Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! - Μάνχαϊμ, Γερμανία: Μετά τήν ΕΠΙΘΕΣΗ μέ ΜΑΧΑIΡΙ στόν Stürzenberger ! – Ενοχοποίηση από τα μέσα ενημέρωσης!!!


 

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, αρκετοί εξτρεμιστές έχουν συγκρουστεί εκεί». 

Έτσι σχολίασε ο πρόεδρος της γερμανικής ένωσης αστυνομικών, Rainer Wendt, τις τρομερές, αφόρητες εικόνες τρόμου από το Μάνχαϊμ στην τηλεόραση "Welt". 

Εκεί, ένας γενειοφόρος άνδρας, ο οποίος προφανώς ταξίδευε με συνεργούς, χτύπησε άνανδρα τον επικριτή του Ισλάμ και πρώην εκπρόσωπο του CSU Michael Stürzenberger με ένα μαχαίρι. 

Αργότερα, μαχαίρωσε έναν αστυνομικό στην πλάτη από πίσω! 

«Rainer Wendt, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου!!!! Αποκρουστικός!!!!! Με κάνεις να ξεράσω!!!!!!" - αυτή ήταν η αντίδραση του blogger Tim Kellner στα λόγια του Wendt στο 'X'.

Πρέπει να παραδεχτώ ειλικρινά - μου κόστισε πολλή προσπάθεια και κατάφερα να δω μόνο τις τρομερές εικόνες στη δεύτερη προσπάθεια. 

Δείχνει πώς οι άνδρες προσπαθούν να εξουδετερώσουν τον επιτιθέμενο μετά το έγκλημα και να τον φέρουν στο έδαφος. 

Οι εικόνες δείχνουν επίσης, ότι οι πολυάριθμοι αστυνομικοί που είναι παρόντες αυτή τη στιγμή απλώς παρακολουθούν και αφήνουν τον δράστη, προφανώς έναν 25χρονο Αφγανό, να μαχαιρώνει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.

Μόνο με καθυστέρηση (!!!) και στην αρχή, όχι πολύ θαρραλέα παρεμβαίνουν. 

Οι αστυνομικοί φαίνονται, για να το θέσω διπλωματικά, να τους ξεπερνάει το θέαμα. 

Κάτι που δεν είναι περίεργο, αφού αν επέμβουν θαρραλέα, ειδικά εναντίον των μεταναστών, απειλούνται τώρα με διαπόμπευση, ή ακόμα και φυλάκιση.



Υπάρχει προφανώς ένα τραγικό λάθος: ένας από τους νεαρούς αστυνομικούς προφανώς μπερδεύει τον δράστη και το θύμα και επιτίθεται σε έναν από τους άνδρες που προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη στο έδαφος - έτσι ο δράστης απελευθερώνεται χάρη στον αστυνομικό... (😵)

Στη συνέχεια, ένας αξιωματικός – προφανώς ο ίδιος που μόλις «απελευθέρωσε» τον δράστη – στη συνέχεια επιτίθεται σε έναν από τους βοηθούς και τον παλεύει στο έδαφος. 

Αυτή τη στιγμή, ο δράστης επιτίθεται σε αυτόν τον αξιωματικό - ενώ τέσσερεις αστυνομικοί στέκονται σε άμεση γειτνίαση και δεν παρεμβαίνουν και δεν βοηθούν τον συνάδελφό τους. 

Στη συνέχεια, ο δράστης μαχαιρώνει τον αστυνομικό αρκετές φορές στο λαιμό με το μαχαίρι κοντά στο κεφάλι του - είναι αδύνατο να διακριθεί ακριβώς. 

Αργότερα, ο συνεργός συλλαμβάνεται επίσης και του περνούν χειροπέδες.

Τι τραγικό λάθος του αστυνομικού – αν ήταν πραγματικά λάθος! 

Μόνο αφ΄ότου ο δράστης μαχαίρωσε τον συνάδελφό του, ένας αστυνομικός πυροβολεί τον επιτιθέμενο. 

Ο δικηγόρος του Stürzenberger, Markus Haintz, μιλά για αποτυχία της αστυνομίας. 

«Μόνο ο αστυνομικός με μεταναστευτικό υπόβαθρο (που πυροβόλησε), τον οποίο θα ήθελα να αναφέρω εδώ ιδιαίτερα για διαφοροποίηση, ενήργησε σωστά», λέει ο Haintz. 

