Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Στη Φλόριδα (ΗΠΑ) οι Ρεπουμπλικάνοι χαρακτηρίζουν το WEF, τον Π.Ο.Υ. και τον ΟΗΕ ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ




Μια ρεπουμπλικανική οργάνωση βάσης ενέκρινε ψήφισμα που κηρύσσει τον ΟΗΕ, τον Π.Ο.Υ. και το WEF τρομοκρατικές οργανώσεις. 

Η συνεργασία με αυτές τις οργανώσεις πρέπει να κηρυχθεί πράξη προδοσίας από το νόμο.


4 Ιουνίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,8 λεπτά




Το TKP έχει αναφερθεί εκτενώς στους νόμους της Οκλαχόμα και της Λουϊζιάνας, οι οποίοι δηλώνουν ότι το WEF και ο ΟΗΕ (συμπεριλαμβανομένου του Π.Ο.Υ.) δεν έχουν πολιτική ή νομική δικαιοδοσία. 


Οι Ρεπουμπλικάνοι στη Φλόριδα θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και προφανώς να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. 


Μια λαϊκή ρεπουμπλικανική οργάνωση, η Ρεπουμπλικανική Συνέλευση της κομητείας Lee, εισήγαγε ένα ψήφισμα που κηρύσσει τον ΟΗΕ, τον Π.Ο.Υ. και το WEF ως τρομοκρατικές οργανώσεις. 

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με επιτυχία.



«Παγκόσμιο πραξικόπημα»

Το ψήφισμα είναι ριζοσπαστικό στον τόνο του: 

Η συνεργασία με αυτές τις οργανώσεις θεωρείται προδοσία κατά των ΗΠΑ και της πολιτείας της Φλόριδα. 

Καλεί επίσης το νομοθετικό σώμα και τον κυβερνήτη της Φλόριδα να ψηφίσουν νομοσχέδιο που θα κηρύσσει τη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πράξη προδοσίας κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτείας της Φλόριδα. 

Έτσι, ζητούν έναν νόμο που πηγαίνει ακόμη πιο μακριά από εκείνους στη Λουϊζιάνα και την Οκλαχόμα, όπου αναφέρεται μόνο ότι οι οργανώσεις δεν έχουν δικαιοδοσία.

Αλλά η πρωτοβουλία δείχνει επίσης τα ρήγματα μεταξύ της βάσης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και της ηγεσίας του κόμματος. 


Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εκτελεστική επιτροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της κομητείας Lee αρνείται να υποβάλει το ψήφισμα σε ολόκληρη την εκτελεστική επιτροπή για ψηφοφορία. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, θα ήταν πιθανό ότι αυτή η επιτροπή θα είχε επίσης εγκρίνει την αίτηση.

Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος, το οποίο μπορεί ασφαλώς να γίνει κατανοητό ως αντίδραση στις νομικές ειδήσεις στην Οκλαχόμα και τη Λουϊζιάνα:


Τα Ηνωμένα Έθνη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι τρομοκρατικές οργανώσεις που επιδιώκουν να ερημώσουν την ανθρωπότητα και να σφετεριστούν την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτείας της Φλόριδας. και

λαμβάνοντας υπόψη ότι η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο ΟΗΕ συμμετέχουν ενεργά σε ένα παγκόσμιο πραξικόπημα· και

Αυτή η απόπειρα πραξικοπήματος επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τις ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις για να εφαρμόσει τις πολιτικές των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

λαμβάνοντας υπόψη ότι οι νόμιμες διεθνείς συνθήκες δεν έχουν δικαιοδοσία επί της εσωτερικής πολιτικής·

Αποφασίζεται:

Η Ρεπουμπλικανική Συνέλευση της κομητείας Λι καλεί τον κυβερνήτη DeSantis και το νομοθετικό σώμα της Φλόριδας να εγκρίνουν νομοσχέδιο που θα κηρύσσει τη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πράξη προδοσίας κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και της πολιτείας της Φλόριδας.

Απαιτούμε επίσης έναν νόμο που να αναφέρει ρητά:

«Κανένας κανόνας, κανονισμός, τέλος, φόρος, πολιτική ή εντολή οποιουδήποτε είδους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δεν θα επιβάλλεται ή θα εφαρμόζεται από την Πολιτεία της Φλόριντα ή από οποιαδήποτε υπηρεσία, τμήμα, επιτροπή, επιτροπή, πολιτική υποδιαίρεση, κυβερνητική μονάδα της πολιτείας, δήμο, πόλη ή άλλη πολιτική οντότητα».

Το ψήφισμα εισήχθη από τον ψυχοθεραπευτή Joseph Sansone, ο οποίος ανέφερε σχετικά στο ιστολόγιό του.



Εικόνα: "Worlds Biggest US Flag 1970s Patriotic USA God Bless America Brege Photo Dexter Card 9032 Postmarked 235 ft x 104 ft high Detroit MI Building no longer exist" by UpNorth Memories - Don Harrison is licensed under CC BY-NC-ND 2.0.


ΠΗΓΗ: In Florida: Republikaner ernennen WEF und UNO zur Terrororganisation (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!