Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Σατανικοί δισεκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν χιλιάδες «δημοσιογράφους» για να προωθήσουν την παγκόσμια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού Net Zero




Σατανικοί δισεκατομμυριούχοι δημοσιεύουν τα σχέδιά τους για την ανθρωπότητα, εντελώς ανοιχτά.


Μια νέα έκθεση από το Earth Journalism Network (EJN) ρίχνει φως σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόγραμμα κατήχησης που στοχεύει δημοσιογράφους των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, ακτιβιστικές οργανώσεις και «ανεξάρτητους» δημοσιογράφους για να παπαγαλίσει την προπαγάνδα της κλιματικής καταστροφής.


Αυτή η πρωτοβουλία, που χρηματοδοτείται από πράσινους δισεκατομμυριούχους, δίνει μεγάλη έμφαση στην προώθηση των προγραμμάτων μηδενικού άνθρακα που προωθούνται από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και άλλους παγκοσμιοποιητές. 


Η έκθεση αποκαλύπτει μια ανησυχητική τάση όπου οι δημοσιογράφοι έχουν οικονομικά κίνητρα να «εξισορροπήσουν» τα ρεπορτάζ τους για την κλιματική αλλαγή και να συναινέσουν στις αφηγήσεις τους για την κλιματική αλλαγή.


Η έκθεση του ΕΔΔ χρησιμεύει ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την κλιματική και περιβαλλοντική δημοσιογραφία, υπογραμμίζοντας την εξάρτηση της δημοσιογραφίας από την ελίτ, τη χρηματοδότηση δισεκατομμυριούχων και την αυστηρή τήρηση της προπαγάνδας για την κλιματική καταστροφή


Υποδηλώνει μια ανήθικη μετατόπιση από τη δημοσιογραφική αντικειμενικότητα, μια τάση που παρατηρείται στο διαδίκτυο μέσω της «ανεξάρτητης δημοσιογραφίας» - μια τάση που προκαλεί μια πλήρη επαναξιολόγηση των δημοσιογραφικών πρακτικών.




Η δημοσιογραφική ακεραιότητα διακυβεύεται καθώς οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν επιρροή σε όλο τον κόσμο

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η κυρίαρχη δημοσιογραφία έχει κλονιστεί στην αντικειμενικότητα και την ειλικρίνειά της. 


Κατά συνέπεια, τα ιδρύματα δισεκατομμυριούχων έχουν καλύψει το κενό, εκμεταλλευόμενα τη μείωση της κυκλοφορίας και των διαφημιστικών εσόδων παρέχοντας δικές τους επιχορηγήσεις. 


Η χρηματοδότησή τους συνοδεύεται από όρους, φυσικά


Αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να εκπαιδεύσουν δημοσιογράφους και να διαμορφώσουν τα ρεπορτάζ τους για να εκπληρώσουν τους κομμουνιστικούς στόχους για την ανθρωπότητα και να διαμορφώσουν την κοινωνία με τρόπο που να κερδίζει και να ενδυναμώνει τις παγκόσμιες ατζέντες.



Η έκθεση του ΕΔΔ διαπιστώνει ότι η εξωτερική χρηματοδότηση είναι «απαραίτητη» για τους δημοσιογράφους που αγωνίζονται να κερδίσουν έδαφος. 


Αυτή η εξωτερική χρηματοδότηση χρησιμοποιείται για την προώθηση παγκόσμιων θεματολογίων που επηρεάζουν σημαντικά την υποβολή εκθέσεων για το κλίμα και το περιβάλλον. 


Στην έκθεση, οι δημοσιογράφοι που λαμβάνουν χρήματα από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους «συμφώνησαν συντριπτικά» ότι η υποστήριξή τους ήταν «απαραίτητη» για το ρεπορτάζ τους για το κλίμα.


Η συμμετοχή στο ΕΔΔ παρέχει πρόσβαση σε επιχορηγήσεις και ευκαιρίες κατάρτισης και περιλαμβάνει πλέον πάνω από 25.000 μέλη σε 200 χώρες. 


Το «πρωταρχικό όφελος» των μελών είναι η χρηματοδότηση επιχορηγήσεων και οι «ευκαιρίες κατάρτισης» για ιστορίες που αυξάνουν την υστερία του κλίματος και αποδίδουν λανθασμένα τα φυσικά καιρικά φαινόμενα με μια αφηρημένη, υστερική έννοια που ονομάζεται κλιματική αλλαγή.


Σύμφωνα με την έκθεση, αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι influencers μπορούν να χρηματοδοτήσουν δημοσιογράφους «για να καλύψουν ιστορίες σε μια συγκεκριμένη θεματική περιοχή, που καθορίζεται από τα συμφέροντα και τους στόχους των χρηματοδοτών».


