Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Το ΝΑΤΟ είναι η στρατιωτική πτέρυγα μιας παγκοσμιοποιημένης δομής εξουσίας που προωθεί τον ηθικό εκφυλισμό


Σημαία του ΝΑΤΟ
Shutterstock

Κάθε έθνος που είναι πραγματικά ελεύθερο και ανεξάρτητο θα πρέπει να αποχωρήσει αμέσως από αυτή τη στρατιωτική συμμαχία και ακόμη και τα μη μέλη θα πρέπει να απελευθερωθούν εντελώς από τα εωσφορικά ψυχολογικά νύχια του ΝΑΤΟ.


Μία από τις πρωταρχικές αποστολές του ΝΑΤΟ είναι να διαδώσει την αστάθεια σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα για να εκφοβίσει τα κράτη που δεν συμμορφώνονται με μια μαχητική ατζέντα κατά της οικογένειας κατά του Θεού που ρέει από τις δυτικές πρωτεύουσες και προωθείται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.


Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε την Παρασκευή τη δέσμευση της συμμαχίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των LGBTQ ατόμων, ευθυγραμμιζόμενος με πολλούς δυτικούς αξιωματούχους, θεσμούς και οργανισμούς για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Τρανσφοβίας.

Ο συγγραφέας Jose Nino το συνόψισε όμορφα σε ένα κομμάτι για το Big League Politics:


«Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) έχει δεσμευτεί να διαδώσει εκφυλισμένες αξίες στο εξωτερικό. Με τη Ρωσσία να φαίνεται να σημειώνει σημαντικά κέρδη εναντίον των υποστηριζόμενων από το ΝΑΤΟ ουκρανικών δυνάμεων στην Ανατολική Ουκρανία, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έχουν εμπλακεί σε περίεργες αρετές σηματοδοτώντας να αποσπάσουν την προσοχή μακριά από την παταγώδη αποτυχία αυτού του πολέμου δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσσίας.

«Από την εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ο γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg ήταν ιδιαίτερα ηχηρός για τις αξίες του ΝΑΤΟ και γιατί είναι ένας θεσμός που πρέπει να εμπιστευτούμε παρά το μακρύ ιστορικό του να προκαλεί αστάθεια στο εξωτερικό - από τη Σερβία μέχρι τη Λιβύη».

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Stoltenberg, επιβεβαίωσε τη δέσμευση του ΝΑΤΟ στις ΛΟΑΤΚΙ+ αξίες, διακηρύσσοντας αλαζονικά σε μια ανάρτηση στο Χ το τρέχον δυτικό σύστημα αξιών και σε τι βασίζεται:


Ο Nino μας υπενθυμίζει γιατί ιδρύθηκε αρχικά το ΝΑΤΟ, στον απόηχο του Β ́ Παγκοσμίου Πολέμου το 1949. Ήταν για να αντιμετωπίσει την επιρροή της Σοβιετικής Ένωσης στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ωστόσο, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το ΝΑΤΟ εργάστηκε για να ξαναφτιάξει τον κόσμο στην ολοένα και πιο δυσλειτουργική εικόνα της Αμερικής. Οι παρεμβάσεις της στα Βαλκάνια μέχρι τη Λιβύη δεν έφεραν τίποτε άλλο παρά κακό και αστάθεια».

Το ΝΑΤΟ δεν θεωρείται πλέον από τα περισσότερα έθνη του κόσμου ως αμυντική συμμαχία.

Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε επιθετικούς πολέμους εναντίον της Γιουγκοσλαβίας το 1999 και της Λιβύης το 2011, καθώς και την παρατεταμένη κατοχή του Αφγανιστάν, αφήνοντας τη χώρα όχι πιο ελεύθερη και σε καλύτερη κατάσταση το 2021 από ό, τι όταν εισέβαλε πριν από 20 χρόνια, αλλά μάλλον πολύ πιο επικίνδυνη με δισεκατομμύρια αμερικανικά και δυτικά στρατιωτικά όπλα στα χέρια των τρομοκρατών Ταλιμπάν.

