Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η Marjorie Taylor Greene ανακρίνει τον Fauci στην ακρόαση COVID: «ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!»



Ανακρίνοντας τον Δρ Anthony Fauci κατά τη διάρκεια μιας υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την πανδημία του κορωνοϊού τη Δευτέρα, η Marjorie Taylor Greene είπε: 
 
 «Ξέρετε τι πρέπει να κάνει αυτή η επιτροπή; Θα πρέπει να διωχθείτε».



ΟΥAΣΙΝΓΚΤΟΝ DC (LifeSiteNews) - Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene ανέκρινε τον Δρ Anthony Fauci κατά τη διάρκεια μιας υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για την πανδημία του κορωνοϊού τη Δευτέρα. 
 
Κάποια στιγμή, είπε ότι του αξίζει να είναι στη φυλακή για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

 



Η κατάθεση του Fauci ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο Καπιτώλιο από τότε που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων το 2022. 

Ενώ οι Δημοκρατικοί τον επαίνεσαν επειδή «έσωσε ζωές», οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές τον επέκριναν για την απαγόρευση κοινωνικής απόστασης και τις εντολές μάσκας για μαθητές, μεταξύ άλλων πολιτικών COVID.

Η Greene ξεκίνησε τη γραμμή ανάκρισης υπενθυμίζοντας ότι ο Fauci άναψε το πράσινο φως σε ένα πείραμα σε ναρκωμένα σκυλιά στην Τυνησία, όπου τα κεφάλια τους τοποθετήθηκαν σε κλουβιά ενώ οι μύγες τα έτρωγαν ζωντανά.

"Ως λάτρης των σκύλων, θέλω να σας πω ότι αυτό είναι αηδιαστικό και δόλιο αυτό που υπογράψατε!" Η Greene αναφώνησε. «Το είδος της "επι$τήμη$" που εκπροσωπείτε, κύριε Fauci, είναι αποτρόπαιο και πρέπει να σταματήσει!»

Η Greene σημείωσε στη συνέχεια ότι ο Fauci είπε στην επιτροπή τον Ιανουάριο ότι δεν υπήρχαν επιστημονικά δεδομένα για να υποστηρίξουν τις συστάσεις του.

«Ομολογείτε ότι επινοήσατε τους κανόνες COVID, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης 2 μέτρων και της δημιουργίας παιδιών», δήλωσε.

Ο Fauci προσπάθησε να διευκρινίσει την προηγούμενη παρατήρησή του ότι η απαγόρευση «μόλις εμφανίστηκε» ισχυριζόμενος ότι τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων την επινόησαν.

«Δεν είχε καμμία σχέση με μένα, δεδομένου ότι δεν έκανα τη σύσταση και τα λόγια μου "δεν υπήρχε επιστήμη πίσω από αυτό" σήμαινε ότι δεν υπήρχε κλινική δοκιμή πίσω από αυτό», δήλωσε ο Fauci.

Εμφανώς αναστατωμένη η Greene επέστησε την προσοχή σε μια ιστορία από τη New York Post που δημοσιεύθηκε την Κυριακή ισχυριζόμενη ότι επιστήμονες από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έκαναν πάνω από 700 εκατομμύρια δολλάρια σε δικαιώματα από τη Big Pharma.

Τόνισε επίσης ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci από το 2020 που έδειξε ότι δεν πίστευε ότι οι μάσκες ήταν χρήσιμες για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID.

«Υγιή παιδιά αναγκάζονται να φορούν μάσκες και φιμώνονται στα σχολεία τους. Και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να μάθουν από το σπίτι λόγω της λεγόμενης επιστήμης σας και των ιατρικών σας προτάσεων, ενώ εσείς και όλοι οι φίλοι σας πληρώνεστε από τη Big Pharma», δήλωσε.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ανάκρισης, η Greene δεν αναφέρθηκε στον Fauci ως γιατρό. Οι Δημοκρατικοί στην επιτροπή ζήτησαν να τεθεί ένα διαδικαστικό θέμα απαιτώντας να το πράξει. Η Greene αρνήθηκε και είπε ότι η ιατρική του άδεια πρέπει να ανακληθεί.

«Δεν είσαι γιατρός, είσαι ο κ. Fauci στα λίγα λεπτά που έχω στην διάθεσή μου».

Η Greene ολοκλήρωσε τις παρατηρήσεις της δηλώνοντας ότι ο Fauci θα πρέπει να είναι στη φυλακή.

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνει αυτή η επιτροπή; Θα πρέπει να σας προτείνουμε να διωχθείτε. Θα πρέπει να γράψουμε μια ποινική παραπομπή γιατί θα πρέπει να διωχθείτε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Μετά την ακρόαση, ο Fauci εμφανίστηκε στο CNN διαμαρτυρόμενος για υποτιθέμενες απειλές θανάτου που προέκυψαν ως αποτέλεσμα των σχολίων της Greene.


 


Η Greene απάντησε σε μια ανάρτηση στο 'X' ότι κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά ότι ο λόγος που ο αμερικανικός λαός είναι «εξοργισμένος» με τον Fauci είναι επειδή οι «τυραννικές πολιτικές του κατέστρεψαν τις ζωές των ανθρώπων».



