Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) Συνέπεια της λογοκρισίας ιατρικών περιοδικών: Οι παθολογοανατόμοι δεν γνωρίζουν ότι το παθογόνο σκοτώνει τους εμβολιασμένους!!



Πρόσφατα συναντήθηκα με έναν παθολογοανατόμο του «συστήματος». 

Η συζήτησή μας αποκάλυψε ένα ανησυχητικό παράδειγμα της θανατηφόρας συνέπειας της τεράστιας και διάχυτης λογοκρισίας της «άβολης επιστήμης».


Ήμουν σε ένα ομαδικό δείπνο πριν από λίγους μήνες με πολλές «νόρμες» (άνθρωποι που δεν ξύπνησαν / αγνοούσαν την καταστροφή του εμβολίου καθώς και τις πολλές άλλες δόλιες πτυχές της κυβερνητικής μας / φαρμακευτικής αντίδρασης Covid). Οι περισσότεροι εμβολιάστηκαν - όχι μια ομάδα στην οποία είμαι συχνά μέλος ή στην οποία προσκαλούμαι τα τελευταία χρόνια.

Τέλος πάντων, ένας πιστοποιημένος παθολογοανατόμος ήταν εκεί και «συζητούσαμε» σχετικά με τον Covid, τη θεραπεία του κ.λπ.
 
Ήξερε ότι ήμουν «ειδικός» στην επιστήμη και τη θεραπευτική του Covid και καθώς μιλούσαμε, απλά δεν μπορούσα να μη ρωτήσω. Έκανα μια ερώτηση, "Στην πρακτική σας, συνήθως χρωματίζετε για την πρωτεΐνη ακίδα στις αυτοψίες σας ή / και βιοψίες όγκου και δέρματος;" Η απάντησή του:


«Ποια είναι η πρωτεΐνη ακίδα; Αυτό έχει να κάνει με τον εμβολιασμό ή κάτι τέτοιο; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα προβλήματα των ανθρώπων με το εμβόλιο, το μόνο που ξέρω είναι ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν για 2 ημέρες ενώ οι ανεμβολίαστοι είναι άρρωστοι για 2 εβδομάδες».

Ας αγνοήσουμε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της παράλογα αδαούς απάντησης και αντ' αυτού να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι είναι παθολογοανατόμος, που σημαίνει ότι η ειδικότητά του είναι στον εντοπισμό «παθογόνων». 
 
Ένα παθογόνο είναι οποιοσδήποτε οργανισμός ή παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει ασθένεια. 
 
Οι παθολογοανατόμοι εκπαιδεύονται για τον εντοπισμό μη φυσιολογικών αλλαγών στα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα εξετάζοντας δείγματα που λαμβάνονται μέσω βιοψιών, αυτοψιών ή άλλων διαδικασιών. 
 
Εκτός από την αναζήτηση χονδροειδών, εμφανών αλλαγών (αθηροσκληρωτικές πλάκες, θρόμβοι, έμφραγμα ιστών, τεμαχισμένα αγγεία κ.λπ.), αναζητούν επίσης οργανισμούς, ξένα σώματα ή / και συσσωρεύσεις κυτταρικών τύπων για την ανίχνευση φλεγμονής ή / και καρκίνου.

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους οι παθολογοανατόμοι εντοπίζουν τα παθογόνα είναι τοποθετώντας δείγματα ιστών σε αντικειμενοφόρο πλάκα μικροσκοπίου και στη συνέχεια εφαρμόζουν ειδική χρωστική ουσία ή «χρώση» στον ιστό και τον εξετάζουν κάτω από μικροσκόπιο. 
 
Έχουν αναρίθμητους λεκέδες που έχουν σχεδιαστεί για να προσκολλώνται μόνο στο παθογόνο ή το κύτταρο ενδιαφέροντος. Εάν το παθογόνο ή το κύτταρο δεν υπάρχει στον ιστό, δεν λαμβάνεται βαφή. Εάν ο οργανισμός ή ο τύπος κυττάρου είναι ιδιαίτερα παρών, θα πάρει το χρωματιστό λεκέ και θα γίνει εύκολο να αναγνωριστεί μέσα στους ιστούς.

