Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΕΕΙ ; Ενώ νοίκιασαν 47 (!!!!!) εναέρια μέσα γιά ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ, είχαμε "ανάγκη" καί γιά 3 τουρκικά ; ; ; Καί ΠΟΥ ; Στήν Ελευσίνα ! !!!! ( Θά "μπουχτίσουν" οι ...φουκαράδες οι Τούρκοι από βίντεο καί φωτογραφίες...... )

 

Ε Π Ι Β Λ Η Τ Ι Κ Ο Ν!
ΠΟΛΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΝ!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΝ!
Ο ...ΠΙΤΣΙΛΟ-ΤΙΤΑΝ
ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ!......


Στην Ελευσίνα έφθασαν από την Τουρκία 3 αεροσκάφη 'Air Tractor 'για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς!

Έβαλαν τους Τούρκους λοιπόν να επιχειρούν από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας! ΄Αν είναι δυνατόν…




Πέραν αυτού αναρωτιέται κάποιος: φέτος νοικιάσαμε από την NSPA 20 'Air Tractor' (12 με πλωτήρες και 8 με ρόδες). 

Παρόλο που νοικιάσαμε 20 τέτοια αεροσκάφη για την κατάσβεση μας έλειπαν τα ...3 τουρκικά για να σβήσουμε την φωτιά; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; 

Τα 20 που νοικιάσαμε ή και όλα τα υπόλοιπα μέσα (47 νοικιάσαμε) δεν έφτασαν και μας έλειπαν τα 3 Τουρκικά;

Ο πίνακας που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική και επικαλείται με ασύλληπτο θράσος η κυβέρνηση απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα: 

Τρία Canadair διαθέσιμη , ένα Chinook ,ένα Super Puma και όλα τα άλλα ιδιώτες!

https://national-pride.org/2024/08/16/%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-47-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b2%ce%b5%cf%83%ce%b7/

5 σχόλια:

  1. AIΣΧΟΣ!
    ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!
    ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ!
    ΞΕΤΙΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 47, ΑΛΛΑ "ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΑΧΑ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !
    ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει νά γελάνε οι τουρκαλάδες μέ τίς γελοιότητες αυτές που κάνουμε.

    Αλλά τό παράξενο - γιά νά μήν γράψω κάτι πολύ άσχημο μέ άλλη λέξη - ότι δέν βρέθηκε ούτε μισός αρμόδιος, ασφαλώς ένστολος που νά πατήσει πόδι καί νά βάλει τίς φωνές νά ανατραπεί αυτή η πανηλίθια απόφαση.....

    Ναί, ούτε ένας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαίνω πλέον ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι απλώς Τουρκόφιλος, αλλά είναι Τούρκος.
    Ο Γιώργος Τράγκας έλεγε ότι το σόι είναι Εβραίοι Τούρκοι που ήρθαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, 2-3 γενιές πριν από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ερχόμενοι από την Αίγυπτο με αλλαγμένο επίθετο, το ψεύτικο Μητσο-Τάκης.
    Επομένως, εάν κάποιος κάνει την αναζήτηση, θα βρει ότι το Γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Μητσοτάκη, από ένα σημείο και μετά ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ελληνικές ρίζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάξτε την λέξη "Ντονμέ" = Εξισλαμισθέντες Εβραίοι - Κοσμικά Τούρκοι, στο θρήσκευμα Μουσουλμάνοι (και μάλιστα επαναστάτες). Γι αυτό μας έχει εισάγει τον συρφετό των δήθεν λαθρομεταναστών και "προσφύγων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ .......... ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΄''ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ''-ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 1000 ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!