Καταγγέλει επίσης ότι ο Stürzenberger δεν εξετάστηκε αμέσως για να διαπιστωθεί αν υπήρχε τραυματισμός (απειλητικός για τη ζωή).  
 
Μπορείτε να βρείτε το βίντεο εδώ - αλλά παρακαλώ παρακολουθήστε το μόνο αν  πραγματικά αντέχετε! (σσ. η σελίδα πλέον δεν υπάρχει)

Τα θύματα δεν έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο – ο Stürzenberger τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, σε αντίθεση με τον αστυνομικό, του οποίου τα τραύματα είναι απειλητικά για τη ζωή – η μηχανή προπαγάνδας έχει ήδη ξεκινήσει. 

Μέσω δηλώσεων όπως αυτές που έκανε ο Wendt στην τηλεόραση "Welt". 

Ή από το ZDF, το οποίο απλώς κρύβει ποιο είναι το θύμα σε μια αναφορά - και έτσι διαστρεβλώνει εντελώς το μήνυμα.


Το Tagesschau & Co. έθεσε άλλες προτεραιότητες στο ρεπορτάζ της - εδώ είναι το κορυφαίο τμήμα ειδήσεων της ιστοσελίδας του πιο σημαντικού ειδησεογραφικού προγράμματος στην Γερμανία (από τις 31/5/24, 5:04 μ.μ.):




Ο δημοσιογράφος Stefan Magnet γράφει στο 'X', σύμφωνα με μια εσωτερική πηγή στο ARD, υπάρχει επί του παρόντος μια συζήτηση "εάν η επίθεση με μαχαίρι είναι τώρα ένα "περιφερειακό γεγονός", ή υπερπεριφερειακής σημασίας, προκειμένου να είναι σε θέση να το αναφέρει. (😏)

Αυτό δεν είναι αστείο»

Κρίνοντας από τις προτεραιότητες στη σελίδα Tagesschau, οι δημοσιογράφοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πράξη δεν ήταν υπερπεριφερειακής σημασίας.(🙈🙉🙊)

Το κάποτε συντηρητικό "Focus" προφανώς θεωρεί τους αναγνώστες του ηλίθιους και γράφει: 

"Ασαφές κίνητρο". 







Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας Deutschlandfunk προσπαθεί επίσης να παραπλανήσει τους αναγνώστες του με έναν συγκαλυμμένο τίτλο (και πολλοί διαβάζουν μόνο τους τίτλους): «Βάδη-Βυρτεμβέργη – Βία στο Μάνχαϊμ: Ο Scholz και η Faeser κλονίζονται». 

Ο βιαστικός αναγνώστης δεν μαθαίνει καν ότι ένας επικριτής του Ισλάμ έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι. 

Δεν υπάρχει ούτε λέξη γι' αυτό στην πρώτη παράγραφο του άρθρου - αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που διδάσκονταν στις σχολές δημοσιογραφίας στο παρελθόν. 

Από καθαρό φόβο να κατονομάσει άλογο και αναβάτη, η Süddeutsche Zeitung διατυπώνει τον ακόλουθο τίτλο: «Μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στο Μάνχαϊμ – άνδρας μαχαιρώνει ανθρώπους – πολιτικό κίνητρο;»


(Ουφ! πες το, ντε και νόμισα ότι ήταν γατο-συμπλοκή)
 


Ένας φίλος μου έγραψε για τις αντιδράσεις στην επίθεση με χιούμορ αγχόνης: «Ήταν Ναζί; Τότε έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Διαφορετικά, είναι περισσότερο μια μεμονωμένη περίπτωση».

Το έγκλημα συνέβη γύρω στις 11:30 π.μ. μπροστά σε μια προεκλογική εκδήλωση του κόμματος Pax Europa (BPE), του οποίου ο Stürzenberger είναι μέλος. 

Ένας συνάδελφος του Stürzenberger δήλωσε μετά το έγκλημα, σύμφωνα με την «Bild»: «Χτυπήθηκε στο πόδι και το πρόσωπο, θα υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση». Η επίθεση συνέβη πριν καν ξεκινήσει η εκδήλωση, «Αυτό πρέπει να είχε προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα», δήλωσε ο συνάδελφος.