ΠΗΓΗ: Marjorie Taylor Greene grills Fauci at COVID hearing: 'You belong in prison!' - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:







Ηράκλειο: Την βρήκαν νεκρή στην αυλή του σπιτιού της
Νεκρή στην αυλή του σπιτιού της εντοπίστηκε γυναίκα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου Κρήτης.
Όπως αναφέρει το cretapost, η 60χρονη φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.


Οι στατίνες, μας λένε, μπορούν να βελτιώσουν την υγεία των ατόμων με υψηλή χοληστερόλη. Αλλά τι συμβαίνει όταν σκάβουμε βαθύτερα σε μελέτες σχετικά με το θέμα;
Πρώτον, οι μελέτες φαίνεται να δείχνουν χαμηλότερα ποσοστά καρκίνου μεταξύ των χρηστών στατίνης. Αλλά υπάρχει ένας άλλος, κρυφός παράγοντας που εξηγεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο υγιείς;
Ο βιοχημικός ερευνητής Δρ Dayan Goodenowe επισημαίνει μερικές από τις εντυπωσιακές τρύπες στην «ιστορία των στατινών» για τα ζωτικά σημεία - «Απάτη χοληστερόλης; ΜΈΡΟΣ 2."
Ο Δρ Goodenowe έχει περάσει δεκαετίες δημιουργώντας συστήματα για τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία μιας σειράς ασθενειών - συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού, της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS) και της νόσου του Alzheimer.
Νωρίτερα, στο "Χοληστερόλη απάτη; ΜΕΡΟΣ 1", εξήγησε πώς η "υψηλότερη χοληστερόλη" μπορεί πραγματικά να είναι ένα σημάδι καλής υγείας. Ως εκ τούτου, είναι καλά ενδεδειγμένες οι εκτεταμένες προσπάθειες για τη μείωση της χοληστερόλης με στατίνες και άλλα φάρμακα;
Η πρώτη στατίνη εγκρίθηκε από το FDA το 1987. Είναι πλέον η πιο συχνά συνταγογραφούμενη κατηγορία φαρμάκων στην Αμερική.
Σχετικά με τα ζωτικά σημεία με τον Brendon Fallon, διερευνούμε εάν η έρευνα υποστηρίζει πραγματικά αυτή την ευρείας κλίμακας χρήση στατινών στην κοινωνία.


Οι ειδικοί προειδοποιούν για νέες, δύσκολα αντιμετωπίσιμες μυκητιασικές λοιμώξεις του δέρματος που εμφανίζονται στις ΗΠΑ
Τα νέα στελέχη μπορεί να φαίνονται διαφορετικά από τα τυπικά ringworm, καθιστώντας δυσκολότερη τη διάγνωσή τους.    


Γεγονότα σχετικά με τη 10ετή κολονοσκόπηση παρακολούθησης
Οι ερευνητές που ερευνούν το χρονοδιάγραμμα των επακόλουθων κολονοσκοπήσεων διαπίστωσαν ότι για μερικούς ανθρώπους, οι κίνδυνοι δεν διαφέρουν εάν περιμένουν 15 χρόνια αντί για 10.


Ο FDA ανακαλεί αγγούρια σε 14 πολιτείες λόγω πιθανής μόλυνσης από σαλμονέλα
Ο οργανισμός διερευνά εάν τα αγγούρια συνδέονται με μια συνεχιζόμενη επιδημία σαλμονέλας.


Ο φόβος της γρίπης των πτηνών είναι ένα τέχνασμα για περισσότερο μαζικό γενετικό εμβολιασμό


Τροποποιημένες παρτίδες εμβολίων mRNA που χορηγήθηκαν στην Αυστραλία ελέγχθηκαν για μόλυνση DNA επιβεβαιώθηκε ότι είναι γεμάτες από αυτό
Μια συνεχιζόμενη ιστορία μιας ιστορίας που θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο σε ΚΑΘΕ μέσο ενημέρωσης

Απαιτήστε από το Κογκρέσσο να διερευνήσει τα αυξανόμενα ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: Μισό εκατομμύριο επιπλέον θάνατοι, 1 εκατομμύριο λιγότερα μωρά γεννήθηκαν από το 2020
Από την κυκλοφορία των εμβολίων COVID, οι υπερβολικοί θάνατοι είναι πλέον ένα «γεγονός μαύρου κύκνου»

Εκρηκτικά ευρήματα αποκαλύφθηκαν σε πρόσφατη έρευνα επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων για εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον θανάτους που πιστεύεται ότι συνδέονται με τα εμβόλια COVID-19.

Η επιτροπή άκουσε ότι όχι μόνο υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον θάνατοι από την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, αλλά υπήρξε επίσης μείωση σχεδόν ενός εκατομμυρίου γεννήσεων στη χώρα.

Υπερβολικοί θάνατοι Φιλιππίνες

•2021 43,9% επιπλέον θάνατοι

•2022 8% επιπλέον θάνατοι

•2023 10% επιπλέον θάνατοι

Αυτό είναι ένα γεγονός μαύρου κύκνου

Μισό εκατομμύριο επιπλέον θάνατοι από το 2021 έως το 2023

Δεδομένα γέννησης

Από το 2020 και τα δύο ποσοστά έχουν μειωθεί δραματικά

•Σωρευτική απώλεια γεννήσεων 2020- Σεπτέμβριος 2023 Έχουμε χάσει 1 εκατομμύριο βρέφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!