Με βάση την παραπάνω απάντηση των παθολογοανατόμων, μου έγινε οδυνηρά σαφές ότι η παγκόσμια καταστολή της επιστήμης που δείχνει ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα εξαιρετικά τοξικό και θανατηφόρο παθογόνο (και προϊόν έρευνας βιολογικών όπλων) ήταν συγκλονιστικά επιτυχής.
 
Πώς το κατάφεραν αυτό; Κατά τη γνώμη μου, υπήρχαν τέσσερεις κύριες τακτικές ή δυναμικές που οδήγησαν σε αυτή τη συμφορά:

Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αντέστρεψαν τη μακροχρόνια πρακτική να θεωρείται ότι οποιοσδήποτε θάνατος ή τραυματισμός που φέρεται να σχετίζεται με μια νέα θεραπεία θεωρείται ότι προκαλείται από τη θεραπεία μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. 
 
Με τα εμβόλια mRNA, οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο απέρριψαν αμέσως όλες τις αναφορές θανάτου και τραυματισμού ως άσχετες μέχρι να αποδειχθούν αιτιολογικές. 
 
Θα δώσω τα εύσημα στον Δρ Peter McCullough για το γεγονός ότι ήταν ένας από τους πρώτους και πιο ηχηρούς που επεσήμαναν αυτή την άνευ προηγουμένου αντιστροφή της σύγχρονης ρυθμιστικής πρακτικής.

Οι ιατροδικαστές σε όλο τον κόσμο (σημειώστε ότι είναι όλοι παθολογοανατόμοι), με σπάνιες εξαιρέσεις, έχουν αποφύγει συστηματικά τη «χρώση για την πρωτεΐνη ακίδα» στις αυτοψίες. 
 
Αυτό τους εμπόδισε να προσδιορίσουν την πραγματική αιτία θανάτου. 
 
Όπως ο αγαπητός μου φίλος και συνάδελφος Δρ Ryan Cole (παθολόγος) έχει πει επανειλημμένα, «Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που δεν ψάχνετε».


Τα ιατρικά περιοδικά υψηλού αντίκτυπου λογοκρίνουν ή / και απέσυραν οποιεσδήποτε μελέτες που πραγματοποίησαν ολοκληρωμένες αναλύσεις δεδομένων που έδειχναν τις εκτεταμένες καταστροφικές επιπτώσεις των εμβολίων (βλ. επόμενη ανάρτηση για λεπτομερή ανασκόπηση αυτών των πρωτοφανών ανακλήσεων). 
 
Είναι ενδιαφέρον ότι τα ιατρικά περιοδικά επέτρεψαν τις δημοσιεύσεις μεμονωμένων αναφορών περιπτώσεων κατά χιλιάδες (ένας άνευ προηγουμένου αριθμός άνω των 3.6000 στην τελευταία μου καταμέτρηση). 
 
Ωστόσο, σχεδόν κάθε δημοσίευση περιγράφει την ανεπιθύμητη ενέργεια ή το θάνατο ως «σπάνια, πολύ σπάνια ή ακόμη μη αναφερθείσα», ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει πάντα μια πρόταση που υπενθυμίζει στον αναγνώστη ότι τα εμβόλια έχουν κριθεί «ασφαλή, αποτελεσματικά και έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές». Τι κόσμος.


Τα κυρίαρχα ειδησεογραφικά πρακτορεία πληρώθηκαν για να διεξάγουν εσκεμμένα τη μαζική προπαγανδιστική εκστρατεία «ασφαλούς και αποτελεσματικότητας», ενώ λογοκρίνουν ή/και αποφεύγουν οποιεσδήποτε αναφορές σε τραυματισμούς ή θάνατο.

Οι παραπάνω ενέργειες έχουν προκαλέσει ευρεία καταστολή των αποδεικτικών στοιχείων για την τοξικότητα και τη θνησιμότητα της πλατφόρμας mRNA, και ειδικότερα, της πρωτεΐνης ακίδας ως το ίδιο το παθογόνο. 
 
