Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

"Η ανυπακοή μαζί είναι ως κοινωνία το πιο σημαντικό πράγμα" - Συνέντευξη με τον Wolfgang Wodarg (Μέρος 2)



Ο γιατρός και πρώην πολιτικός υγείας Wolfgang Wodarg ήταν ένας από τους πιο βαθείς επικριτές της πολιτικής του κορωνοϊού από την αρχή. 

Στη διμερή συνέντευξη με τον Tilo Gräser, μιλάει γι' αυτό και κάνει απολογισμό. 

Το δεύτερο μέρος ασχολείται με τον ρόλο των τεστ PCR, αυτόν του Ινστιτούτου Robert Koch και την πιθανή επαναξιολόγηση.


Transition News: Ποιος άλλος είναι μεταξύ των κερδοσκόπων της λεγόμενης πανδημίας του κορωνοϊού;

Wolfgang Wodarg: Οι εταιρείες δεδομένων, μερικές από τις οποίες συνεργάζονται πολύ στενά με τις μυστικές υπηρεσίες

Η Google, για παράδειγμα, είναι ένα θεμέλιο της CIA. Προφανώς συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά. 

Τα δεδομένα είναι το εργαλείο με το οποίο μπορείτε να εδραιώσετε και να εξασφαλίσετε τη δύναμή σας. 

Εάν γνωρίζετε περισσότερα για τους ανθρώπους από ό, τι γνωρίζουν για τον εαυτό τους, μπορείτε να τους πείτε όλα τα είδη των πραγμάτων και να τους πουλήσετε όλα τα είδη των πραγμάτων. 

Μπορείτε να μετρήσετε και να αξιολογήσετε τις συνήθειες του τρόπου ζωής τους, τις οποίες δεν παρατηρούν καν οι ίδιοι, και να κάνετε ατομικές προσφορές με βάση αυτό. Και έτσι ανακαλύπτεται επίσης τι μπορείτε να κάνετε για να τους τρομάξετε. 

Ερευνούν τους ανθρώπους, μέχρι τα γονίδιά τους, και στη συνέχεια τους εξηγούν πού βρίσκεται ο κίνδυνος γι' αυτούς και προσφέρουν μια θεραπεία γι' αυτό. 

Τα δεδομένα είναι καθαρός χρυσός. Είναι ο χρυσός του μέλλοντος.


Transition News: Οι δοκιμές PCR έπαιξαν επίσης ρόλο σε αυτό; Πριν από τρία χρόνια, είχαν ήδη επισημάνει ότι τα τεστ PCR γίνονται κυρίως από ιδιωτικές εταιρείες.


Wolfgang Wodarg: Τέτοιες δοκιμές είναι συνήθως διαγνωστικές ιατρικές συσκευές εγκεκριμένες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών. 

Οι δοκιμές που συνέστησε ο Christian Drosten στον Π.Ο.Υ. για τον SARS-CoV-2 ήταν πολύ ανακριβείς. 
Ο ίδιος έγραψε ότι είναι θετικοί για όλους τους ιούς beta corona. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς. 

Ο SARS-1 ήταν επίσης ένας τέτοιος ιός. Ο SARS 1 δεν είχε εξαφανιστεί ξαφνικά. Οι ιοί δεν εξαφανίζονται ξαφνικά, απλά δεν γίνονται πια τεστ για αυτούς. Ακριβώς όπως και οι υποτιθέμενοι ιοί SARS 2 στην Κίνα από την 1η Μαρτίου 2020. 

Απλώς ξαφνικά δεν είχαν άλλα κρούσματα επειδή σταμάτησαν τα τεστ.

Ως επιδημιολόγος, έχω μάθει φυσικά πώς να καταλαβαίνω αν κάτι ιδιαίτερο μας απειλεί. 

