Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Α ν ε μ ο γ ε ν ν ή τ ρ ι α ; ; ; Ίσον 2.000 τόννοι ΑΤΣΑΛΙΟΥ (!!!!!) καί ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ, θ α μ μ έ ν α γιά πάντα στό ΧΩΜΑ ! ( Σας τά εξήγησε κανείς αυτά; Όχι, έ; )

 


Αυτή η εικόνα δείχνει την ατσάλινη ενίσχυση, που χρησιμοποιείται στη βάση μιας ανεμογεννήτριας... 


Για να ολοκληρωθεί, πρέπει να προστεθούν περίπου 800 κυβικά σκυρόδεμα, που ισοδυναμεί με βάρος σχεδόν 2.000 τόννων. 

Μόλις αποσυναρμολογηθεί η ανεμογεννήτρια, η οποία έχει μέση διάρκεια ζωής είκοσι χρόνια, αυτή η βάση θα παραμείνει θαμμένη για πάντα στο έδαφος

Ότι και να σου πουν για να σε μπερδέψουν, αυτού του είδους η ενέργεια, δεν είναι ούτε καθαρή, ούτε φιλική προς το περιβάλλον!

5 σχόλια:

  1. Σημάδι για τα μανιταρια που θα φαει η κουλα οσονουπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

      ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΥΣΙΚΑ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ!

      Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ, ΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ, ΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΠΕΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!

      ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ ΠΕΤΑΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΑΚΙ......

      ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.

      ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, 14 ΠΡΟΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ......

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ τα λόγια και τα κλαψορίσματα ΄ΔΕΝ οφελούν. Έχουν εγκατασταθεί χιλιάδες ανεμογεννήτριες και δεν είδα καμία αντίδραση από κανέναν. Η λύση είναι μία. ΑΝΑΤΥΝΑΞΗ. Όλα τα άλλα είναι φληναφήματα
    Χαιρετω
    Οδυσσέας Τηλιγάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάποιο άτομο έχει για οποιοδήποτε λόγο εκρηκτικά μαζί του ή κάπου τον τσιμπάει η αστυνομία αν το βρει ή αν το καρφώσουν άλλοι άλλωστε στην επαρχία κι όχι μόνο πετάνε Drone πλέον, όλα μαθαίνονται. Σιγά κι εσύ ΕΛΛΑΣιτη με το ψεύτικο προφίλ άλλου, τι είναι οι ανεμογεννήτριες, ο Γοργοπόταμος, κράτα την ενεργητικότητά σου για τους Τούρκους, θα σου χρειαστεί.
      Η λύση είναι να μην γίνουν ποτέ και όχι τι θα γίνει με τα μεγαθήρια που έχουν στηθεί μετά από ένα εργοτάξιο κατασκευής και συναρμολόγησης με ολόκληρο συνεργείο υπαλλήλων, οι οποίοι θα αποχωρήσουν αν διαπιστώσουν έντονη διαμαρτυρία και παρεμπόδιση.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!