Εάν υποθέσετε ότι όλοι οι θάνατοι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο ή την πρωτεΐνη ακίδα και βεβαιωθείτε ότι κανένας παθολόγος δεν μπορεί επανειλημμένα να αποδείξει την αιτία με χρώση για ακίδα στα δείγματα αυτοψίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κατάσταση όπου όλες οι χιλιάδες αναφορές απροσδόκητων και αιφνίδιων θανάτων θεωρούνται απλώς «τραγικά μυστήρια» και «ατυχή ή σπάνια περιστατικά». 
 
Το εύστοχα τιτλοφορημένο βιβλίο του Ed Dowd, "Cause Unknown:"




Τώρα, ας φτάσουμε στην ουσία αυτής της ανάρτησης. 
 
Ευτυχώς, υπήρξαν μερικοί αποστάτες παθολόγοι που διερεύνησαν κατάλληλα τους απροσδόκητους θανάτους για να προσπαθήσουν να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο το προκάλεσε, όπως οι Arne Burkhart και Sucharit Bhakti από τη Γερμανία και ο Δρ Ryan Cole εδώ στις ΗΠΑ. 
 
Παρά το γεγονός ότι ο Δρ Bakhti ήταν συνταξιούχος, ήταν ένας από τους πιο ειλικρινείς και έχει υποστεί πολλές επιθέσεις ως αποτέλεσμα (μην διαβάσετε τη σελίδα του στη Wikipedia). 
 
Ο Δρ Cole έχει υποστεί πολλές επιθέσεις κατά της άδειάς του και της επιχείρησής του (τα ασφαλιστικά προγράμματα τον εγκατέλειψαν γεγονός που τον ανάγκασε να πουλήσει την πρακτική του). 
 
Ο Δρ Burkhart είναι τώρα νεκρός. Προφανώς πέθανε ενώ κολυμπούσε σε μια λίμνη. Κανένα άλλο σχόλιο. (σσ. από το ιστολόγιο της Οδύσσειας είχαμε αναφερθεί από νωρίς και εκτενώς στα ευρήματα του Δρ. Arne Burkhart και τον θάνατό του αργότερα. Όλες οι σχετικές μας αναρτήσεις κατέβηκαν από την λογοκρισία)

Τέλος πάντων, πριν από το θάνατο του Burkhart, πραγματοποίησε αυτοψίες ή / και επανεξέτασε δείγματα αυτοψίας χρησιμοποιώντας λεκέδες για την πρωτεΐνη ακίδα. Το έκανε αυτό για οικογένειες που τον συμβουλεύτηκαν με την πεποίθηση ότι τα εμβόλια προκάλεσαν το θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου.

Τα ευρήματα του Burkhart είναι τα πιο δημόσια επειδή έδωσε διαλέξεις σε πολλά καλά δημοσιευμένα συνέδρια Covid. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ήταν σε ένα συνέδριο στη Σουηδία τον Ιανουάριο του 2023 στο οποίο επίσης δίδαξα. Ήμασταν όλοι με δέος τόσο για αυτόν (έξυπνος, ειδικός, ευγενικός, φιλικός) όσο και για τη διάλεξή του.

 
Σε κάθε περίπτωση, οι οικογένειες συμβουλεύτηκαν την ομάδα του επειδή υποψιάζονταν ότι το εμβόλιο είχε προκαλέσει το θάνατο των αγαπημένων τους. Σημειώστε ότι ο τοπικός ιατροδικαστής δεν είχε κάνει χρώση για πρωτεΐνη ακίδας.

Οι ηλικίες των ασθενών κυμαίνονταν από 21 - 94 ετών, 26 άνδρες, 25 γυναίκες όλοι οι θάνατοι συνέβησαν μεταξύ 7 ημερών και 6 μηνών από το τελευταίο εμβόλιο mRNA

Όλοι περιγράφηκαν ως «ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι»

Οι τοπικοί ιατροδικαστές αποφάνθηκαν σχεδόν ομοφώνως «φυσική ή αβέβαιη αιτία θανάτου»

Οι οικογένειες αρνήθηκαν να πιστέψουν το συμπέρασμα των ιατροδικαστών

Οι οικογένειες συμβουλεύτηκαν πρώτα άλλους παθολόγους που αρνήθηκαν να δουν τις διαφάνειες