Ο καγκελλάριος Olaf Scholz (SPD) αντέδρασε στην πράξη – κάτι που συνήθως δεν κάνει σε πράξεις που στρέφονται εναντίον πολιτικά απαράδεκτων ανθρώπων. 

Ίσως η αντίδραση οφείλεται στο γεγονός ότι ένας αστυνομικός βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. 

Ο Scholz απέφυγε να αποκαλέσει τον Stürzenberger ονομαστικά, ή ακόμη και να μιλήσει για έναν «επικριτή του Ισλάμ»

«Οι εικόνες από το Μάνχαϊμ είναι τρομερές», έγραψε ο καγκελάριος στο Twitter. 

«Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από έναν επιτιθέμενο. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα. 
Η βία είναι απολύτως απαράδεκτη στην δημοκρατία (;;;;;) μας. Ο δράστης πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά».


Κίνδυνος εσφαλμένης εντύπωσης

Ο βιαστικός αναγνώστης μπορεί να κολλήσει με το γεγονός ότι πρόκειται για βία προς τα δεξιά – επειδή ο καγκελάριος δύσκολα αντιδρά στη βία από την αριστερά, ή τους ισλαμιστές διαφορετικά. 

Ενώ στην περίπτωση της δήθεν «δεξιάς» βίας ή ακόμα και απλώς συνθημάτων από αυτούς, όπως στο Sylt, του αρέσει να τα βάζει με τη «δεξιά».

Η υπουργός Εσωτερικών Nancy Faeser απέφυγε επίσης να κατονομάσει τον Stürzenberger. 

Οι έρευνες θα αποσαφηνίσουν το υπόβαθρο του εγκλήματος, ιδίως το υπόβαθρο και τα κίνητρα του δράστη, έγραψε η υπουργός - η οποία κατά τα άλλα σπεύδει πολύ γρήγορα να κατονομάσει τους υποτιθέμενους «δεξιούς» δράστες ως τέτοιους. 

Αυτή τη φορά ήταν επιφυλακτική: «Εάν οι έρευνες αποκαλύψουν ένα ισλαμιστικό κίνητρο, τότε αυτό θα ήταν μια ανανεωμένη επιβεβαίωση του μεγάλου κινδύνου ισλαμιστικών πράξεων βίας για τις οποίες έχουμε προειδοποιήσει». 

Και το οποίο ευτελίζει με τη συνεχή, σχεδόν μανιακή συγκέντρωσή της στα «δεξιά». 

Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς ότι κοιτάζοντας από την άλλη πλευρά, είναι μία από τις πρωτοπόρους του ισλαμισμού στη χώρα μας.

Η Faeser όχι μόνο είπε ότι οι σκέψεις της είναι με τα θύματα (τα οποία δεν διευκρίνισε, φυσικά), αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε: 

«Οι σκέψεις μου είναι ιδιαίτερα με τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση με μαχαίρι». 

Τι θράσος – αντίθετα, αυτό υποδηλώνει ότι χωρίζει τα θύματα σε «καλά» και «κακά» και ότι οι σκέψεις της δεν είναι ίδιες με όλα τα θύματα.

Η Faeser πρέπει να ανεχθεί το ερώτημα γιατί ένας επικριτής του Ισλάμ όπως ο Stürzenberger δεν ήταν καλύτερα προστατευμένος – όταν μια επίθεση εναντίον του από ριζοσπάστες μουσουλμάνους ήταν σχεδόν προβλέψιμη. 

Όποιος είναι «εναντίον της δεξιάς» στη Γερμανία μπορεί να υπολογίζει σε οποιαδήποτε πιθανή υποστήριξη από το κράτος και τις αρχές.

Όποιος επικρίνει τον ισλαμισμό, από την άλλη πλευρά, τίθεται εκτός νόμου. 

Εκτός από τους επικριτικούς δημοσιογράφους (για παράδειγμα, μετά από μια επικίνδυνη επίθεση εναντίον μου, οι διαδικασίες απλώς απορρίφθηκαν, δείτε εδώ).

Στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, το θύμα απεικονίζεται σταθερά ως δεξιός εξτρεμιστής. 

