Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Το ποσοστό γεννήσεων της Σιγκαπούρης βυθίζεται καθώς οι θάνατοι αυξάνονται μεταξύ των εμβολιασμένων





Μια καταστροφική κρίση αναδύεται στη Σιγκαπούρη καθώς οι θάνατοι συνεχίζουν να εκτοξεύονται στα ύψη μεταξύ του πληθυσμού εμβολιασμένων κατά Covid του έθνους.

Συγκλονιστικά νέα στοιχεία αποκάλυψαν επίσης ότι τα ποσοστά γεννήσεων βυθίζονται στη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, καθώς αυξάνονται οι θάνατοι.

Η είδηση έρχεται αφού κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Σιγκαπούρης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα.

Ωστόσο, τα νέα δεδομένα έρχονται σε άμεση αντίθεση με τις αφηγήσεις της κυβέρνησης.

Όπως πολλά άλλα έθνη με υψηλό εμβολιασμό, οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν μεταξύ εκείνων που έλαβαν εμβόλια mRNA Covid.


Ωστόσο, τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα, προκαλώντας μια δυνητικά καταστροφική πληθυσμιακή κρίση.

Το 2021, το πρώτο έτος που κυκλοφόρησαν οι ενέσεις mRNA για δημόσια χρήση, η φυσική αύξηση του πληθυσμού της Σιγκαπούρης (γεννήσεις μείον θάνατοι) μειώθηκε κατά 13%.

Μέχρι το 2022, το ποσοστό αυτό βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στο εντυπωσιακό 39,4%.





Αυτή η μείωση είναι άνευ προηγουμένου.

Αξιωματούχοι προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον COVID-19 για την αύξηση των υπερβολικών θανάτων.

Ωστόσο, οι θάνατοι αυξήθηκαν μόνο μετά την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA Covid.

Οι υπερβάλλοντες θάνατοι συνέχισαν επίσης να εκτοξεύονται στα ύψη μέχρι το 2023, πολύ μετά το τέλος της πανδημίας.


Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι συνολικοί θάνατοι COVID-19 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν σχετικά χαμηλοί.

Στα μέσα του 2022, η Σιγκαπούρη κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως για τους υπερβάλλοντες θανάτους.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η Σιγκαπούρη αφαιρέθηκε ξαφνικά από τη βάση δεδομένων του Παρατηρητηρίου Θνησιμότητας, καθώς οι αριθμοί άρχισαν να εγείρουν σημαντικές ανησυχίες.

Επιπλέον, ένας νόμος που απαιτούσε έρευνες για θανάτους που συνδέονται με ιατρική περίθαλψη καταργήθηκε αθόρυβα το 2023.

Ο νόμος άλλαξε εν μέσω αυξανόμενων εκκλήσεων για έρευνες σχετικά με τη σχέση μεταξύ των εμβολίων Covid και των αυξανόμενων θανάτων.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Υγείας του έθνους ισχυρίζεται ότι η Σιγκαπούρη έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας παγκοσμίως.

Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Ωστόσο, η Σιγκαπούρη δεν είναι η μόνη χώρα όπου οι γεννήσεις βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και οι θάνατοι αυξάνονται.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News, το ποσοστό γεννήσεων της Αμερικής βυθίστηκε πρόσφατα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο.

Το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ βρίσκεται σήμερα πολύ κάτω από το «ποσοστό αντικατάστασης» που απαιτείται για να διατηρηθεί ο πληθυσμός σε βιώσιμο επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δημοσιεύθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), λιγώτερα μωρά γεννήθηκαν στην Αμερική το 2023 από ό, τι σε οποιοδήποτε έτος από το 1979.

Τα δεδομένα αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας των ΗΠΑ.

Γεννήθηκαν 3,59 εκατομμύρια μωρά το 2023, μειωμένα κατά 2% από τα 3,66 εκατομμύρια που καταγράφηκαν το 2022.

Ο αριθμός αυτός είναι ο χαμηλότερος από το 1979, όταν γεννήθηκαν 3,4 εκατομμύρια μωρά.

Εν τω μεταξύ, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στις Φιλιππίνες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού το έθνος έχει πλέον καταγράψει 290.000 θανάτους που συνδέονται με εμβόλια mRNA Covid, όπως ανέφερε το Slay News.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι Φιλιππινέζοι νομοθέτες κρούουν τώρα τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση και η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει πλήρη έρευνα για τους θανάτους.

Συγκεκριμένα, οι νομοθέτες έχουν θορυβηθεί ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν μεταξύ του κοινού αφού έλαβαν ενέσεις mRNA Covid.

Αξιοσημείωτες ακροάσεις λαμβάνουν χώρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων.

Οι ακροάσεις διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι δεν σχετίζονταν με τον COVID-19 και ότι η άνοδος προέκυψε μόνο αφού τα «εμβόλια» που προορίζονταν για την αντιμετώπιση του ιού κυκλοφόρησαν για δημόσια χρήση.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, οι νομοθέτες προσπάθησαν να προσδιορίσουν την αιτία περισσότερων από 290.000 επιπλέον θανάτων μεταξύ του πληθυσμού εμβολιασμένων κατά Covid του έθνους.

Ακολούθησαν εκρηκτικές μαρτυρίες και αποκαλύφθηκαν σχετικά δεδομένα, προκαλώντας πρωτοφανείς συζητήσεις σχετικά με τον ρόλο των εμβολίων mRNA Covid στους θανάτους.

«Είναι λογικό ότι αυτή η πολύ σημαντική αύξηση του αριθμού των θανάτων το 2021 θα μπορούσε να αποδοθεί κυρίως είτε σε δύο παράγοντες – στη μόλυνση με COVID-19 είτε στα ίδια τα εμβόλια», υποστήριξε ο βουλευτής Dan S. Fernandez κατά τη διάρκεια των ακροάσεων.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ακροάσεων, οι νομοθέτες άκουσαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι θάνατοι δεν αποδόθηκαν στον ιό, που σημαίνει ότι προκλήθηκαν από τις ενέσεις.

Εντυπωσιακά, ο Fernandez παραδέχτηκε σε παρατηρήσεις:

«Υπήρξαμε μέρος αυτού του λάθους επειδή εγκρίναμε το νόμο που επιβάλλει στο φαρμακευτικό φάρμακο να είναι υπεύθυνο.

«Και τώρα μαθαίνουμε από αυτό το λάθος».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!