Αλλά ακόμη πιο καταστροφικό είναι το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ συνεργάζεται με έναν στρατό νεομαρξιστικών και πολιτιστικών μαρξιστικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών για να προωθήσει αξίες αντίθετες με αυτές που βρίσκονται στη Βίβλο, συμπεριλαμβανομένου του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, της άμβλωσης κατά παραγγελία μέχρι τη γέννηση, και των παιδιών που μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους, μαζί με την όλη ιδέα του φύλου ως κοινωνικό κατασκεύασμα που προορίζεται να «καταπιέσει» τους σεξουαλικά αποκλίνοντες και διανοητικά μπερδεμένους. 

Γιατί προωθούν ιδέες τόσο καταστροφικές για την κοινωνία; 

Επειδή γνωρίζουν ότι κανένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει για πολύ χωρίς ηθικούς περιορισμούς και κάποιο είδος αφοσίωσης σε μια ανώτερη εξουσία πάνω από εκείνη του σαρκικού ανθρώπου.

Ο Nino προσθέτει:

«Στην πραγματικότητα, κάθε χώρα που μπαίνει στο κρεββάτι με το ΝΑΤΟ κολλάει τα ΣΜΝ της πολυπολιτισμικότητας, του σεξουαλικού εκφυλισμού και της κοινωνικής παρακμής. 

Το πιο σημαντικό, το ΝΑΤΟ είναι μια εμπλεκόμενη στρατιωτική συμμαχία με μια σταυροφορική ιδεολογία που αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη. “

Κανένα έθνος δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ισχυρούς άνδρες. 

Οι τρανσέξουαλ γυναίκες (βιολογικοί άνδρες που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες) που τρέχουν με φούστες δεν τείνουν να είναι καλοί στρατιωτικοί αξιωματικοί, αλλά αυτό ακριβώς είναι το είδος της συμπεριφοράς που προωθείται και ενθαρρύνεται τώρα από τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Αυστραλίας, του Καναδά και του Ισραήλ. 

Αυτή η ομάδα εθνών θα υποστεί καταστροφικές ήττες στα χέρια της Ρωσσίας και της Κίνας εάν συνεχίσουν με τα σχέδιά τους να σπρώξουν την αρκούδα και να δημιουργήσουν ένα σενάριο Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ ταυτόχρονα θα επιδοθούν στην κατώτερη μορφή ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Στην καρδιά αυτής της δυτικής παγκοσμιοποιητικής ατζέντας βρίσκεται μια δαιμονική προσπάθεια να ερημωθεί ο κόσμος σύμφωνα με τις αρχές που ορίζονται στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας και σε άλλες παγκοσμιοποιημένες στρώσεις. 

Επειδή όλοι γνωρίζουν ότι οι γάμοι ομοφυλοφίλων δεν παράγουν παιδιά. 

Ούτε οι ευνουχισμένοι, ακρωτηριασμένοι και τρανσέξουαλ νέοι αναπαράγονται.

Κάθε έθνος που είναι πραγματικά ελεύθερο και ανεξάρτητο θα πρέπει να αποχωρήσει αμέσως από αυτή τη στρατιωτική συμμαχία και ακόμη και τα μη μέλη θα πρέπει να απελευθερωθούν εντελώς από τα εωσφορικά ψυχολογικά νύχια του ΝΑΤΟ. 

Επειδή οι ψυχοπαθείς ηγέτες του ΝΑΤΟ βασίζουν την ομιλία τους και τις πράξεις τους στην ηθική αλχημεία, την πολεμοκαπηλεία και τη σατανική δίψα για εξουσία πάνω στα ελεύθερα μυαλά των ανθρώπων παντού.



ΠΗΓΗ: NATO has become the military wing of a globalist power structure that promotes the self-destruction of all nations and a depopulated world – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!