Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Δ ι ά γ γ ε λ μ α Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι Τζ.: «Α π ο σ ύ ρ ο μ α ι από τίς 10 κρίσιμες εκλογικά πολιτείες ! – ΣΤΗΡΙΖΩ τόν Ντ.Τράμπ» !!! / ΒΙΝΤΕΟ


Εξηγεί τους λόγους απόσυρσης από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ!

Διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό έδωσε ο Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι Τζούνιορ, στο οποίο εξήγησε τους λόγους, 


που αποσύρεται  από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και επίσημα την στήριξή του στον υποψήφιο του ρεπουμπλικανικού κόμματος Ντόναλντ Τραμπ!

Πρόκειται για μία πολιτική κίνηση υψίστης σημασίας, που ευνοεί στον μέγιστο βαθμό το Ν.Τραμπ, αφού ο Ρόμπερτ Κέννεντι Τζούνιορ αντλούσε ψήφους από την εκλογική «δεξαμενή» του πρώην Αμερικανού προέδρου, καθώς οι απόψεις τους και η πολιτική τους στάση συμπίπτουν σχεδόν ολοκληρωτικά.

Να υπενθυμιστεί ότι με βάση το μέσο όρο των δημοσκοπήσεων ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αποσπούσε 5-6% από το σύνολο των Αμερικανών ψηφοφόρων.

Στο διάγγελμά του που έδωσε είπε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν το «σπίτι» του από μικρό παιδί. 

Ήταν «το κόμμα του πατέρα μου, του θείου μου, το κόμμα στο οποίο ορκίστηκα τη δική μου πίστη, πριν καν φτάσω σε ηλικία για να ψηφίσω».

Πρόσθεσε ότι οι Δημοκρατικό μάχονταν «ενάντια στον αυταρχισμό, στη λογοκρισία, στην αποικιοκρατία, στον ιμπεριαλισμό και τους άδικους πολέμους. 

Ήμασταν το κόμμα της εργασίας».

Κατά τον Κέννεντι, αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια: 

«Είχε γίνει το κόμμα του πολέμου, της λογοκρισίας, της διαφθοράς, της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, της μεγάλης τεχνολογίας… και του μεγάλου χρήματος.

» Όταν εγκατέλειψε τη δημοκρατία ακυρώνοντας τις προκριματικές εκλογές για να αποκρύψει τη γνωστική παρακμή του εν ενεργεία προέδρου, εγκατέλειψα το κόμμα για να κατέβω ως ανεξάρτητος».

Δείτε το διάγγελμα:

Robert F. Kennedy Jr.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ 'ΑΒΑΝΤΑ' ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Ρ. ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ !

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΡΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλιοί λέγανε γιά κάτι τέτοια θέματα τήν φράση "βούτυρο στό ψωμί του", που στήν συγκεκριμένη περίπτωση εννοείται τό ...ψωμί του πρ. προέδρου Ντ. Τράμπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο25 Αυγούστου 2024 στις 3:07 μ.μ.

    Ούτε ...'λόττο' νά είχε παίξει ο Ντόναλντ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό διάστημα από τόν Σεπτέμβριο τού 2024 μέχρι καί τόν Δεκέμβριο τού 2024 θά είναι...Φ Ω Τ Ι Α...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!