Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

'Σ Ο Κ' ! Σ Τ Α Χ Τ Ε Σ έγινε το 37% των Δασών της Αττικής, τά 8 τελευταία χρόνια... ( Σύμπτωση θά είναι, πώς κάνετε έτσι ;.... )

 


Την σταδιακή αποψίλωση της Αττικής από τους πράσινους πνεύμονες καταγράφουν οι επιστήμονες του Meteo....



Τα ανησυχητικά αποτελέσματα προκύπτουν από την επικαιροποιημένη ανάλυση των καμμένων εκτάσεων από τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων 8 ετών (2017-σήμερα) στο ηπειρωτικό κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής.

Από το 2017 μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2024, 13 μεγάλες πυρκαγιές έχουν κάψει περισσότερα από 700.000 στρέμματα σύμφωνα με τις αναφορές από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης Copernicus και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS).

Η περίμετρος των καμμένων εκτάσεων δίνεται στο χάρτη που ακολουθεί:



Η συνολική επιφάνεια της Περιφέρειας Αττικής ( χωρίς την περιοχή της Τροιζηνίας, των νησιών και του Λεκανοπεδίου ) είναι 2.500.000 στρέμματα, οπότε τα τελευταία 8 έτη το 26% της συνολικής επιφάνειας έχει καεί από δασικές πυρκαγιές.




Στην Περιφέρεια Αττικής η επιφάνεια των δασικών εκτάσεων είναι περίπου 1.230.000 στρέμματα και τα τελευταία 8 χρόνια έχουν καεί 450.000 στρέμματα δάσους, δηλαδή το 37% της επιφάνειας των δασών!!! 

Η πρόσφατη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα Αττικής και έφτασε μέχρι την οικιστική ζώνη του Λεκανοπεδίου, έκαψε ένα μεγάλο τμήμα δασικής έκτασης της Βορειοανατολικής Αττικής.

https://www.press-gr.com/2024/08/37-8.html


1 σχόλιο:

  1. ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ: «Η φωτιά κινήθηκε πιο γρήγορα από τα…αυτοκίνητα» – Οι κάτοικοι της Αθήνας επιστρέφουν για να βρουν σπίτια κατεστραμμένα από τις φονικές πυρκαγιές.

    Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

    15/08/2024

    Άλλη μια απόδειξη του γεγονότος ὄτι αυτές οι φωτιές μόνο «φυσικές»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά όλο προκαλούμενες από τα...ΟΠΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (DIRECTED ENERGY WEAPONS, DEW) των σκοτεινών δυνάμεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων που πλήττει όλα τα έθνη με αυτές τις ψευτο-φυσικές καταστροφές για την περιβόητη Ατζέντα 21 της Ελίτ! Όσον αφορά στις φωτιές στην Ελλάδα, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand) είμασταν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ να σας αποκαλύψουμε όλα αυτά από το καλοκαίρι του 2017 (δείτε ΕΔΩ) και μετά σας προειδοποιούσαμε ότι, κάποια στιγμή, αυτά τα όπλα θα τα στρέψουν ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπερ και εγένετο στο…ΜΑΤΙ το 2018!!!
    Διαβάστε επίσης λοιπόν τα εξής άρθρα μας για αυτά το θέμα και μετά το παρακάτω του CNN:Έγινε στον Eυαγγελάτο: Μόλις έδειξαν το…drone που προκάλεσε την φωτιά στα Γλυκά Νερά!!! Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που σας είχαμε αποκαλύψει αυτό από τη φωτιά στο Μάτι μέχρι σήμερα!!!Οι φωτιές στην Ελλάδα –
    Η Ατζέντα 21…ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
    Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!
    Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα : «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ –
    Όπου φωτιές και πλημμύρες (Ελλάδα, ΗΠΑ και αλλού), εκεί ξεφυτρώνουν -«όλως τυχαίως»-
    …ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ του WEF!!!
    Ο Γιάννης Κουντούρης στο Δίκτυο Ελληνισμού αποκαλύπτει τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια πίσω από τις φωτιές, Ατζέντα 21 που έχει υπογράψει κι η ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :
    Οι φωτιές στο Μάουι άναψαν σκόπιμα για να ερημωθεί το νησί & να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ιδιωτικής περιουσίας & να μετατραπεί σε «έξυπνο νησί»!!! Πώς συνδέεται με αυτό κι η …ΕΛΛΑΔΑ!!!
    Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Πώς η Σακελλαροπούλου συνωμότησε κατά της Ελλάδος στο ΣτΕ για να καεί η…ΡΟΔΟΣ και όλη η ΕΛΛΑΔΑ στο μέλλον για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και όχι μόνο!!!
    Στον Καναδά τους καίνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ με…ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ – Ολόκληρες περιοχές ανάβουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ φωτιά – ΧΙΛΙΑΔΕΣ χάνουν τα σπίτια τους!!!AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα στο Μάουι!!! Έγινε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Τα όπλα λεϊζερ των ΗΠΑ που τους ΕΚΑΨΑΝ στεγάζονται στο…ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΟΥ'Ι'..!!!Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε
    ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! –
    Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών..!!!

    πηγή : GreekNewsOnDemand.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!