Για παράδειγμα, πρέπει να συγκρίνετε αν αυτό δοκιμάστηκε με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν ή αν δεν παρατηρήθηκε καθόλου στο παρελθόν. Τώρα ξαφνικά παρουσιάστηκε κάτι και δεν ήταν καθόλου συγκρίσιμο με τα προηγούμενα ευρήματα. Αυτό είναι εντελώς αντιεπιστημονική ανοησία

Αυτό που μας προσφέρθηκε σε σχέση με τον Covid-19 δεν ταίριαζε με αυτό που ήταν γνωστό και μπορούσε να παρατηρηθεί παντού. Γι' αυτό ήταν θέατρο για μένα. Για μένα, αυτή ήταν μια αφήγηση που τρόμαξε τους ανθρώπους, με τη βοήθεια σκόπιμα δημιουργημένων εικόνων.

Υπάρχει μια διάλεξη του "Mister Pandemic" από το Βέλγιο, Marc van Ranst (βλ. βίντεο στο τέλος), από το 2019, [1] στην οποία περιέγραψε σε φαρμακευτικούς εκπροσώπους πώς διοργανώθηκε η γρίπη των χοίρων δέκα χρόνια νωρίτερα: με φωτογράφους σε κηδείες, με διασημότητες και influencers που δείχνουν φόβο και ούτω καθεξής. 

Περιέγραψε όλα τα κόλπα των μέσων ενημέρωσης για την καλλιέργεια φόβου. Στο τέλος, μια φωτογραφία μου παρουσιάστηκε ως κριτικός στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ο van Ranst  είπε: «Ναι, ήταν πολύ αργά». Μέχρι τότε, οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν ήδη τα δισεκατομμύρια στις τσέπες τους.

Transition News: Ο Paul Schreyer του περιοδικού Multipolar έχει μηνύσει για ορισμένα από τα πρωτόκολλα του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) για την πανδημία του κορωνοϊού. [2] Αυτό που μπορεί να διαβαστεί σε αυτό επιβεβαιώνει αυτό για το οποίο προειδοποιήσατε. Πώς αξιολογείτε αυτά τα πρωτόκολλα RKI; Δεν μπορείς απλά να καθίσεις αναπαυτικά επειδή είχες δίκιο;

Wolfgang Wodarg: Δεν είναι πάντα ωραίο να έχεις δίκιο. Έκρινα τι υπάρχει στα πρωτόκολλα RKI με τον ίδιο τρόπο εκείνη τη στιγμή. Αυτό βασίστηκε στα ίδια δεδομένα που ήταν δημόσια. Πάντα παρακολουθούσα και χρησιμοποιούσα αυτά τα δεδομένα, και συνήθιζα να το κάνω. 

Έτσι μπορούσα πάντα να πω πόσοι άνθρωποι ήταν στο νοσοκομείο με αναπνευστική νόσο, πόσοι πήγαν στο γιατρό και πόσοι αναφέρθηκαν με γρίπη στον "ιστό της γρίπης". Έχω επίσης παρατηρήσει τις αντίστοιχες επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίες είναι επίσης καταγεγραμμένες.

Υπάρχουν τρεις διαγνωστικές ομάδες: η αναπνευστική, δηλαδή τα αναπνευστικά επείγοντα περιστατικά, στη συνέχεια τα καρδιαγγειακά επείγοντα περιστατικά, δηλαδή τα καρδιαγγειακά προβλήματα, και τα νευρολογικά επείγοντα περιστατικά. 

Κοίταξα τις αντίστοιχες ετήσιες στατιστικές καμπύλες. Ακόμη και το 2020 και το 2021, δεν υπήρχε τίποτα σε αναπνευστικά επείγοντα περιστατικά. 

Μετά κοίταξα τα καρδιολογικά επείγοντα περιστατικά, τα καρδιαγγειακά επείγοντα περιστατικά. Για αυτά, αυξήθηκε τον Ιούνιο του 2021 παράλληλα με την αύξηση του «ποσοστού εμβολιασμού». Αυτό συνέβη επίσης με νευρολογικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, κρίσεις ύπνου και τα παρόμοια. Δεν μπορώ να αποδείξω μια σύνδεση, αλλά τα παράλληλα μαθήματα είναι ένα σαφές προειδοποιητικό σημάδι.