Στη συνέχεια συμβουλεύτηκαν τον Burkhart και την ομάδα του από 10 διεθνείς παθολόγους, ιατροδικαστές, βιολόγους, χημικούς και φυσικούς

Από τον Αύγουστο του 2022, είχαν ολοκληρώσει πενήντα μία υποθέσεις και περίπου εκατό μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 ( η διάλεξή του ήταν μόνο στις πρώτες 51, τα αποτελέσματα των άλλων είναι ακόμα άγνωστα σε μένα και είναι μέρος του σημείου αυτής της ανάρτησης)
 
Και πάλι, οι αρχικές αυτοψίες έγιναν από νοσοκομειακούς παθολόγους ή ιατροδικαστές και όλες εκτός από δύο περιπτώσεις κρίθηκαν αβέβαιες ή φυσικά αίτια. 
 
Μια περίπτωση θεωρήθηκε εκπληκτικά από έναν τοπικό ιατροδικαστή ως "πιθανώς λόγω εμβολιασμού" (η εικασία μου είναι ότι ο ασθενής ήταν πιθανώς αρκετά υγιής και πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από τον εμβολιασμό, δηλαδή δεν χρειάστηκε ένα λαγωνικό - αυτό είναι καθαρή εικασία / υπόθεση από την πλευρά μου παρεμπιπτόντως).

Η ομάδα του Burkhart χρώσαμε τόσο για τον ιό (χρησιμοποιώντας μια χρώση «νουκλεοκαψιδίου» καθώς το νουκλεοκαψίδιο είναι το εξωτερικό περίβλημα του ιού) όσο και για μια κηλίδα για την ίδια την πρωτεΐνη ακίδα του κοροναϊού προκειμένου να διαφοροποιηθεί η ακίδα του κοροναϊού από την ακίδα που παρασκευάζεται από το εμβόλιο (το mRNA που εγχέεται δεν κωδικοποιεί το νουκλεοκαψίδιο όπως θα έπρεπε). Όταν δεν υπήρχε νουκλεοκαψίδιο, αλλά ταυτοποιήθηκε η πρωτεΐνη ακίδα, θεώρησαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα παράγεται αποκλειστικά από το mRNA από το εμβόλιο.

Στη συνέχεια ταξινόμησαν όλους τους θανάτους με έναν από τους τρεις τρόπους όσον αφορά το εμβόλιο / πρωτεΐνη ακίδα που είναι η αιτία: «πολύ πιθανό / πιθανό», «πιθανό / ασαφές» και «αποκλεισμένο» (μία περίπτωση). 
 
Διαπίστωσαν ότι στο 80% των περιπτώσεων, η πρωτεΐνη ακίδα που προκαλείται από το εμβόλιο συνέβαλε ή προκάλεσε άμεσα τεκμηριωμένη φυσιολογική βλάβη στα αγγεία και τους ιστούς που οδήγησε στο θάνατο του ασθενούς. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκαεννέα από τους θανάτους ήταν «σύνδρομα αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» και δεκαπέντε από αυτούς τους θανάτους συνέβησαν εκτός νοσοκομείου.





Η κηλίδα πρωτεΐνης ακίδας που δημιούργησαν λειτουργεί όπως απεικονίζεται παρακάτω. Βασικά, μόλις ένα κύτταρο πάρει το mRNA και αρχίσει να εκφράζει την πρωτεΐνη ακίδα στην επιφάνειά του, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας παράγουν αντισώματα που προσκολλώνται στην πρωτεΐνη ακίδα (δεδομένου ότι είναι μια υποτιθέμενη ξένη πρωτεΐνη). Ο λεκές αποτελείται από ένα αντίσωμα που προσκολλάται στο δικό μας αντίσωμα ακίδας και έχει ένα ένζυμο που προκαλεί την εναπόθεση μιας καφέ χρωστικής όταν προσκολλάται.