Η «Welt», για παράδειγμα, γράφει: «Ο Stürzenberger και το περιβάλλον του γύρω από το κίνημα Pax Europa έχουν ανατεθεί από τις αρχές της Βαυαρίας, για παράδειγμα, στον τομέα της ισλαμοφοβίας που σχετίζεται με την προστασία του συντάγματος. 

Στο παρελθόν, ο Stürzenberger έχει επανειλημμένα ενεργήσει ως επικεφαλής συναντήσεων για την Pax Europa. Εμφανίστηκε επίσης ως συγγραφέας στον δεξιό εξτρεμιστικό ιστότοπο Politically Incorrect. 

Διαδίδει «ισλαμοφοβικές δηλώσεις», ανέφερε, για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα του Βαυαρικού Κέντρου Πληροφόρησης κατά του Εξτρεμισμού.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι «αντιχριστιανικές δηλώσεις» δεν καταγράφονται σχεδόν καθόλου από το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος και τους πολλούς αμφίβολους, χρηματοδοτούμενους από φόρους «μαχητές του εξτρεμισμού», οι οποίοι συχνά προέρχονται από το ίδιο το αριστερό εξτρεμιστικό φάσμα

Ακόμη και η σκέψη μιας τέτοιας ηχογράφησης φαίνεται μη ρεαλιστική.

Δεν αναμένονται σχεδόν καθόλου αντιδράσεις

Οι διαδηλώσεις κατά της ισλαμικής βίας και των φώτων των νεράιδων είναι απίθανο να πραγματοποιηθούν - ενώ οι συγκεντρώσεις θα ήταν πιθανές εάν οι ρόλοι αντιστρέφονταν, εάν ένας «δεξιός» είχε επιτεθεί στους μουσουλμάνους. 

Ακόμη και λόγω των φωνών «έξω οι ξένοι» από το Sylt, έγιναν άμεσες αγρυπνίες. Θα πίστευε κανείς ότι η σημερινή πράξη θα βάραινε βαρύτερα. Αλλά όχι στην «καλύτερη Γερμανία όλων των εποχών». 

Όταν η κακή χρήση ενός τραγουδιού προκαλεί ένα είδος κρατικής κρίσης, αλλά μετά από μια αιματηρή επίθεση σε έναν επικριτή του Ισλάμ, επιστρέφει αμέσως στην καθημερινή ζωή.

Ο πρώην αρχισυντάκτης της Bild, Julian Reichelt, προειδοποιεί πολύ εύστοχα: «Η επίθεση στον Michael Stürzenberger δείχνει πολύ καθαρά:

Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τη θριαμβευτική πορεία του ισλαμισμού σιωπηλά, όποιος δεν θέλει να υποταχθεί, όποιος φοβάται, περιφρονεί και πολεμά το χαλιφάτο, πρέπει να φοβάται το μαχαίρι. 

Και είναι ολομόναχος. 

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα αντιτίθεται πλέον στον κίνδυνο του ισλαμισμού».

PS: Εν τω μεταξύ, ο Stürzenberger ανακοίνωσε από το νοσοκομείο ότι η επέμβαση είχε πάει καλά. Μετέφερε το ακόλουθο μήνυμα μέσω του δικηγόρου του Haintz: «Το διαφοροποιημένο εκπαιδευτικό έργο για το πολιτικό Ισλάμ, το οποίο δεν στρέφεται εναντίον των σύγχρονων, φιλελεύθερων και δημοκρατικά σκεπτόμενων μουσουλμάνων – όπως θα μπορούσε επίσης να δει κανείς στο Mannheim σε μια μεγάλη αφίσα δίπλα στο περίπτερό μας – είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Οι σκέψεις μου είναι επίσης με τον Salman Rushdie και όλους τους άλλους διαφωτιστές, ειδικά τους πρώην μουσουλμάνους και τους προοδευτικούς μουσουλμάνους, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται υπό μια εντελώς διαφορετική απειλή. “


ΠΗΓΗ: Nach Messer-Attacke auf Stürzenberger – Framing in den Medien - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. (επιλέξαμε από σεβασμό προς τους αναγνώστες να μην το ανεβάσουμε. πρόθεσή μας δεν είναι ο εντυπωσιασμός αλλά η σοβαρή ενημέρωση)




Μάνχαϊμ: Απόπειρα δολοφονίας του επικριτή του Ισλάμ Michael Stürzenberger – Η αστυνομία καταρρίπτει τον επιτιθέμενο
Στη μέση του κέντρου της πόλης του Μάνχαϊμ, υπάρχει μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση την Παρασκευή το πρωί. Άγνωστος μαχαιρώνει τον 59χρονο πολιτικό και ακτιβιστή και τραυματίζει επίσης έναν αστυνομικό. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έσπευσαν στη σκηνή πυροβόλησαν τον φερόμενο ως δράστη.