Αξιοσημείωτοι χρηματοδότες του EJN περιλαμβάνουν το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για το Κλίμα, που υποστηρίζεται από προσωπικότητες όπως ο Michael Bloomberg και ο Sir Christopher Hohn της Extinction Rebellion. 


Άλλοι υποστηρικτές περιλαμβάνουν τις λεγόμενες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως Tides, Gulbenkian, Oak, Packard, Climate Justice Resilience, MacArthur και Rockefeller, μαζί με πολιτικές και κυβερνητικές οντότητες όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών.




Η κατήχηση για την κλιματική αλλαγή συμβαίνει επειδή χιλιάδες δημοσιογράφοι χρηματοδοτούνται άμεσα για να προωθήσουν τα ψέμματα

Η έκθεση είναι ουσιαστικά ένα εγχειρίδιο κατήχησης που τονίζει τη σημασία της επιρροής της κοινής γνώμης σχετικά με την κλιματική αλλαγή, έτσι ώστε η κυβέρνηση να υποστηρίξει τα σχέδια δράσης για το κλίμα σε παγκόσμια κλίμακα. 


Αυτά τα στοιχεία δράσης περιλαμβάνουν πειράματα γεωμηχανικής πάνω από τον ουρανό, τη γη και το νερό, καθώς και γενετικά πειράματα που μειώνουν τις εκπομπές από ζωντανούς οργανισμούς. 


Η παγκόσμια δράση συνεπάγεται επίσης φορολογικά συστήματα που τιμωρούν ορισμένες συμπεριφορές και ανταμείβουν εκείνες που ευθυγραμμίζονται με την «επι$τήμη». 


Στη διαδικασία διαμόρφωσης του κόσμου σε ένα μέλλον μηδενικού ισοζυγίου, επιδιώκουν να εξαλείψουν τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας με βάση τον άνθρακα, καταστρέφοντας παράλληλα την προσωπική αυτονομία, την εθνική κυριαρχία και την καινοτομία. 


Παρά την προσπάθεια των πράσινων δισεκατομμυριούχων να καταπνίξουν τις αντίθετες φωνές, ο σκεπτικισμός σχετικά με τον ανθρώπινο έλεγχο του κλίματος εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των επιστημονικών κύκλων.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έκθεση θεωρεί «εξαιρετικά προβληματικό» το γεγονός ότι αξιόλογοι επιστήμονες αποκαλούν την κλιματική αλλαγή φάρσα, ακόμη και το 2024. 


Για παράδειγμα, ο νικητής του βραβείου Νόμπελ φυσικής 2022, Δρ John Clauser, αποκάλεσε τη σχέση μεταξύ θερμοκρασίας και διοξειδίου του άνθρακα «απάτη». 


Η έκθεση αναγνωρίζει την αυξανόμενη αντίρρηση στις αφηγήσεις για την κλιματική αλλαγή, αλλά επιδιώκει να χειραγωγήσει το κοινό ώστε να συμμορφωθεί συνεχίζοντας να εξαγοράζει δημοσιογράφους και να ελέγχει τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με το θέμα.


Κανένα επίπεδο συμμόρφωσης με την ατζέντα τους δεν θα ικανοποιήσει ποτέ αυτές τις κούφιες οντότητες. 

Για αυτούς, θα είστε πάντα ένας άχρηστος τροφοδότης υπερπληθυσμού του πλανήτη και πάρα πολύ άνθρακα.


Τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας θα είναι πάντα μια απειλή, επειδή οι αναζητήσεις τους για ερήμωση και κυριαρχία πάνω στη Γη ευθυγραμμίζονται με τον Σατανά.


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Wattsupwiththat.com

Internews.org [PDF]

EarthJournalism.net

NaturalNews.com

CNN.com




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ισπανία: Το 26,5% των πολιτών αντιμετωπίζει κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού
Αυτό τοποθετεί τη χώρα στην τρίτη θέση στην κατάταξη φτώχειας της ΕΕ για το 2023. Μόνο στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία η κατάσταση είναι ακόμη πιο απελπιστική. Συνολικά, σχεδόν 95 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.



80% της αύξησης της θερμοκρασίας λόγω της προστασίας του περιβάλλοντος
Ένας κανονισμός για τη μείωση του θείου στα καύσιμα πλοίων υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης - και επέφερε σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας του θαλάσσιου αέρα. Η παρούσα μελέτη μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: λιγότερο θείο, λιγότερα σύννεφα, λιγότερη σκιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!