Παρακάτω είναι ιστός από τον προστάτη ενός άνδρα που πέθανε από το εμβόλιο. Οι στρογγυλές, καθαρές περιοχές είναι μικροσκοπικοί αδένες στον προστάτη. Οι αδένες είναι κυριολεκτικά κυκλωμένοι ή / και γεμάτοι με καφέ χρωματισμένη πρωτεΐνη ακίδας. Σημειώστε ότι αυτό είναι στον προστάτη. Όχι στο χέρι.






Δείχνει επίσης μια ολίσθηση του εγκεφάλου σε έναν νεκρό ασθενή. Και πάλι, διήθηση πρωτεΐνης ακίδας. Δεν είναι περίεργο όλοι οι ασθενείς μου έχουν ομίχλη εγκεφάλου.





Ακριβώς από τα παραπάνω, όπως έχω γράψει εκτενώς πριν στην ανασκόπησή μου με την AMD σχετικά με την επιστήμη πίσω και τα στοιχεία για την αποβολή της πρωτεΐνης ακίδας, η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να εξαπλωθεί σε οποιοδήποτε όργανο.

Η πιο σημαντική βλάβη που οφείλεται στους θανάτους είναι αυτό που κάνει η πρωτεΐνη ακίδα στα αιμοφόρα αγγεία, ειδικά στην εσωτερική επένδυση των αιμοφόρων αγγείων που ονομάζεται ενδοθήλιο. Ο Burkhart διαπίστωσε ότι η φλεγμονή, η ρήξη, η νέκρωση και η απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και των τοιχωμάτων των αγγείων ήταν η κύρια αιτία θανάτου. Ελέγξτε την ακίδα τόσο επένδυση όσο και διείσδυση στο τοίχωμα αυτού του αρτηριδίου:




Παρακάτω συγκρίνει μια μικρή φλέβα σε έναν φυσιολογικό ασθενή και έναν νεκρό μετά τον εμβολιασμό. Σημειώστε την πλήρη καταστροφή ενός φλεβιδίου στα δεξιά.




Παρακάτω δείχνει στοιχεία της πρωτεΐνης ακίδας τόσο αποφράσσοντας όσο και στενεύοντας τα αγγεία στην καρδιά:





Πραγματοποίησε επίσης βιοψίες τεσσάρων ζωντανών ασθενών, μία εκ των οποίων ήταν πρώην μαραθωνοδρόμος που ανέπτυξε σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα μετά το εμβόλιο. 

Κοιτάξτε τις αποσπασματικές λευκές περιοχές των ποδιών της, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περιοχές κακής έως καθόλου ροής αίματος που προκύπτουν από την απόφραξη και την καταστροφή των αγγείων όπως παραπάνω. 

Προφανώς τα πόδια της γίνονται τόσο οδυνηρά που συχνά δεν μπορεί να περπατήσει.




Στη συνέχεια προχωρά στα μεγάλα αγγεία όπως η αορτή (το μεγαλύτερο αγγείο στο σώμα μας, δηλ. ο κύριος αγωγός αίματος σε κάθε όργανο:




Εδώ συνοψίζει τα ευρήματά του τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία:







Χρησιμοποίησε φράσεις όπως «ανοσολογική αντίδραση και καταστροφή του ενδοθηλίου».


Εξέτασαν επίσης έναν από τους δυσάρεστους «ινώδεις λευκούς θρόμβους» που έχουν αναφερθεί εκτενώς από ταριχευτές και διευθυντές γραφείων κηδειών που άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του 2021 μετά την κυκλοφορία της εκστρατείας εμβολίων.

Ο διευθυντής του γραφείου τελετών Richard Hirschman και ο συνταξιούχος ταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Thomas Haviland ήταν μερικοί από τους πιο καθοριστικούς στην προσπάθεια να γίνουν γνωστές αυτές οι πληροφορίες στο κοινό (δεν μπορείτε να ξεχάσετε να αναφέρετε την Anna Foster και τους διευθυντές γραφείων κηδειών John O'Loone και Chad Whisnat). Η καλύτερη και πιο λεπτομερής ανασκόπηση των δεδομένων που έχουν συγκεντρώσει από έρευνες ταριχευτών μπορεί να βρεθεί στο άρθρο της AMD εδώ. Ένα πρόσφατο tweet από τον Hirschman μόλις την περασμένη εβδομάδα:



Δείτε επίσης αυτό το Substack της Laura Kasner που δείχνει πολυάριθμους θρόμβους που αφαιρέθηκαν από ζωντανούς ανθρώπους σε σουίτες καθετηριασμού καρδιακής και επεμβατικής ακτινολογίας ("cath labs").