Οι ερευνητές υποπτεύονται ισλαμιστικό κίνητρο στην επίθεση στο Μάνχαϊμ
Οι ερευνητές λέγεται ότι έχουν ταυτοποιήσει τον μαχαιρωτή του Μάνχαϊμ: Ο επιτιθέμενος λέγεται ότι είναι ένας 25χρονος, ισλαμιστής Αφγανός ονόματι Σουλεϊμάν Α.


Επίθεση με μαχαίρι στον Stürzenberger: Κάθε σχετικοποίηση είναι απάνθρωπη
Ο Michael Stürzenberger μαχαιρώνεται - και τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να σχετικοποιήσουν την απογοήτευση με όρους όπως «δεξιός λαϊκιστής». Όλα ακούγονται κάπως σαν: Κάτι τέτοιο προέρχεται από κάτι τέτοιο.


Το σοκ μετά το Μάνχαϊμ: Οι επικριτές του Ισλάμ δεν είναι πλέον ασφαλείς στη Γερμανία
Στο Μάνχαϊμ, ο επικριτής του Ισλάμ Michael Stürzenberger μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου. Η απόσταση είναι περιορισμένη - μερικοί το παίρνουν ακόμη και ως ευκαιρία να τον επικρίνουν. Αυτό που μένει είναι το σοκ: Ποιος μπορεί ακόμα να αισθάνεται ασφαλής τώρα;





ΣΟΥΗΔΙΑ: Συγκλονιστική αλήθεια για το Malmö.
Η διαβόητη σουηδική πόλη κατατάσσεται στις 100 πιο επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο.


Περισσότερες από 53.000 σεξουαλικές επιθέσεις από πρόσφυγες από το 2017
Περισσότεροι από δύο θάνατοι κάθε μέρα


O Stürzenberger από το νοσοκομείo. Αστυνομικός σε «υψηλότερο κίνδυνο για τη ζωή»
Ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε από το μαχαίρι τρομοκράτη στο Μάνχαϊμ εξακολουθεί να βρίσκεται σε «ακραίο θανάσιμο κίνδυνο». Εν τω μεταξύ, ο επικριτής του Ισλάμ Michael Stürzenberger ανέφερε από το νοσοκομείο: Το εκπαιδευτικό έργο για το πολιτικό Ισλάμ είναι πιο σημαντικό από ποτέ.


"Παρά τρίχα": Ο Michael Stürzenberger μιλά για τραυματισμούς από το νοσοκομείο






Ομόνοια: Ελεύθερος υπό όρους ο (Παλαιστίνιος) άνδρας που κατηγορείται ότι έδειρε και βίασε την 33χρονη
Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε, βίασε, μαχαίρωσε και έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί την 33χρονη στην Ομόνοια, κρατώντας τη φυλακισμένη για πάνω από 12 ώρες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.



Δεύτερο εβραϊκό σχολείο χτυπήθηκε με πυροβολισμούς: Ανησυχητική αύξηση των βίαιων αντισημιτικών επιθέσεων στον Καναδά από τις 7 Οκτωβρίου



11 σχόλια:

  1. Πραγματικά φοβερή υπόθεση καί χρήσιμη ανάρτηση, σας ευχαριστούμε πολύ.

    Καί τό λέμε επειδή γνωρίζουμε.

    Έχουμε συγγενείς στήν Γερμανία καί μας τά λένε όλα αυτά τά τρομερά περιστατικά.

    Οι λαθρομετανάστες κυρίως από Αφρική, αλλά όχι μόνο, διαρκώς ξεσαλώνουν ( εδώ καί χρόνια, όχι τώρα μόνο ) καί η αστυνομία έχει εντολές καί φαίνεται αυστηρές, νά μήν κάνει περίπου τίποτα.

