Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Ε ν τ υ π ω σ ι α κ ή ΥΨΩΣΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ αγάλματος της Παναγίας της Ανατολής, στήν Κοιλάδα των Χριστιανών, στήν Συρία! Υ π ε ρ θ έ α μ α… ο Άσσαντ έσβησε καί τήν Μαύρη Τελετή των Σατανολυμπιακών! ΣΥΡΙΑ 2024! ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ / 3 Β Ι Ν Τ Ε Ο!

 


Εντυπωσιακή ύψωση γιγαντιαίου αγάλματος της Παναγίας της Ανατολής στην Κοιλάδα των Χριστιανών στη Συρία. 

Υπερθέαμα… ο Άσσαντ έσβησε και την Μαύρη Τελετή των Σατανολυμπιακών! 

ΣΥΡΙΑ 2024!


ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ με καλό γούστο και υψηλή αισθητική και ποιότητα όπως αρμόζει σε αυτή την περίοδο.... Άσσαντ ο εκπολιτιστής

Το άγαλμα της Παναγίας της Ανατολής, δεσπόζει από χθες το βράδυ όταν και αναρτήθηκε στην πόλη Al-Hawash στην Κοιλάδα των Χριστιανών στην επαρχία Χομς (Έμμεσα) της Συρίας επί φιλόχριστου προέδρου Μπασάρ αλ Άσσαντ...

Το γιγαντιαίο άγαλμα της Θεοτόκου τοποθετήθηκε στον πύργο της πόλης Hawash, με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα τυμπανοκρουσίες μπάντες και ψαλμούς, ενώ ο κόσμος το έραινε με άνθη κατά την άφιξή του!!!

Η Παναγία υψώθηκε στην κορυφή της Κοιλάδας των Χριστιανών ως Φοβερά Προστασία...ενώ παιάνιζε ο ύμνος Αγνή Παρθένε, που συνέθεσε ο Άγιος Νεκτάριος.

Η Μέση Ανατολή έχει παράδοση σε χριστιανικά αγάλματα όπως η Παναγία η Χαρίσα στο Λίβανο όπου υπάρχει και ορθόδοξη εκκλησία. 

Κατά τη διάρκεια του πολέμου εντυπωσιακά αγάλματα του Χριστού και της Παναγίας υψώθηκαν στην ορθόδοξη Μονή Χερουβείμ στο όρος Καλαμούν στην περιφέρεια Δαμασκού τα φιλοτέχνησαν Ρώσοι. 

Η Ρωσία έχει επίσης εντυπωσιακή παράδοση στην χριστιανική αγαλματοποιία…

Η Συρία έβγαλε χθες υπερόπλο την Υπέμαχο Στρατηγό.. τα πνευματικά S300…… είναι έτοιμη..

Η πρώτη προσευχή (εσπερινός) στη νέα Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Παναγίας της Ανατολής ΒΙΝΤΕΟ

ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ και βομβάρδισε τη Χομς όπου σηκώθηκε η Παναγία της Ανατολής... 

ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΒΙΝΤΕΟ

https://dimpenews.com/2024/08/02/%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%8d%cf%88%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bc/

2 σχόλια:

  1. Κατεβασε την Παναγια στη γη και θα εχει την προστασια της.Ενω στην Ελλαδα διωχνουν την Παναγια και τον Χριστο απο την Ελλαδα και εγκαταστηνουν την ατζεντα ΛΟΑΚΙ με εναν λαο κοιμισμενο και αδιαφορο οχι μονον για την πατριδα του αλλα και την την Πιστη την Αγια που παρελαβε ως παρακαταθηκη απο τον Θεο και τους προγονους του.Αναξιος να σηκωσει αυτη την πολυτιμη και παντιμη κληρονομια και ασχολειται με τον μαμωνα και τα παθακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε σκατολαός γι'αυτό έρχεται μεγάλη "παιδαγωγία"
    από τόν Παντοδύναμο οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!