Από τη διάλεξη και την ανάλυση του Burkhart:



Εδώ δείχνει μια διατομή του θρόμβου και τον περιγράφει μικροσκοπικά ως σε μεγάλο βαθμό ακυτταρικό και γεμάτο παράξενες πρωτεΐνες.




Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν μια τεχνική που ονομάζεται φασματομετρία μάζας, η οποία τους επέτρεψε να εντοπίσουν 137 διαφορετικές πρωτεΐνες στον θρόμβο που δεν υπήρχαν στον ορό! 

Αυτά που αναφέρονται με κόκκινο χρώμα παρακάτω είναι συστατικά του ενδοθηλίου, αποκαλύπτοντας στοιχεία καταστροφής στα τοιχώματα των αγγείων. "Συνεχής βλάβη στο ενδοθήλιο."






Από μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία ανήκω, ένας ερευνητής που έχει επίσης εξετάσει εκτενώς αυτούς τους θρόμβους έγραψε:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει ανιχνεύσιμη θρομβίνη ούτε θρομβοσπονδίνη ούτε καμία από τις «φυσιολογικές» πρωτεΐνες πήξης του αίματος που βρίσκονται σε αυτούς τους λευκούς θρόμβους.


Με βάση τα παραπάνω ευρήματα, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει «φυσιολογικός» μηχανισμός πήξης του αίματος σε αυτούς τους λευκούς θρόμβους.


Εμφανίζονται πολύ πιο ελαστικοί και ινώδεις στην εμφάνιση όταν βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο.



ΑΜΥΛΟΕΙΔΗ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Το αμυλοειδές ορίζεται ως μια λανθασμένα αναδιπλωμένη ή ελαττωματική πρωτεΐνη. Το σώμα μας παράγει πολλές πρωτεΐνες για μυριάδες λειτουργίες και ένα κρίσιμο μέρος του σχηματισμού τους είναι ότι μετά την παραγωγή τους, πρέπει να διπλωθούν σε ένα συγκεκριμένο σχήμα για να εκτελέσουν σωστά τη λειτουργία τους. 
 
Αμυλοειδές ή αμυλοείδωση είναι όταν οι πρωτεΐνες τόσο αναδιπλώνονται λανθασμένα όσο και συσσωρεύονται στους ιστούς προκαλώντας βλάβη και δυσλειτουργία οργάνων. 
 
Επιπλέον, μπορεί να έχει αυτή την τρομακτική ιδιότητα όπου «αυτο-προπαγανδίζει» στο ότι οι λανθασμένα αναδιπλωμένες πρωτεΐνες προκαλούν επίσης λανθασμένη αναδίπλωση των φυσιολογικών πρωτεϊνών που βρίσκονται κοντά (τα πριόν είναι παρόμοια, εκτός από τα πρίομ που είναι μεταδοτικά, ενώ το αμυλοειδές δεν είναι).

Συνολικά, το αμυλοειδές είναι ένα κρίσιμο συστατικό ή συνέπεια πολλών διαφορετικών ασθενειών και η συστηματική αμυλοείδωση μπορεί να είναι θανατηφόρα. 
 
Από νωρίς οι επιστήμονες υπέθεσαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να προκαλέσει ή να δημιουργήσει αμυλοειδείς πρωτεΐνες:




Σίγουρα, ο Δρ Burkhart δείχνει πολλά παραδείγματα αμυλοειδούς επένδυσης και πλήρωσης αγγείων και τοιχωμάτων αγγείων (σημειώστε ότι οι παθολόγοι έχουν μια ειδική κηλίδα για αμυλοειδές που ονομάζεται Congo Red που το καθιστά πολύ διακριτικό και εύκολο να αναγνωριστεί).