    Οι Γερμανοί πολίτες δυστυχώς παραμένουν άτυχοι θεατές καί καρπαζοεισπράκτορες όπως λέμε στήν πατρίδα μας. Η αστυνομία είναι στήν κυριολεξία αγνώριστη.
    Πώς ήταν αυτή η χώρα καί πώς τήν κατάντησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα μας μεταφέρετε.

    Είναι εντελώς αυτοκτονικό και παράλογο αυτό που βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη.

    Έχει ξεπεράσει κάθε λογική.

    Αν το σκεφθεί κανείς, φαίνεται ότι ο κόσμος φοβάται τελικά πιο πολύ τις κυβερνήσεις του και για αυτό δεν μιλάει, παρά τους δημίους του.

    Θα αποτελέσουμε σίγουρα αντικείμενο (ψυχιατρικής) μελέτης και ελπίζω παράδειγμα αποφυγής για τις μελλοντικές γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο1 Ιουνίου 2024 στις 11:42 μ.μ.

    Αλήθεια είναι!
    Ξεσαλωμένοι εντελώς όμως.

    Ιδιαιτέρως θέλω νά σταθώ στά φανταστικά σκίτσα που έχετε βάλει καί είναι μοναδικά γιά τό τηλεοπτικό σκουπιδαριό που καθημερινώς μας "υποχρεώνουν" νά βλέπουμε.

    Αληθινά καλοδιαλεγμένα καί μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα σας, ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ για λίγο, σας ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ.
      ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ!

      Διαγραφή
    3. Φίλε @11:44μμ, και να έχεις και όργανο ατζαμή που να την πέφτει και στο θύμα μάλιστα, όπως το νεαρό μπατσάκι του άρθρου.

      Διαγραφή
  4. Σάμπως είναι καλύτεροι οι δικοί μας;;;;;

    Τουλάχιστον, οι Γερμανοί θα φτάνουν στο σημείο μετά την κλήση.

    Οι δικοί μας ούτε μπαίνουν καν στον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ φοβάμαι, ότι τα μέλη της ταινίας "Η μεγάλη των μπάτσων σχολή" θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μία ξαδέλφη στό Μόναχο καί μου είπε ότι τό θέμα αυτό συντάραξε πολύ τούς Γερμανούς, όχι μόνο γιά τήν αγριότητα του δράστη, αλλά περισσότερο γιά τήν φανερή αδυναμία της αστυνομίας νά δράσει όπως έπρεπε στό αιματηρό αυτό περιστατικό, αντί νά διστάζει καί νά στέκεται παγερός θεατής.
      Καί μου ανέφερε ακόμα, πώς δέν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία αποφεύγει νά κάνει τήν δουλειά της μέ ανάλογα φονικά περιστατικά, αλλά καί ότι οι "άνευρες" καί άχρωμες ανακοινώσεις αμέσως μετά θυμώνουν πολύ τούς Γερμανούς πολίτες.

      Διαγραφή
    2. Κυρία Φιλοθέη καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε για όσα μας αναφέρετε.

      Έχετε δίκοιο. Είναι έτσι όπως τα λέτε.

      Δεν έχουμε πλέον ούτε τον χρόνο ούτε τα περιθώρια ως λαοί.

      Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση θα γίνει μόνο χειρότερη όσο σωπαίνουμε και ανεχόμαστε.

      Φαίνεται ξεχνάμε ότι οι πολιτικοί είναι υπηρέτες μας και πληρώνονται από εμάς. Και αυτός που πληρώνει, αυτός έχει τον πρώτο, ίσως και μοναδικό, λόγο.

      Βέβαια, θα μου πείτε όταν φτάσουν να σου πουλάνε και παπούτσια με το λογότυπο κομμάτων, πρέπει να έχεις πέσει πολύ χαμηλά ως πολίτης για να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.



      Διαγραφή
  6. Αν σας πω ότι λυπήθηκα για τον αστυνομικό, ψέμα θα 'ναι.Έβγαλε μαχαίρι το ισλαμικό καθίκι και αντί να του πατήσει σφαίρα στο κεφάλι,πήγε να ακινητοποιήσει αυτόν που πήγε να τον αφοπλίσει.Τα 'θελε και τα 'παθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!