Το RKI είναι μια εξαρτώμενη από την κυβέρνηση αρχή που εξαρτάται από οδηγίες. 

Εάν η κυβέρνηση δεν θέλει ορισμένα πράγματα να τεκμηριωθούν, τότε δεν θα εξεταστούν. 

Ή απλώς περικόπτεται ο προϋπολογισμός και τότε δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για αντίστοιχες εξετάσεις, χωρίς προσωπικό.

Τα πρωτόκολλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι από το RKI έχουν αξιολογήσει τον Covid-19 με τον ίδιο τρόπο όπως και εγώ και ενημέρωσαν σχετικά τον Υπουργό Υγείας. Όλοι ήξεραν: Δεν υπάρχει τίποτε.

Αυτό το κατέγραψαν και στην αρχή. Αλλά ξαφνικά έλαβαν την εντολή να το αξιολογήσουν ως «επικίνδυνο»

Ήταν η εποχή που ο ιός ξαφνικά και ταυτόχρονα θεωρήθηκε «επικίνδυνος» στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Αυτό συνέβη συγχρονισμένα, και προφανώς ακολούθησε μια εντολή. Κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί τόσο καλά με τις κυβερνήσεις. Λειτουργεί στο στρατό.


Transition News: Υπάρχει ένα συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί για τα τρία χρόνια της κρίσης του κορωνοϊού; Και είναι κάτι τέτοιο δυνατό ξανά;

Wolfgang Wodarg: Αυτό εξαρτάται από το αν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καταφέρουν να βάλουν τους ανθρώπους σε φόβο και τρόμο για άλλη μια φορά, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι να συμμετάσχουν και πάλι. Αλλά δεν νομίζω. 

Πιστεύω ότι υπήρξε κάποιο είδος ανοσοποίησης σε πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι η κρίσιμη μάζα είναι τώρα μεγάλη. 

Πολλοί γνωρίζουν ότι όταν δεν είναι πλέον υπάκουοι, δεν είναι μόνοι. Είναι πολύ σημαντικό να μην αντιφάσκουμε μόνοι μας, αλλά να δούμε ποιος άλλος συμμετέχει πριν από την ανυπακοή.

Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που οι άνθρωποι συναντιούνται: στο νηπιαγωγείο, στο σχολείο, στις αρχές, στον εργοδότη, στο νοσοκομείο, παντού. 

Αν οι άνθρωποι αντισταθούν μαζί, τότε τα πράγματα φαίνονται πολύ άσχημα για τους ισχυρούς και τους κερδοσκόπους

Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να αγνοηθεί. 

Εάν πολλοί άνθρωποι ανοίξουν το στόμα τους, τότε οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές ότι η παθητική αντίσταση θα είναι επίσης επιτυχής.


Transition News: Πώς αξιολογείτε τις πιθανότητες να υπάρξει πραγματικά κάτι σαν μια ειλικρινής επανεκτίμηση της κρίσης του κορωνοϊού; Ποιος μπορεί να το αντέξει οικονομικά;


Wolfgang Wodarg: Μια κεντρική επανεκτίμηση σε ομοσπονδιακό επίπεδο μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο ένα γεγονός άλλοθι και, κατά τη γνώμη μου, δεν φέρνει την απαραίτητη ευρεία αντίδραση στα εγκλήματα, τους εγκεφάλους τους και τους οπαδούς τους. 

Όπου έχει συμβεί αδικία, σε νοσοκομεία, ιατρεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ούτω καθεξής, πρέπει να υπάρξει μια συγκεκριμένη επανεκτίμηση του τι συνέβη – προκειμένου να μάθουμε από αυτό. Μια διαδικασία μάθησης είναι απαραίτητη. Πρέπει να καλέσουμε μαζί να συμβιβαστούμε και να ξεπεράσουμε τα γεγονότα, τη μεγάλη διαίρεση, τη μεγάλη αδικία.

Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε, και με τους γιατρούς που εμβολίασαν, με τα νοσοκομεία που εξανάγκασαν και απέλυσαν το προσωπικό τους, με τους δημοσιογράφους που δεν εκπλήρωσαν το καθήκον τους. Πρόκειται για μια διαδικασία μάθησης και, φυσικά, μερικές φορές και για καταδίκες. Πρέπει να καταλάβουμε πώς παρασύρθηκαν οι άνθρωποι. Πιστεύω ότι μια πλήρης νομική διευκρίνιση δεν είναι ρεαλιστική.

Το δικαστικό σώμα εξακολουθεί να ευθυγραμμίζεται με την κυβέρνηση για το θέμα και συνεχίζει να καταδικάζει τους ανθρώπους που δεν το ακολούθησαν. Αυτό που συνέβη είναι κακό. Αλλά δεν μπορούμε να τα αναπληρώσουμε όλα. 

Τα 190 εκατομμύρια εμβόλια που χορηγήθηκαν δεν μπορούν να αφαιρεθούν ξανά

Αλλά μπορούμε να ευαισθητοποιηθούμε στο γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά. 

Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε: να διδαχθούμε από αυτό.

Transition News: Έχετε κάποια συμβουλή για τους ανθρώπους που έχουν κάνει εμβόλια, για διάφορους λόγους, επίσης λόγω της κοινωνικής πίεσης που έχει δημιουργηθεί μέχρι και τις εργασιακές σχέσεις;

Transition News: Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όσοι έχουν προσβληθεί και έχουν λάβει αυτές τις ενέσεις βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. 

Πολλοί γιατροί είναι δράστες και έχουν κερδίσει πολλά από αυτό. 

Επομένως, θα δυσκολευτούν πολύ να παραδεχτούν ότι έδωσαν κακές συμβουλές επειδή έχουν ένοχη συνείδηση

Θα έπρεπε να πουν: «Σε έβλαψα με τη σύριγγα»

Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό. 

Πρέπει να υπάρχουν άλλοι, άλλοι γιατροί και άλλοι βοηθοί, οι οποίοι στη συνέχεια είναι διαθέσιμοι και παρέχουν ανεξάρτητες συμβουλές. 

Δυστυχώς, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται ξανά από τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων, από τον φόβο αυτών των ανθρώπων για τις συνέπειες της ένεσης.

Μαζί με συναδέλφους, συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών Arne Burkhardt, Ulrike Kämmerer, Sucharit Bhakdi και Michael Palmer, δημοσίευσα έναν οδηγό προσανατολισμού για γενικούς ιατρούς και οικογενειακούς γιατρούς, καθώς και για μορφωμένους μη ειδικούς, ο οποίος είναι γενικά κατανοητός. 

Εξηγήσαμε τη διαφορική διάγνωση. Αξιολογήσαμε επίσης τις διάφορες προσφορές θεραπείας και φάρμακα, πολλά από τα οποία έπρεπε να αξιολογηθούν ως κερδοφόρα.

Είναι καλό να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Οι βιταμίνες D και C είναι πάντα καλές για αυτό. 

Το ΑΣΟ συνιστάται επίσης κατά της θρόμβωσης. 100 χιλιοστόγραμμα την ημέρα δεν έχουν παρενέργειες και προστατεύουν

Εξάλλου, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιακών προσβολών.


Transition News: Τι σας βοήθησε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλες τις επιθέσεις εναντίον σας, και να είστε ακόμα ενεργός και δραστήριος;

Wolfgang Wodarg: Δεν μπορεί να υπάρξει τίποτε καλύτερο από το να μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου χρήσιμο σε άλλους ανθρώπους. Τίποτε δεν είναι πιο ικανοποιητικό. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους. Γι' αυτό έγινα γιατρός. Και ως γιατρός, ποτέ δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο μπορώ τώρα.