Λέει, «νωρίς βρήκαμε αυτές τις ακυτταρικές αποθέσεις στα τοιχώματα των αγγείων που συμπιέζουν τα αγγεία». Και συνεχίζει, «είχαμε την υποψία ότι αυτό ήταν αμυλοειδές». Κάτω αριστερά, χρησιμοποίησε την κόκκινη κηλίδα του Κονγκό για να εντοπίσει την απόθεση αμυλοειδούς:




Τελικά, μπορούμε μόνο ελλιπώς να θεωρητικοποιήσουμε γιατί ορισμένοι εμβολιασμένοι παραμένουν ασυμπτωματικοί χωρίς προβλήματα, ενώ άλλοι πεθαίνουν απροσδόκητα από αγγειακές προσβολές, ενώ άλλοι αναπτύσσουν χρόνια ασθένεια για τα σημερινά χρόνια (χωρίς να υποφέρουν από αυτά τα θανατηφόρα αγγειακά επεισόδια). 

Για παράδειγμα, στους πάνω από 1200 χρόνιους και συχνά σοβαρά πάσχοντες ασθενείς που έχουμε αντιμετωπίσει στην Κλινική Αιχμής είτε για Long Covid (30%) είτε για «Long Vax» (70%), έχουμε παρατηρήσει μόνο έναν απροσδόκητο θάνατο από καρδιακή προσβολή. 

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτά τα σύνδρομα μετά τον Covid, μετά το εμβόλιο είναι οι πιο περίπλοκες και «μη τυποποιήσιμες» ασθένειες που έχω συναντήσει ποτέ. 

Πιθανώς επειδή είναι η πρώτη μου ασθένεια που προκαλείται από βιολογικά όπλα (όχι ότι δεν υπήρξαν άλλες, είναι απλώς ότι δεν ήταν μέρος της προηγούμενης ειδικότητάς μου).

Υποθέτω ότι οι αναγνώστες μου είναι σε θέση να γνωρίζουν τώρα ακόμη πληρέστερα και ανήσυχα ότι η προκαλούμενη από mRNA πρωτεΐνη ακίδα είναι ένα από τα πιο τοξικά και θανατηφόρα παθογόνα στην ιστορία. 

Έχω αφιερώσει σημαντικό χρόνο προσπαθώντας να προειδοποιήσω το κοινό για τους κινδύνους του με το Substack μου και τη δημόσια ομιλία. Αν και πιστεύω ότι η κοινή γνώμη εξακολουθεί να μην είναι επαρκώς ενημερωμένη, πιστεύω επίσης ότι σημειώνουμε πρόοδο.

Θέλω απλώς οι άνθρωποι να ενημερωθούν, ώστε να μπορούν να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους. 

Δηλαδή, μαζί με την ερευνήτρια δημοσιογράφο Mary Beth Pfeiffer, έχουμε γράψει τρία μεγάλα άρθρα γνώμης των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας (USA Today, Newsweek, The Hill) και πιο πρόσφατα δύο ακόμη σχετικά με τις ξαφνικές αυξήσεις των ποσοστών και της επιθετικότητας ορισμένων καρκίνων στους νέους ( Washington Times, RealClear Health). Δημοσιεύσαμε επίσης ένα Op-Ed σχετικά με τη μαζική αύξηση της μητρικής θνησιμότητας το 2021 αμέσως μετά την παράλογη σύσταση του CDC και του ACOG ότι όλες οι έγκυες γυναίκες πρέπει να εμβολιαστούν (TrialSiteNews).

Υ.Γ. Για όσους εξακολουθούν να ενδιαφέρονται, υπάρχει ένα άλλο ανησυχητικό παθολογικό εύρημα που ανέφερε ο Burkhart από τις αυτοψίες του που δεν συμπεριέλαβα παραπάνω. 

Αντ' αυτού αποφάσισα να το βάλω πίσω από ένα paywall, για το λόγο ότι μπορεί να προκαλέσει περιττή ή υπερβολική ανησυχία δεδομένων των συνεπειών του (οι οποίες δεν είναι πλήρως γνωστές σε αυτό το σημείο και ο Burkhart δεν αναφέρθηκε επαρκώς).




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!