Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Υποχρεωτικός εμβολιασμός 2.0: Η Νέα Ζηλανδία σχεδιάζει να ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ με τη ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ στο μέλλον




Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας προτείνει τη νομιμοποίηση της χρήσης βίας εναντίον όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. 

Πιθανώς για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Ένα (ακόμη) από αυτά τα «σίγουρα αποκλείεται» που αποδεικνύεται αληθινό.



1 Αυγούστου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 4,2 λεπτά


Ο εμβολιασμός είναι βασικά αυτοπροστασία από ασθένειες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εναπόκειται στο άτομο που θα εμβολιαστεί εάν θέλει να εμβολιαστεί και αποδέχεται τυχόν κινδύνους που μπορεί να υπάρχουν ή εάν αρνείται να παρέμβει. 

Η υποχρέωση εμβολιασμού για την προστασία άλλων είναι δεοντολογικά και σύμφωνη με όλους τους κανόνες και τις αρχές της ιατρικής εάν και μόνο εάν αποτρέπεται ένας ασφαλής κίνδυνος για τους άλλους και δεν υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο εμβολιασμένο άτομο.

Στην περίπτωση αναπνευστικών λοιμώξεων, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να παρέχει προστασία σε άλλους, επειδή δεν λειτουργεί στην αναπνευστική οδό για την πρόληψη της μόλυνσης και την πρόληψη της μετάδοσης ιών. 

Όλοι οι σοβαροί επιστήμονες και τα σοβαρά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν κουραστεί ποτέ να το τονίζουν αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Οι πολιτικοί και ένας αριθμός «ειδικών» και ιατρικών ταμιών το αρνήθηκαν - όπως γνωρίζουμε τώρα από τις διαρροές των φακέλλων του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) - ενάντια στην καλύτερη γνώση τους και επέβαλαν υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στην Αυστρία, η γενική υποχρέωση εμβολιασμού αποφασίστηκε ακόμη και από το κοινοβούλιο.

Αλλά φαίνεται τα πράγματα να χειροτερεύουν. Εδώ είναι τι σχεδιάζεται στη Νέα Ζηλανδία:






Ο Jonathan Engler γράφει ότι ένα φιλελεύθερο, φωτισμένο έθνος που (όπως ισχυρίζεται) σέβεται τόσο πολύ τα δικαιώματα του ατόμου δεν μπορεί να εκπέσει τόσο πολύ. 

Αλλά είναι αλήθεια ότι η τρέλλα του εμβολιασμού προφανώς δεν γνωρίζει πλέον όρια. 

Αυτό είναι το έγγραφο που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Στη σελίδα 125, η οποία αριθμείται στην κάτω δεξιά γωνία, όλα είναι γραμμένα:

Η εξουσία συνταγογράφησης προληπτικής θεραπείας επιτρέπει στον υγειονομικό υπάλληλο να απαιτεί, για κάθε άτομο που έχει απομονωθεί ή τεθεί σε καραντίνα, να παραμείνει ο χώρος όπου έχει απομονωθεί ή τεθεί σε καραντίνα έως ότου υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και διαπιστωθεί ότι είναι απαλλαγμένο από μεταδοτικές ασθένειες και έως ότου υποβληθεί σε τέτοια προληπτική αγωγή, που συνταγογραφούνται από τον υγειονομικό υπάλληλο [άρθρο 70 παράγραφος 1 στοιχείο η)].

…..

Το άρθρο 71Α ορίζει ότι ένα μέλος της αστυνομίας μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε είναι εύλογα απαραίτητο (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βίας) για να βοηθήσει έναν ιατρικό σύμβουλο ή ένα πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον ιατρικό σύμβουλο στην άσκηση ή την εκτέλεση οποιασδήποτε εξουσίας ή καθηκόντων σύμφωνα με το άρθρο 70 ή 71.






Φανταστείτε, παρεμπιπτόντως, ότι ένα παιδί αναγκάζεται με αυτόν τον τρόπο.

Στη Γερμανία, τα δικαστήρια βασίζονται σε νόμους και αποφάσεις από τη ναζιστική εποχή για τη «δημόσια υγεία», η οποία εκείνη την εποχή υπερίσχυε της υγείας του ατόμου.


Μπορείτε να βλάψετε κάποιον εάν το απαιτεί η «δημόσια υγεία».


Tom Lausen: Στο σκεπτικό της ετυμηγορίας, λέει ότι κάποιος έχει πλέον απομακρυνθεί από προηγούμενες σκέψεις, ότι τώρα βάζει την εθνικοσοσιαλιστική δημόσια υγεία στο προσκήνιο, για να το πω έτσι, και όχι πλέον την υγεία ή τα συμφέροντα του ατόμου, τα οποία δεν είναι ούτε τα καλύτερα. Αυτό λέει λοιπόν η ετυμηγορία. Έτσι, υπήρχε μια πολύ σαφής αναφορά στην εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία.

Δημοσιογράφος: Και μπορείτε να το αποδείξετε αυτό με πηγές; Είμαι πραγματικά έκπληκτος αυτή τη στιγμή.

Tom Lausen: Όχι μόνο μέσω πηγών, έχω όλες τις ετυμηγορίες εκεί, υπάρχει κάτι τέτοιο στα κρατικά αρχεία, μπορείτε να τα πάρετε όλα. Είμαι σχετικά καλός στην έρευνα και έχω ανθρώπους που κάνουν την έρευνα. Και το ενδιαφέρον είναι ότι όλες οι κρίσεις στην περίοδο του κορωνοϊού βασίζονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτήν την απόφαση του Ράϊχ. 

Υποστηρίζουν τη ναζιστική νομολογία.

 

Και αυτό σε καιρούς που εκατοντάδες χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους ενάντια στη δεξιά και ενάντια στους ναζί.

Δημοσιογράφος: Αυτή είναι μια σοβαρή κατηγορία.

Tom Lausen: Αυτό δεν είναι κατηγορία, αυτή είναι η νομολογία. Και αυτό είναι επίσης πολύ εύκολο να κατανοηθεί, διότι όλες οι αποφάσεις και οι αποφάσεις που τα ανώτερα περιφερειακά δικαστήρια και τα περιφερειακά δικαστήρια και ούτω καθεξής έχουν πράγματι συμφωνήσει σε θέματα μάσκας με ποινή φυλάκισης. Έτσι, πρόσφατα, η κα Monika Jang, το Περιφερειακό Δικαστήριο του Mannheim αναφέρθηκε άμεσα στην απόφαση του Δικαστηρίου του Ράϊχ στην απόφαση. Αυτό είναι απίστευτο.


Αυτό θέτει επίσης τα θεμέλια για εμβολιασμούς με τη χρήση βίας στην ΟΔΓ. 

Το γεγονός ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον κώδικα συμπεριφοράς της Νυρεμβέργης, ο οποίος απαγορεύει ακριβώς αυτήν την πρακτική, δεν φαίνεται να έχει σημασία ούτε στη Νέα Ζηλανδία.

Εδώ είναι ένα αντίγραφο του εγγράφου με την ημερομηνία "Interim update - Ιούλιος 2024": interim_nz_pandemic_plan_v2




ΠΗΓΗ: Impfzwang 2.0: Neuseeland plant zukünftig auch mit Gewaltanwendung zu impfen (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!