπιστές του αναγνωρίζουν το κάλεσμα του 'woke'. Ο Drew Taylor, κριτικός κινηματογράφου για το TheWrap, το αποκάλεσε «αναμφισβήτητα το πιο γκέϋ "Star Wars" μέχρι στιγμής με σημαντική διαφορά. Είναι αρκετά γκέϋ. Ας είμαστε ειλικρινείς».

Στο επίκεντρο του δράματος βρίσκεται το επεισόδιο 3, το οποίο προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Το τμήμα παρουσίασε αυτό που η έκδοση LGBTQ Them περιέγραψε ως «όργιο λεσβιών μαγισσών του διαστήματος» που φαίνεται να χρησιμοποιούν τη Δύναμη για να συλλάβουν τα δίδυμα Mae και Osha χωρίς καμμία ανδρική συμμετοχή.

Το επεισόδιο ανατρέπει επίσης ολόκληρο το θεμέλιο του καλού εναντίον του κακού του "Star Wars" με ατάκες όπως: "Αυτό δεν αφορά το καλό ή το κακό. Πρόκειται για την εξουσία και ποιος έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει».

Η σειρά ενέτεινε τη μάχη μεταξύ των σκληροπυρηνικών θαυμαστών του "Star Wars" που κατηγόρησαν την Disney ότι κατέστρεψε τον κανόνα για να κερδίσει πόντους διαφορετικότητας και των φεμινιστριών που επευφημούσαν τη σειρά ως μια πολύ αναγκαία αναζωογόνηση ενός ετοιμοθάνατου franchise.

Μέχρι στιγμής το fandom του "Star Wars" μεταφέρει την ημέρα. Η σειρά κατέγραψε βαθμολογία κριτικών 84%, αλλά αβυσσαλέα βαθμολογία κοινού 14% στο Rotten Tomatoes με βάση περισσότερες από 10,000 κριτικές, χαμηλό όλων των εποχών για spin-off του "Star Wars".

Η βαθμολογία των θαυμαστών ήταν ακόμη χαμηλότερη από το 21% που σημείωσε το τηλεοπτικό εορταστικό αφιέρωμα "Star Wars" του 1978, το πρότυπο με το οποίο κρίνονται όλες οι βόμβες "Star Wars".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!