Transition News: Μετά από όλες τις εμπειρίες, επίσης ως πολιτικός υγείας με το φαρμακευτικό λόμπι: Θα γινόσασταν ξανά γιατρός; Θα συνιστούσατε στους νέους να γίνουν γιατροί;

Ναι φυσικά. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην διαφθαρείτε

Σε εσάς που θέλετε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με χαρά και θέλετε πραγματικά να κάνετε τον εαυτό σας χρήσιμο, μπορώ να το συστήσω. 

Όχι εκείνοι σε εκείνους που θέλουν να είναι σημαντικοί, με χρυσά κουμπιά στα παλτά τους και τέτοια. 

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται είναι ένα δώρο από μόνο του. 

Αυτό σας καθιστά εξαιρετικά υπόχρεους. 

Εάν το λάβετε σοβαρά υπόψη και δεν καταχραστείτε την εμπιστοσύνη, τότε εάν χρειαστεί, θα έχετε και την ικανότητα να πείτε κάποια στιγμή: Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω. 


Εάν είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους, τότε αυτό είναι ένα υπέροχο επάγγελμα.


*********************

Ο Δρ Wolfgang Wodarg είναι τριπλός ειδικός, επιδημιολόγος, επιστήμονας υγείας και πανεπιστημιακός λέκτορας. Καταπολεμά τη διαφθορά στην επιστήμη, την πολιτική και την υγειονομική περίθαλψη εδώ και πολλά χρόνια. Μετά από 13 χρόνια ως υπεύθυνος δημόσιας υγείας στο Schleswig-Holstein, ήταν μέλος της γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής από το 1994 έως το 2009, όπου ήταν εκπρόσωπος και εμπνευστής της εξεταστικής επιτροπής «Ηθική και Δίκαιο της Σύγχρονης Ιατρικής». Είναι επίτιμο μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου ξεκίνησε τις έρευνες για το ρόλο του ΠΟΥ στη «γρίπη των χοίρων» το 2009 και στη συνέχεια τους συνόδευσε ως εμπειρογνώμονας. Το μπεστ σέλερ του "False Pandemics" περιγράφει την εκτεταμένη εμπειρία του με τις Big Pharma, τον ΠΟΥ και τις διεφθαρμένες μηχανορραφίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.





ΠΗΓΗ: «Gemeinsam ungehorsam sein, ist das Wichtigste» – Interview mit Wolfgang (...) - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τα πρωτόκολλα RKI: μαρτυρία για στοχευμένα ψέμματα και κινδυνολογία
Τα μη αρχειοθετημένα πρακτικά του Ινστιτούτου Robert Koch από τις πρώτες ημέρες της κρίσης του κορωνοϊού θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την απαραίτητη επαναξιολόγηση. Επιβεβαιώνουν τους αμφισβητίες και τους επικριτές της πολιτικής Corona. Οι κινδυνολόγοι και οι ταραχοποιοί στην πολιτική και τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης έχουν μέχρι στιγμής ενδιαφερθεί ελάχιστα για αυτό.



Η Γερουσία της Αυστραλίας ξεκινά έρευνα ορόσημο για τον υπερβολικό θάνατο μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID
Η Γερουσία της Αυστραλίας ξεκίνησε έρευνα σχετικά με την αύξηση των υπερβολικών θανάτων από το πρόγραμμα εμβολιασμού COVID του 2021, σηματοδοτώντας την πρώτη επίσημη κοινοβουλευτική εξέταση αυτού του ζητήματος παγκοσμίως.











Το βίντεο είναι ένα απόσπασμα από το ντοκυμανταίρ "ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - Ποιός κατέχει τον κόσμο". Παρακολουθήστε το εδώ με ελληνικούς υπότιτλους:


Ἴσως τό καλύτερο ντοκυμανταίρ, πού γυρίστηκε ποτέ! ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - Ποιός κατέχει τόν Κόσμο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!